Dzieci OnLine

Zwierzęta - Kture pieski lubicie najbardziej??

Dusia - Czw 03 Lip, 2003 12:29
Temat postu: Kture pieski lubicie najbardziej??
Chciałabym wiedzieć ktury rodzaj psów darzycie największą sympatią. Wink

wszyscy pominaja sie o podpunkt wszystkie wiec go dodałam
(mam nadzieje ze sie nie obrazisz Blanka
Anonymous - Pią 04 Lip, 2003 21:46
Temat postu:
A gdzie odpowiedź wszystkie?
Ulka - Sob 05 Lip, 2003 11:15
Temat postu:
Ja kocham kundelki, obronne, myśliwskie... WSZYSTKIE!!! Powinien być podpunkt taki. Zagłosowałam na obronne. Ale chętnie zagłosowałabym na Wszystkie
Blanka - Czw 10 Lip, 2003 16:49
Temat postu:
ja kocham wszystkie zwierzaki bez wzgledu na rase
Anonymous - Wto 22 Lip, 2003 21:52
Temat postu:
Ja wprost kocham amstaffy, pit bulle, bulteriery i inne tupu "groźne". Wprost nie moge oderwać wzroku kiedy przechodzi taki przez ulice!
Iśka - Wto 22 Lip, 2003 22:02
Temat postu:
Mi się wszystkie pieski podobają i wszystkie kocham !

Ale ponieważ nie ma opcji WSZYSTKIE, zagłosowałam na kundelka, bo jedynym psem jakiego miałam była Iga - kundelek (Iga była starsza o 2 lata ode mnie !).
Anonymous - Pią 01 Sie, 2003 15:55
Temat postu:
Wybór był trudny, ale wkońcu dałam obronne, bo coraz bardziej mi się podobają.
Gościówa - Pią 01 Sie, 2003 16:22
Temat postu: psy
JA kocham wszytkie zwierzeta ale w końcu coś trzeba wybrać to wybrałam kundelki Smile
Szalona - Pią 01 Sie, 2003 23:39
Temat postu:
A ja nie oddałam głosu na nic dlatego, że mam jamniczke. Mój jamnior biggrin jest psem myśliwskim i podobno też obronnym (jak petarda strzeli to siedizn w łazience hehehe Wink), ale zachowuje się i jest traktowany jak pies pokojowy, więc nie wiem na co zagłosować i nie głosuje. Wink
Anonymous - Sob 02 Sie, 2003 11:25
Temat postu:
Możesz zagłosować na tą naturę twojego psiaka, którą najbardziej lubisz Wink
Dubaju - Nie 03 Sie, 2003 19:48
Temat postu: Piesek
Sama mam pieska - kundelka - suńkę - Kulkę Razz . Kocham wszystkie psy, od tych dużych, długowłosych, bezdomnych do małych, krótko/szorstkowłosych, które maja dom ... Psy to moje hobby.
Pozdroffka.
Karolina Załęgowska - Pią 08 Sie, 2003 15:18
Temat postu: Mój głos na pieska
A ja mam pieska kundelka który nazywa się Fido bardzo go kocham ale i tak wszystkie są kochane ja zagłosowałam na kundelka.
cornelia - Pią 03 Paź, 2003 20:18
Temat postu:
A ja nie zagłosowałam na nic bo lubię psy BOJOWE jak Tosa Inu,Pitbull,bullterier itp. Smile Smile
Blanka - Pon 06 Paź, 2003 21:01
Temat postu:
Szalona napisał/a:
A ja nie oddałam głosu na nic dlatego, że mam jamniczke. Mój jamnior biggrin jest psem myśliwskim i podobno też obronnym (jak petarda strzeli to siedizn w łazience hehehe Wink), ale zachowuje się i jest traktowany jak pies pokojowy, więc nie wiem na co zagłosować i nie głosuje. Wink

jamniczek to pies myśliwski
Kaniusia - Sro 24 Gru, 2003 15:11
Temat postu:
Ja uwielbiam kundelki i jak narazie to wygrywają..
mroweczka - Czw 25 Gru, 2003 21:20
Temat postu:
Ja kocham wszystkie pieski ale najbardziej wlaśnie kundelki. Dlaczego? Bo najczęściej one są takie małe, bezbronne wytykane palcami, brudne, bezdomne, zapomniane przez ludzi...Zawsze chciałam mieć takiego "bidoka ze schroniska" no i mam! Very Happy
Anonymous - Czw 01 Sty, 2004 19:51
Temat postu:
Lubię wszystkie psy, ale z racji, że mam kundelka, głosuję na kundelki Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group