Webdesign Grafika Pomoc - Naprawa jakosci? Anonymous - Sro 09 Lis, 2005 15:36 Temat postu: Naprawa jakosci?
Tak sie zastanawiam, czy istnieje sposob, aby dane zdjecie ktore ma fatalna jakosc... jakos polepszyc? Anonymous - Sro 09 Lis, 2005 15:40 Temat postu: Re: Naprawa jakosci?
stotka napisał/a:
Tak sie zastanawiam, czy istnieje sposob, aby dane zdjecie ktore ma fatalna jakosc... jakos polepszyc?
napewno, bo skąd inąd stare zdjecia mają taką dobrą jakoś, chodzi zapewne o te komputerowe przerobki? komputer zrobi wszystko, tyle moge powiedzieć bo blizej sie na tym nie znam Anonymous - Sro 09 Lis, 2005 16:34 Temat postu:
no tak, chodzi mi o jakis program lub sposob... gdyz jest mi to niezmiernie potrzebne gdy powiekszam rysunek a on wyglada jak psi kał. DaQ91 - Czw 10 Lis, 2005 14:29 Temat postu:
Jak go powiększyleś to raczej już nic z nim nie zrobisz!! Anonymous - Czw 10 Lis, 2005 17:33 Temat postu:
po 1 nie jestem facetem :/
po 2 - powiekszenie to byl przyklad... ogolnie chodzi mi, ze np. znajde w necie kiepska jakosc i chce naprawic. DaQ91 - Nie 13 Lis, 2005 11:11 Temat postu:
Hey!!!
Dobra sorry ale tamtego posta na szybko pisalem. Przepraszam!!!!
No wiec jak zdjecie ma slabą jakosc to idzie je naprawic of course, ale do tego trzeba dorego kompa i drogiego oprogramowania. (pirtom mówimy nie) np. Adobe Photoshop, mozna tez naprawic zdjecie jakims odpowiednikami dolaczonymi do skanera lub aparatu cyfrowego!!
Nie ciesz sie zbytnio bo to i tak nie wiele da!! Tak jak juz pisalem to zdjecia powiekszonego nie da rady naprawic jesli chodzi np. o nienaturalne kolory to da rade.
OPISZ DOKLADNIEJ O JAKIE NAPRAWINIE CI CHODZI
pozdro
DaQ Anonymous - Nie 13 Lis, 2005 13:39 Temat postu:
rany boskie, jak myslisz jakie? = ="
poprostu - znajduje w necie zdjecie, zapisane np. w jpg w fatalnej jakosci... i chce je naprawic.