Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Program do szukania mp3 w necie

Anonymous - Nie 13 Lis, 2005 10:46
Temat postu: Program do szukania mp3 w necie
Czy znacie albo macie jakieś programy do szukania mp3 w necie ? Jeśli tak , to proszę o podanie nazw, albo przesłanie na adres mevka24@op.pl .

Z góry dzięki i pozdrawiam
plejer - Nie 13 Lis, 2005 10:50
Temat postu:
znam taki jeden program: mozilla firefox i wspaniały hub Allegro.pl gdzie za niewielkie pieniądze można nabyć wiele nowych lub uzywanych płyt z muzyką, to lepsze niż krasc mp3 - nie prawdaż? Wink
Anonymous - Nie 13 Lis, 2005 10:53
Temat postu:
Nie no, ja tylko je ściągam. Więc proszę o nazwy lub przesłanie ich ...
plejer - Nie 13 Lis, 2005 10:58
Temat postu:
przesłać to ja moge twoj adres, do prokuratora ;]
Kinga - Nie 13 Lis, 2005 10:59
Temat postu:
plejer napisał/a:
znam taki jeden program: mozilla firefox i wspaniały hub Allegro.pl gdzie za niewielkie pieniądze można nabyć wiele nowych lub uzywanych płyt z muzyką, to lepsze niż krasc mp3 - nie prawdaż? Wink

Kosta napisał/a:

Ee ... Kosta ? Wiesz co to są prawa autorskie ?

Sciąganie mp3 jest nielegalne ejsli przetrzymujesz je dluzej niz 24 h ... po tym czasie wg prawa powinnas je kasowac :p

Jest to kradziez :/
plejer - Nie 13 Lis, 2005 11:02
Temat postu:
Samo ściaganie to jedno, kazdy czasem cos sciagnie, ale takie upublicznianie sie z tym, zadowolenie z faktu że sie kradnie czyjas prace, i jeszcze mówienie wprost 'ja tylko kradne' jest tragiczne po prostu.

Kosta - bedziesz muzykiem, nagrasz cos, zobaczysz ile to kosztuje roboty to może zrozumiesz.
Anonymous - Nie 13 Lis, 2005 11:15
Temat postu:
dziękuję bardzo =/
Anonymous - Nie 13 Lis, 2005 11:16
Temat postu:
dc++, ale trzeba znac huby, na ktorych ludzie udostepniaja muzyke, jaka Ci sie podoba.
albo latwiej - http://www.slsknet.org/ - ale nie uzywam i nie moge w niczym pomoc :P
Kinga - Nie 13 Lis, 2005 11:20
Temat postu:
Kosta napisał/a:
dziękuję bardzo =/

A prosze bardzo = =
Anonymous - Nie 13 Lis, 2005 11:23
Temat postu:
Polecam DC++
Możesz sobie go z neta ściągnąć :p
plejer - Nie 13 Lis, 2005 11:27
Temat postu:
Kosta, załóżmy że jestes w tej chwili głodna, pójdziesz do sklepu ukrasc bułke, masło i ser czy je kupisz? tak samo jest z muzyką, sciagajac ją z neta jedyne co robisz to kradzież i musisz to zrozumiec, a chwalenie się tym faktem nie jest mile widziane... jak juz kradniesz rób to po cichu, to nie jst powód do dumy.
opętana - Nie 13 Lis, 2005 12:15
Temat postu:
Kinga napisał/a:
plejer napisał/a:

Kosta napisał/a:

Sciąganie mp3 jest nielegalne ejsli przetrzymujesz je dluzej niz 24 h ... po tym czasie wg prawa powinnas je kasowac :p

Jest to kradziez :/

w takim razie ilu ludzi kradnie? 99% ludzi ktorzy sciagają mp3 z neta nie usuwają ich po 24h. Ty usuwasz?
Kinga - Nie 13 Lis, 2005 12:24
Temat postu:
Wszyscy nosza gatki na glowach tez nosmy Razz moj ukochany przyklad

A ile matek zabija swoje dzieci ? Ilu ludzi kradnie w sklepach ? Ilu ludzi popelnia samobojstwa ? Ilu ludzi zabija innych ?

he ?

Fakt ze wiele osob tak robi nie znaczy ze usprawiedliwia to kradziez ...

Wiele osob tak robi ale co trzeba sie tym chwalic ? Prosze bardzo jak ktos chce miec problemy
plejer - Nie 13 Lis, 2005 12:25
Temat postu:
Nie chodzi o fakt sciagania i nie usuwania, ale o sposob wypowiedzi autorki, Ja tylko sciagam! pomozcie mi kraść! no sry...chwali sie tym jakby to był powód do dumy, zamiast sama poszukac programu i siedziec ze swoim procederem cicho, to mnie wkurza a nie sam fakt sciagania ;]
Anonymous - Nie 13 Lis, 2005 13:00
Temat postu:
Ja prosiłam o nazwy takich programów, a nie o Twój referat na temat ściągania plików z neta ( w tym wypadku mp3 ) . Nie chwalę się tym, po prostu poprosiłam forumowiczów o pomoc.
Kinga - Nie 13 Lis, 2005 13:06
Temat postu:
A my udzielilismy Ci kilku cennych informacji bo wyglądałaś na troche niedoinformowana :/
Anonymous - Nie 13 Lis, 2005 13:12
Temat postu:
Ale faza =D ... ale z drugiej strony spójrz na to tak : wszyscy ściągają z neta muzę i jakoś nic im się nie dzieje. Eh
Anonymous - Nie 13 Lis, 2005 13:26
Temat postu:
Kosta napisał/a:
Ale faza =D ...

padłam
grochem o ściane
Kinga - Nie 13 Lis, 2005 13:27
Temat postu:
Jestes naprawde malo doinformowana = =")
Anonymous - Nie 13 Lis, 2005 13:27
Temat postu:
taak ... ? Ale faza =/

Wiesz co Kinga ? Nie prosiłam Cię o zdanie. Nie jestem Twoi kozłem ofiarnym =/ Sama jesteś mało doinformowana.
Kinga - Nie 13 Lis, 2005 13:28
Temat postu:
Padne zaraz na twarz ... :/
Anonymous - Nie 13 Lis, 2005 13:30
Temat postu:
Jejuuuu =/// Chcesz to padaj. Ja jeszcze raz napiszę, bo może nie rozumiesz. Ja prosiłam o nazwy programów... =///
Anonymous - Nie 13 Lis, 2005 13:31
Temat postu:
a po co Ci nazwa? chyba nie żeby wytapetowac sobie nią pokój...

pozatym nie offtopowaćRazz
Kinga - Nie 13 Lis, 2005 13:32
Temat postu:
A ja wkleje bo nie mam sily do takich ludzi jak ty

Cytat:
A my udzielilismy Ci kilku cennych informacji bo wyglądałaś na troche niedoinformowana :/

Editen:

Wydaje mi sie ze pwoinnas raczej byc wdzieczna ale co tam ja sie nie znam

EOT
Anonymous - Nie 13 Lis, 2005 13:35
Temat postu:
A czy ktoś Cię prosił o dawanie tych wskazówek ?

Kradziejko, nazwa jakiego kolwiek programu do ściągania mp3 jest mi potrzebna bym sobie ten program ściągnęła ... // <LoL> //
Anonymous - Nie 13 Lis, 2005 13:38
Temat postu:
to boli... // Lol //

myślisz ze nikt sie tego nie domyślił? a dlaczego Ci mówimy ze to jest złe i nielegalne? no halo
czytanie ze zrozumieniem sux?
plejer - Nie 13 Lis, 2005 13:40
Temat postu:
a pozniej za pomocą tego programu bedziesz kradła prace innych ;p

im mniej osób wie jak to robic, tym lepiej Wink tak samo z bronią palną, im mniej ludzi ma dostęp, tym lepiej.

kradziejko, mysle ze zablokowanie tematu to dobra decyzja powoli ^^
Anonymous - Nie 13 Lis, 2005 13:42
Temat postu:
eMule, kazaa... to sa te takie mniej niz bardziej warte, jednak dla szukania pojedynczych znajdziesz...

z reszta mili panstwo - watpie, zeby zaden/zadna z Was nie miala ani jednej mp3 na kpmpie:)
Anonymous - Nie 13 Lis, 2005 13:44
Temat postu:
stotka napisał/a:

z reszta mili panstwo - watpie, zeby zaden/zadna z Was nie miala ani jednej mp3 na kpmpie:)

tu nie jest ważne kto ma ale to aby nielegalne programy nie przedostały sie dalej:P trzeba umieć zachowac pozory
pozatym od czego są gógle?
plejer - Nie 13 Lis, 2005 13:48
Temat postu:
Dokładnie, tylko o to mi chodzi Wink

jak juz chce sciagac niech sie wysili i sama poszuka a nie obnosi sie z tym, bo sciaganie plików jest na zasadzie 'cichego przyzwolenia' a nie głosnego obwieszczania ze sie tylko kradnie ;]
Anonymous - Nie 13 Lis, 2005 17:13
Temat postu:
Ciiiichutko,bo zaraz znowu dosola ostrzezenia za zlosliwosc :>
Podac nazwy,dac caluska,badzcie grzecznymi dziecmi!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group