Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Saw 2 (Piła 2)

choredusze - Sob 19 Lis, 2005 11:01
Temat postu: Saw 2 (Piła 2)
Kto już oglądał ten film? Jakie są wasze komentarze na jego temat? Podobał się czy nie?

No cóz, ja wczoraj obejrzała go z chłopakiem.. to myślałam, że dostane zawalu w niektorych momentach. Kiedy jakiś czas temu oglądalam "Piłe" to myslalam, ze to ejst rpzerazajacy film, ale "Piła 2" przeszla moje oczekiwania. Do konca trzyma w napięciu i nie wiaodmo właściwie co się stanie, a finał zwalił mnie z nóg..
Właściwie za dużo jak dla mnie scen takich ohydnych, jak palenie w piecu żywego człowieka, ucinanie rak, "kąpiel" w strzykawkach czy odcinanie sobie skóry z karku.. Ale na tym chyba polega UROK tego typu filmów. Razz
Polecma jeśli ktoś lubi grozę.
opętana - Sob 19 Lis, 2005 11:15
Temat postu:
ta, ja tylk słyszałam ze dwojka juz jest.
Cytat:
jak palenie w piecu żywego człowieka, ucinanie rak, "kąpiel" w strzykawkach czy odcinanie sobie skóry z karku

no typowe sceny dla horroru. przynajmniej w koncu cos fajnego...;p
Anonymous - Sob 19 Lis, 2005 12:09
Temat postu:
Czysta rozkosz.Wole pojsc na cos,co reprezentuje soba cos ciekawszego,niz flaki i przyslowiowy "trup w szafie".
Anonymous - Sob 19 Lis, 2005 12:40
Temat postu:
pila 2 to kicha, totalna. jedyne fajne bylo zaskoczenie... a tak to az zal ogladac... przynajmniej takie moje zdanie. w ogole mnie nie ruszylo, no.
nasty_girl - Sob 19 Lis, 2005 14:16
Temat postu:
opętana napisał/a:

no typowe sceny dla horroru. przynajmniej w koncu cos fajnego...;p

powiedzialabym raczej ze to thriller.. no ale ok ;p

podobal mi sie... z tego co widzialam, bo na sporo scen patrzyc nie moglam.. za drastyczne jak na mnie
choredusze - Sob 19 Lis, 2005 15:31
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:

podobal mi sie... z tego co widzialam, bo na sporo scen patrzyc nie moglam.. za drastyczne jak na mnie

ja tez odwracalam glowe przy niektorych i pytalam czy juz po wszystkim Razz
nasty_girl - Sob 19 Lis, 2005 15:34
Temat postu:
cos ci cytowanie nie wyszlo ;p
Anonymous - Sob 19 Lis, 2005 16:00
Temat postu:
choredusze napisał/a:
nasty_girl napisał/a:

ja tez odwracalam glowe przy niektorych i pytalam czy juz po wszystkim Razz

wiec raczej niewiele wychwycilas z tych 'mrozacych krew w zylach, zaskakujacych momentow'
altruista - Sob 19 Lis, 2005 16:57
Temat postu:
jedynke widzialem, i byla naprawde rewelacyjna [ludzie, tam byla fabula! i zaskoczenie ktore mnie zamordowalo]. I obylo sie raczej bez scen drastycznych, byly ladnie omijane, przez co nie nudzily tryskajaca krwia i latajacymi wszedzie flakami. Dlatego tez na 2 nie pojde, bo sequele maja to do siebie, ze w wiekszosci przypadkow sa nedzne.
nasty_girl - Sob 19 Lis, 2005 20:01
Temat postu:
zawsze zaslaniam tak, zeby widziec napisy, a nie widziec tej krwi itd, wiec jednak cos tam wiedzialam, no i jak dluzsze sceny to mi sebo opowiada ;p hehe
choredusze - Sob 19 Lis, 2005 22:27
Temat postu:
altruista, radze ci pojsc na piłe 2... to jest totalna kontynuacja jedynki, ma rowniez bardzo ciekawą fabułę a takich krwawych momentow nie ejst w sumie az tak duzo, chcoiasz sporo. dowiesz się wielu ciekawych rzecyz, ktore w jedynce nie zostaly rozwiazane.. poprostu cudo, warto obejrzec.
Anonymous - Nie 20 Lis, 2005 10:26
Temat postu:
Shaleniec - to jest taka sama 2 czesc jak 2 czesc ringu czy innego filmu... i nie ma tak ciekawej fabuly jak 1... ale sie przynajmniej fajnie konczy : >
Sebo - Pon 21 Lis, 2005 07:53
Temat postu:
cześć druga może być ale i tak pierwsza była lepsza
choredusze - Pon 21 Lis, 2005 20:11
Temat postu:
druga lepsza i koniec kropka. Razz
Anonymous - Wto 22 Lis, 2005 13:37
Temat postu:
co w drugiej bylo lepszego niz w pierwszej?
choredusze - Sob 26 Lis, 2005 10:16
Temat postu:
mnie np. bardziej zaskoczyla, poza tym uwazam, ze fabula o wiele ciekawsza.. w pierwszym filmie bylo dwoch mezczyzn a w drugim w centrum bylo o wiele wiecej osob, z czego kazda miala swoja specyficzna historie i Ukladanka mial wobec kazdego inny plan. takze dwojka zostala lepiej zrobiona, ciekawsze Gry w niej są. poprostu lepsza jest, przynajmniej dla mnie;)
Anonymous - Sob 26 Lis, 2005 10:53
Temat postu:
fabula w 2? 2 to juz byl film akcji, a przegieciem totalnym byl ten gosciu z maczuga.
choredusze - Sob 26 Lis, 2005 15:37
Temat postu:
e tam:P fajny byl

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group