Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Co wy na to??

kasia0001 - Nie 20 Lis, 2005 20:13
Temat postu: Co wy na to??
Ja mam bardzo ale to bardzo małe piersi (wiedząc z moich innych postów) no i chciałam żeby mama mi kiedyś kupiła stanik etc. no i dzisiaj przy oglądaniu TV wraz z tatą powiedziała tak: No trzeba ci kupić biustonosz.... Mnie zamurowało bo mama unikała takich tematów i tu sama wyskoczyła z takim tekstem no i fakt PRZY tacie:/ A ja palnełam tekst : No i co? heh... normalnie nie wiedzialam co powiedzieć... mama cos zaczela o tym nawijac a ja nie wiedzialam co mowic ( a myślałam że jestem przygotowana na rozmowy o tematach o dojrzewaniu z mamą a tu jednak <buum>) Co wy na to jak wasza mama poruszyła temat w związku z pierwszym stanikiem ( ja w tamtym momencie chciałam zapaść sie pod ziemie...może żeby nie było taty:/)
Anonymous - Nie 20 Lis, 2005 20:23
Temat postu:
pf Razz mi tez przy ojcu z tym wyskoczyla Razz a on na to,zebym nosila to nie bede miala opadłych a facet bedzie miał sie czym bawic O_O wymieklam Razz
opętana - Nie 20 Lis, 2005 20:33
Temat postu:
To chyba dobrze, że mama miałaby zacząc rozmowe na ten temat niż np. ja miałabym pierwsza jej o tym powiedziec;) Nie musisz sie już o to martwic.
A fakt, przy tacie to jakos tak nieswojo...
kasia0001 - Nie 20 Lis, 2005 20:36
Temat postu:
dobra.... może jakoś to będzie...na szczęście jest już po fakcie:) a co do Ciebie Gabra: to u Ciebie było gorzej z tym tekstem ojca.... w moim przypadku on tylko przyglądał sie naszej rozmowie:/
Anonymous - Nie 20 Lis, 2005 20:53
Temat postu:
ee nie bylo zle Razz zalezy tez jak ojciec sie przygladal,od tego mozna wywnioskowac co o tym sądzi ;]
Anonymous - Nie 20 Lis, 2005 20:55
Temat postu:
mi sama przyniosla stanik, ktorym 10 mniut potem cieplam o sciane, bo byl miseczka C, a ja mialam bardzo male AA biggrin
kasia0001 - Nie 20 Lis, 2005 20:59
Temat postu:
stotka napisał/a:
mi sama przyniosla stanik, ktorym 10 mniut potem cieplam o sciane, bo byl miseczka C, a ja mialam bardzo male AA biggrin
ostro:P hehe to za przeproszeniem twoja mama była troszke ślepa:P <lol> a dla mnie mama zaczeła coś tam gadać że widziała w Łodzi takie młodzieżowe itp . ( apropos Łodzi.. majnee mama tam jeździ po towar bo ma sklep z odzieżą <lol> )
Anonymous - Nie 20 Lis, 2005 21:03
Temat postu:
nie byla slepa - kupila stanik na odczepnego, bo skoro ona w tym wieku miala C, to ja tez mam ;/. 1 klasa gima 'to juz trzeba miec stanik', patologia. od tego momentu sama sobie kupuje...
Anonymous - Pon 21 Lis, 2005 14:47
Temat postu:
Wogle nie gadałam ze matką o stanikach. Poprostu pewnego dnia mi kupiła sama, bez mojej wiedzy. Teraz gdy chce nowy stanik to jej mówie wprost
kasia0001 - Pon 21 Lis, 2005 17:03
Temat postu:
Stokrotka napisał/a:
Wogle nie gadałam ze matką o stanikach. Poprostu pewnego dnia mi kupiła sama, bez mojej wiedzy. Teraz gdy chce nowy stanik to jej mówie wprost
to może i byłoby tak lepiej...Razz.. przynajmniej nie musiałaś mówić, jedynie tylko: DziękujęRazz <lol>
choredusze - Pon 21 Lis, 2005 20:10
Temat postu:
ja powiedzialam matce chyba jak mialam 11 lat ze chce stanik bo inne dziewcyzny maja:P to kupila i tyle. poza tym to tylko stanik a nie tabletki antykoncepcyjen.. porpostu częśc odziezy! czego tu sie wstydzic rpzed kimkolwiek? przesadzasz, dziewczyno.
Ona89 - Pon 21 Lis, 2005 20:19
Temat postu:
Ja miałam odwrotną sytuację, bo to ja cały czas chodziłam za mamą i prosiłam o stanik, a ona unikała tematu Neutral Po dwóch miesiącach w końcu uległa... Smile
Shaunri - Pon 21 Lis, 2005 20:36
Temat postu:
Jakbym był dziewczyną i moja matka by poruszyła taki temat to myślę że bym się ucieszyła bo miałabym w końcu wymarzony stanik... no a chyba dziewczyny w wieku dojrzewania chcą sobie ponosić stanik? W końcu to takie "dorosłe". Skoro większość ciągnie do skrętów, to do staników chyba też...?

Tak czy owak co ojciec miał do tego? Boże... Niegdyś przewijał twoje pieluchy, i nikomu nie było wstyd, a teraz wspomniec o piersiach nie można bo się cała rodzina czerwieni...
pola - Wto 22 Lis, 2005 16:12
Temat postu:
Mama sama mi kupiła pierwsy stanik.
mroweczka - Nie 04 Gru, 2005 21:19
Temat postu:
Mi kiedyś kazała zacząć nosić stanik ;].
Od czasu tej dyskusji unika tematu stanika jak ognia (ma się ten dar sysyss).
A staników to ja mam od groma od wszelkiego rodzaju babć,cioć itp w szufladzie, grzecznie grzeją sobie miejsce i poczekają spokojnie jeszcze kilka lat ;]
An!oł3k - Pon 05 Gru, 2005 17:32
Temat postu:
No więc samam pwoiedziałąm dla mamy, ze chcę stanik i mi kupiłaRazz Ja raczej w takich rzeczach otwarta:) Poszła i kupiła co w tym trudnego?? Czego tu się wstydzic??;]
DarkAngel - Pon 05 Gru, 2005 18:27
Temat postu:
Ja jak chciałam stanik to powiedizałam poprostu mamie "Mamo kup mi stanik bo mi nie wygodnie w tym topie już". I pojechała ze mną na zakupy i kupiła.Ja tam nigdy nie miałam problemów w rozmawianiu z mamą o takich rzeczach. W koncu też kobieta.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group