Kinga napisał/a: |
-Puchatku!
-Co Prosiaczku? -Nic...- rzekł Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę -Chciałem się tylko upewnić że jesteś..." A. A. Milne Będzie czas że młodzi gniewni zmienią się w starych wk**** Kliku ^ ^ Klik ^ ^ ! A ja cały świat ... KOCHAM |
Stokrotka napisał/a: |
8 najbardziej sztywny
Ona89, przez to że jest spokojna! bez urazy to raczej pozytyw! |
Ona89 napisał/a: |
1 najsympatyczniejszy
Kinga |
Ariamehr napisał/a: | ||
Proszę nie obrażać Kingi! |
Ariamehr napisał/a: |
Kinga nie jest facetem. |
Kod: |
prowokator i ignorant |
Cytat: |
1 najsympatyczniejszy
Kinga, Kradziejka, Stotka, Yan 2 największy buntownik Yan 3 najwiekszy perwers zboczylasek Ombre w pelerynie 4 miss forum Kinga 5 mister forum Tsej 6 najbardziej czepialski --- 7 najbardziej upierdliwy --- 8 najbardziej sztywny Bożena[pani admin, przykro mi bardzo, ale nikt pani nie wykluczył] 9 największy offtopiarz Martula 10 największy archeolog większość nowych, mistrzowie czasem nawet 11 najbardziej niekumaty --- 12 najbardziej pomocny Kinga, Stotka, Kradziejka, Gabra 13 największy szyderca Yan, Tsej, Otwieracz 14 największy gbur Choredusze 15 najbardziej "różowa 13" Choredusze 16 najlepszy avatar [opisac jaki] --- 17 najlepszy podpis [zacytowac] nie znam, zablokowałem 18 najbardziej lubiany Kinga 19 najbardziej nielubiany ToJa 20 najlepsza wizytówka forum Kinga, Kradziejka, Stotka 21 chodząca skromnośc Kradziejka 22 największe dziecko Martula, Marcia10 23 chodząca encyklopedia Kradziejka 24 największy pokemon większość nowych 25 najbardziej zakompleksiony Tenchion 26 forumowy narcyz --- 27 największa mądrala --- 28 największy prowokator Martula, Choredusze 29 maskotka/pupilek forum --- 30 największy dysortograf Wielu nowych 31 największy maniak tematyczny --- 32 najlepszy / najgorszy moderator Najlepszy->Kinga, Kradziejka; najgorszy->nie ma takiego [b]33. największy ignorant --- |
choredusze napisał/a: |
"różowa 13" -_-' fajnie.
niech mi ktos wytlumaczy co to ma znaczyc? |
opętana napisał/a: |
Skad dwie pary nóg i w głowie szum?
Bourbon mnie wypełnia. Nie mogę wstać! Hej, ptaszku, mam wiadomosć zła: Twój dom się pali, a dzieci same sa! |
Tremere napisał/a: |
No i po jakiego *szum fal* są takie konkursy?
|
kradziejka napisał/a: |
aby coś niecos sie ruszyło |
no tak. chyba to pokaze kolegom z reala:] ale siem usmieja |
miss forum - Crimson, ktora jest tak piekna na te swoje 16 lat ze az dech zapiera
|