Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Czy to moze być zazdrość??
KarolciaKinia - Czw 08 Gru, 2005 16:01
Temat postu: Czy to moze być zazdrość??
Mam od dwóch tygodni chłopaka. Od kąd zaczęłam z Nim chodzić psuje się przyjaźń pomiędzy mną a moją przyjaciółką (Milena) i przyjacielem (Patryk). Nie wiem co mam robić. Nie rozmawiają ze mną, nigdzie nie chcą ze mną wyjść, umawiają się za moimi plecami. Koleżanki z klasy mówią że są zazdrośni o mojego chlopaka, znaczy o to że mi się ułozyło a im nie. Czy to jest mozliwe?? Jak mam naprawic to co zostało zniszczone??
Ona89 - Czw 08 Gru, 2005 16:12
Temat postu:
A czy oni znają twojego chłopaka? Jeśli nie to może zaproś ich do siebie i on też niech przyjdzie. Jeśli się poznają i polubią to będziecie mogli spędzać wolny czas w czwórkę i wtedy nie będzie problemów, teraz oni może myślą, że jak masz chłopaka to nie masz dla nich czasu.
Kinga - Czw 08 Gru, 2005 16:45
Temat postu:
Zapytaj wprost dlaczego tak sie zachowują
Shaunri - Czw 08 Gru, 2005 18:52
Temat postu:
Kinga - Jak widzę z postu autorki nie ten wiek. Nie ten wiek, w tym wieku rozmowy prowadzi się przez "GaDoOlCe", jeśli wiesz co mam na myśli. Nie dogadają się "wprost", po prostu nie wiek na takie "poważne" rozmowy.
PS do Kingi - Właśnie stąd biorą się wszelkie wątki na forum "Czy mam mu pozwolić na to/tamto" - Bo nie potrafią sami ze sobą porozmawiać...
Kinia - Nic nie zrobisz, bo co mozesz zrobić? Nie znamy was, nie wiemy w jakiej sytuacji się znajdujecie. Nie wiem, czy u was normalnym jest że wpadacie do siebie bez zapowedzi, czy musicie najpierw wysyłać sms'y, czy możecie się spotkać, czy np. to u was normalne że codziennie gdzieś wypadacie na miasto.
Nic nie możemy poradzić nie znając twojej sytuacji dogłębniej...
codi - Czw 08 Gru, 2005 19:05
Temat postu:
Zapewne sa zazdrośni lub myślą iż to że masz chłopaka oznacza koniec.
Czyli koniec waszej wspólnej przyjaźni.
Ten chłopak może byc dla nich przeszkodą.
Osobiście wątpie by pomysł wspólnego spotkania i omówienia tego sprawdził się.
A może to ty odkąd masz chłopaka poświęcasz im mało czasu.
O przyjaźń trzeba dbać i pielęgnować ją.
Bez rozmowy się raczej nie obędzie ale najlepiej bez twojego chłopaka iż twoi kumple mogli by czuć się niezrecznie.
Blanka - Sro 21 Gru, 2005 22:45
Temat postu:
Jeśli są to przyjaciele to powinni się z tobą cieszyć i rozumieć, że mozessz mnieć troszkę mniej czasu dla nich teraz nawet a nie porzestać się odzywać czy coś. dla mnie obrażanie się jest jedna z najbardziej szczeniackich form buntu- gdyż nie prowadzi do niczsego innego jak milionów przeprosin lub rozpadów przyjaźnmmi a nawet związków. Powinnaś z nimi prozmawiać, a jeśli cię nie wysłuchają oznacza to, że to dwojka szczeniaków, egoistów i w dodatku, że nie są przyjaciółmi... "kto przestaje być przyjacielem, nigdy nim nie był"
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group