Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Tibia

An!oł3k - Sob 10 Gru, 2005 15:40
Temat postu: Tibia
Na czym polega gra "Tibia" ?? Ostatnio bardzo duzo chopaków z mojego otoczenia w to gra. Niektórzy to już uzależnieni;/
Kinga - Sob 10 Gru, 2005 15:44
Temat postu:
Tibia to tka gierka rpg

zabijasz zwierzatka chodzisz tratatata no takie RPG ;p

Ja tez duyzo w nia gralama le to w tamtym roku tak Wink
kasia0001 - Sob 10 Gru, 2005 21:42
Temat postu:
czy grają to trudno powiedziećSmile napewno grało kiedyś znacznie więcej osób ale jak co to z tego co sie orientuje to sie jest jakimś ludkiem..( to gra między narodowa, osoby mówią po róznych językach)... i zabijasz stworki, kupujesz różne rzeczy możesz sobie z kimś pogadać bo jest pod spodem shoutboxik no i ta gra jest internetowa... jeste jakaś tego stronka ale nie wiem jaka... więc sobie poszukaj w googlach:)
Kinga - Sob 10 Gru, 2005 21:45
Temat postu:
Polska strona
www.tibia.pl
Shaunri - Sob 10 Gru, 2005 21:46
Temat postu:
Tibia to rzekomo mmorpg (Massive multiplayer online role playing game), ale tylko rzekomo. Tak naprawdę to denna gierka,, posiadająca bardzo mało możliwości, w którą grają same dzieciaki (IQ większości nie przekracza IQ przeciętnego psa). I tyle o tibii.

A tu strona oficjalna:

www.tibia.com
Kinga - Sob 10 Gru, 2005 21:48
Temat postu:
Ah ... ma nieciekawa grafike Razz Pixeloza rox ;P
kasia0001 - Sob 10 Gru, 2005 21:50
Temat postu:
nie wiem co w tej grze jest ciekawego aczkolwiek (na pralke se przyklej:p) gra<grało> w nią dużo osób... chodzisz... zabijasz.. :/
Kinga - Sob 10 Gru, 2005 21:51
Temat postu:
kasia masz zamair wniesc do dyskusji cos jeszcze ... rownie wartosciowego ?
kasia0001 - Sob 10 Gru, 2005 21:52
Temat postu:
hmm... musiałabym sie jeszcze zastanowićSmile
Anonymous - Sob 10 Gru, 2005 22:19
Temat postu:
Tibia to gównoo moim zdaniem jest!
Anonymous - Sob 10 Gru, 2005 22:51
Temat postu:
Wild Bill napisał/a:

Kocham to forum.

ono ciebie też. Smile

tibia to kupa.
lepsze już jest zestrzeliwanie plemników na grzędzie - nigdy nie wiesz, kto cię zapłodni, gdy chybisz.
laniade - Pią 16 Lut, 2007 00:22
Temat postu: Re: Tibia
[quote="An!oł3k"]Na czym polega gra "Tibia" ?? Ostatnio bardzo duzo chopaków z mojego otoczenia w to gra. Niektórzy to już uzależnieni;/[/

wydaje się że głupia a powiem szczerze że wpadłam w nałóg internetowy przez nią godzinami gralam...
Co do tego "o czym jest " to łazisz jedna z postaci,którą sobie na samym początku wybierasz (druid, knight,sorcerer i jeszcze tam jacys) poźniej łazisz i wałczysz aby przechodzić na następne levele z różnych dziedzin np. jak druid to masz levele z magii i normalne levele ogolne ktore wszyscy mają. Możesz kupować sobie zbroje miecze gadać z ludźmi możesz nawet wziąć ślub! ale naprawde nie radzę się w nią pakować....strata czasu...
Nikita - Pią 16 Lut, 2007 12:33
Temat postu:
Dziwi mnie, że ta gra jest już tyle lat popularna wśród moich znajomych i podobno bardzo wciąga. Ja nie gram, bo szkoda mi na to czasu. Lubię RPG, ale nie w internecie : )
beladelas - Sob 24 Lut, 2007 20:29
Temat postu:
tibia jest fajna ale lepszy lineage2
Tremere - Nie 25 Lut, 2007 09:51
Temat postu:
ja to wlaczylam, zrobilam postac i wylaczylam.
wyglada jak klocki lego :/

wole WoWa. albo Guild Wars.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group