Dzieci OnLine
INNE PYTANIA - Dziecko Mieszkajace W szpitalu i Internet???
stenia - Nie 11 Gru, 2005 12:52
Temat postu: Dziecko Mieszkajace W szpitalu i Internet???
Czesc. Zastanawiam się, czy dzieci chore, któe mieszkają w szpitalach mają dostęp do Interetu. Ciekawa jestem, czy w jakis sposob Internet wplywa na ich zycie, samopoczucie i chorobe. Co o tym sadzicie? a moze ktos z was zna taka osobe, ktora mieszka w szpitalu i internet ulatwia jej kontakt ze swiatem zewnetrznym? jak myslicie czy to dobry pomysl by takim dzieciom umozliwic dostep do intenretu???
An!oł3k - Nie 11 Gru, 2005 16:38
Temat postu:
Moim zdaniem to dobry pomysł
Dzieci, które długą leżą w szpitalu nie mają kontaktu ze światem zewnętrznym(tak jak zasegurowałąś). Internet moze im pomagać przeżywać te wszystkie swoje cierpienia.
Niestety szpitale nie mają kasy na takie urządzenia;/ Nasz budżet państwowy jest zadłużony. Jak nie ma kasy na lekarstwa to na pewno kasa nie znajdzie się na komputery i Internet;/
Ja osobiście nie znam takich dzieci, które są ciężko chore i spędzają większość czasu w szpitalu.
kasia0001 - Nie 11 Gru, 2005 21:24
Temat postu:
ja osobiście jakbym leżała w szpitalu to bym chciała internet.... no jak inaczej... kogo ja bym mogła denerwować.... bracia by byli w domu a Forum DzieciOnline jest znakomite... <joke>
Anonymous - Nie 11 Gru, 2005 21:38
Temat postu:
Dzieciaki przynajmniej miały by co robić w szpitalu, a nie leżeć ciągle w tych łóżkach! Samopoczucie poprawiłyby napewno
Anonymous - Nie 11 Gru, 2005 22:27
Temat postu:
moja kumpela miala cos z plucami i leżala w szpitalu,miała internet
justka007 - Sro 14 Gru, 2005 15:48
Temat postu:
Moim zdanie jest to dobre jeśli np chore dziecko znajdzie sobie przyjaciela w internecie przestanie myśleć o chorobie.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group