Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Skwarka

justka007 - Sro 14 Gru, 2005 15:58
Temat postu: Skwarka
Mcie jakiś skuteczny i dosyć szybki sposób na "skwarkę" taką na ustach?
Shaunri - Sro 14 Gru, 2005 16:36
Temat postu:
Dermatolog - Recepta - Maść

I jest już na przyszłość.
choredusze - Sro 14 Gru, 2005 17:15
Temat postu:
chyba nie mam innego sposobu na skwarke niż jakaś dobra maść z apteki. dokładnie nie znam nazwmaści, ale najlepiej pójdź do lekarza a on ci przypisze coś odpowiedniego.
Być może istnieją jakieś sposoby domowe,ale mimow szystko maść jest lepsza:] i bardziej wiarygodna
Shaunri - Sro 14 Gru, 2005 20:20
Temat postu:
choredusze - Nie widzę sensu powtarzania po raz drugi dosłownie tego samego co powiedział poprzednik...
Gocha - Sro 14 Gru, 2005 22:10
Temat postu:
Miód z prawdziwego Ula, który ma właściwosci lecznicze najlepjej od znanego tobie pszczelaża!!

Jakby coś mój wujek ma pasieke, chętnie załatwie!!
cree - Pon 19 Gru, 2005 17:49
Temat postu:
Gocha napisał/a:
Miód z prawdziwego Ula, który ma właściwosci lecznicze najlepjej od znanego tobie pszczelaża!!

a czy ul może byc nie prawdziwy?...pozatym kazdy miod ma w sobie jakies wlasciwosci...
Gocha - Pią 23 Gru, 2005 20:33
Temat postu:
Ale to nie chodzi o ul tylko o to że prawdziwy miód który jest dobrze przechowywany i nic do niego nie jest dodawane to taki miód co się cukrzy stopniowo i sie nie rozwarstwia!! Wszystkie miody się cukrzą oprucz chyba lipowego, nie pamiętam!! A miód jest nawet dobry na otawte rany!!
An!oł3k - Pią 23 Gru, 2005 20:47
Temat postu:
No więc moja mama smarowała na noc skwarki pastą do zębów;/ Ale nie podtwierdzam, że może zejśc, ale zawsze warto spróbować Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group