Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Gdzie te włoski...?

Asiula1994 - Wto 20 Gru, 2005 16:58
Temat postu: Gdzie te włoski...?
No więc.
Mam włoski na nogach, trochę wyżej ( Wink ), na głowie, ale do jasnej ciasnej nie mam ich pod pachami.
Miesiączkuję od 5 miesięcy.
Zaczyna mnie to niepokoić(dziwić).
Ktoś m mógłby mnie uspokoić(albo i nie)?
Z góry dziękuję.
choredusze - Wto 20 Gru, 2005 17:37
Temat postu:
ja bym sie cieszyla ze nie musze sie depilowac codziennie:D nie martw sie, kazda dziewczyna dojrzewa w innym okresie, pewnie niedlugo ci zaczna rosnac;p bez obaw.
opętana - Wto 20 Gru, 2005 20:15
Temat postu:
martwisz sie tym? na wszystko przyjdzie czas, nikt nie mówił ze muszą rosnąc równoczesnie z innymi partiami gdzie te włosy sie juz pojawiły
An!oł3k - Sro 21 Gru, 2005 20:50
Temat postu:
Moja koleżanka ode mnie o rok starsza też jeszcze nie ma włosów pod pachami,a miesiączkuje i ma cycuszki;). Każdy człowiek dojrzewa we własnym czasie. Jeszcze Ci urosną, ale ja bym na Twoim miejscu się cieszyłabiggrin
poziomka - Sob 11 Mar, 2006 19:23
Temat postu:
ty sie ciesz dziewczyno że ich nie masz to okropne prawie codziennie sie depilować Wink
nasty_girl - Nie 12 Mar, 2006 15:59
Temat postu:
codziennie depilowac? toz to jakis gaszcz musi byc ktory rosnie w niewyobrazalnym tepie.
Keeveek - Nie 12 Mar, 2006 18:30
Temat postu:
tepie.. a mi sie zdaje ze juz dwudniowe wloski kuja
nasty_girl - Nie 12 Mar, 2006 19:01
Temat postu:
ona napisala po depilacji. a jesli po depilacji, to raczej ciezko zeby po 1 czy 2 dniach byly jakie kolwiek wloski. depilacja, a golenie to nie to samo.
kasia0001 - Nie 12 Mar, 2006 19:29
Temat postu:
Ciesz się dopóki możesz;p .. u mnie to było na odwrót bo miałam coś koło 9 lat a mi już zaczęły włosy pod pachami rosnąć ;/ katastrofa.. ;p
Szczypiorex - Nie 12 Mar, 2006 20:23
Temat postu:
No to wszystko jasne, czekaj i czekaj i czekaj... Niech ci sie nie spieszy Laughing
Nie widzę dalszej racji bytu tego tematu, wiec niech wkroczy tu jakiś mod Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group