Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Koleżanki ??

gosia_vip - Czw 22 Gru, 2005 20:38
Temat postu: Koleżanki ??
Mam pewien problem. Gdyż poznałam na gg chłopaka. Jest fajny, ale nie należy do przystojnych chłopaków. Moje koleżanki w klasie znają go, i mówią, że jest najbrzydszym chłopakiem.. Po prostu mówią na niego „wieśniak”. Gdy powiedziałam koleżance, że mi się podoba, to już cała klasa mi nie dawała żyć. Mówili „Dziewczyna wieśniaka”. Miałam już tego dosyć. Myślałam, że mam w klasie normalne dziewczyny, tym czasem one okazały się jakimiś idiotkami. Szepczą na lekcjach coś na mój temat. To jest przykre.. Nie należę do zgrabnych dziewczyn, wiem to dobrze, ale one , a szczególnie jedna dziewczyna mi to wypomina. Chłopacy z mojej klasy nic nie mają do mojego wyglądu.. Czasem czuję się jakbym była w klasie z samymi debilami.. :/ Sad
Blanka - Czw 22 Gru, 2005 20:51
Temat postu:
Wiesz, moze nie dorosly na tyle by pojąć, że nie tylko wygląd się liczy... Trodno to zniesc, zdaję sobie z tego sprawę ale po prostu je olej, znudzi im sie, a po czasie same zrozumią... wazne jest zebys sie nie zalamala... a ty z tym chlopakiem jestes czy nie ze cie nazywają tak? No i... wiesz, przez gg mozna udawac wiele... jest latwiej... zeby sprawdzic czy ci sie naprawde podoba musialabys sie z nim spotkac i porozmawiac. Aha...no i zapytaj kolezanek co w nim takiego wiesniackiego...
Shaunri - Czw 22 Gru, 2005 21:22
Temat postu:
"Poznałam chłopaka przez gg"
"Moje koleżanki go znają"

Dla mnie to się wyklucza ; )

A co do tematu, to szkoda że nie jesteś chłopakiem. Dałybyście sobie parę razy po twarzy i byłoby po sprawie... A tak to kicha... Musisz się męczyć, bo dziewczyny się nawzajem strasznie obgadują... Takie dzieci ; ).

A tak szczerze, to nie uważasz że to ty jesteś "nad nimi"? Że jesteś lepsza od nich?
gosia_vip - Pią 23 Gru, 2005 21:12
Temat postu:
NIe, nie uważam, że jestem nad nimi, i że jestem lepsza..
nasty_girl - Pią 23 Gru, 2005 21:15
Temat postu:
a po co sie przejmowac kolezankami ? to chyba twoja sprawa, a nie jakis pierwszych lepszych kolezanek..
Shaunri - Pią 23 Gru, 2005 21:28
Temat postu:
To źle że nie uważasz że jesteś nad nimi, bo skoro one są kretynki, ty widzisz w człowieku coś więcej, to jak dla mnie ty jesteś dojrzalsza, znaczy "nad nimi", "lepsza". Po prostu powinnaś tak sądzić, dzięki temu zmienisz nieco podejście do ludzi których pies oszczekałby w rozmowie.
Anonymous - Sob 24 Gru, 2005 19:48
Temat postu:
powiedz im ze zachowuja sie jak wiesniary bo plotkuja i dla nich liczy sie tylko wyglad zewnetrzny a jak takie są to male szanse by poznaly kogos wartościowego,o!
Mroczny_jogurt - Nie 25 Gru, 2005 11:05
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
"Poznałam chłopaka przez gg"
"Moje koleżanki go znają"

Dla mnie to się wyklucza ; )

A co do tematu, to szkoda że nie jesteś chłopakiem. Dałybyście sobie parę razy po twarzy i byłoby po sprawie... A tak to kicha... Musisz się męczyć, bo dziewczyny się nawzajem strasznie obgadują... Takie dzieci ; ).

A tak szczerze, to nie uważasz że to ty jesteś "nad nimi"? Że jesteś lepsza od nich?

ja i tak bym dala po pysku biggrin bez wzgledu na plec Twisted Evil
Shaunri - Nie 25 Gru, 2005 17:44
Temat postu:
Mroczny Jogurt - Jakoś nie widzę dziewczyn z powybijanymi zębami i podbitymi oczami "Bo ona jest głupia"... Bardziej to do chłopaków pasuje...
Mroczny_jogurt - Nie 25 Gru, 2005 18:51
Temat postu:
mnie to gowno obchodzi jakiej plci jest moj przeciwnik ;] waniejsze jest to czy dam mu rade czy nie hahaha ;] jak dam to bije, jak nie to wymyslam cos innego biggrin

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group