Mroczny_jogurt napisał/a: |
gowno prawda, TEN chlopak TEN czas- zarowno fiutow bedzie duzo jak i razy ;] |
Shaunri napisał/a: |
Noooo... W końcu doszłaś sama do tego o co mi chodziło od początki - O pierwszy raz. Przeta pierwszy raz nie może być "A bo to przyjemność, to czemu nie z Franiem?". Toż to nie miałoby sensu. A przecież dzieci nie mają już swojego entego razu, a przygotowują się do pierwszego. A to forum dla dzieci, no nie : )? |
nasty_girl - Mówisz o dziewczynach, chłopaków nie boli ; ). Oni mają TYLKO przyjemność z seksu. No i fakt, trochę stresu, bo to nieodzowna rzecz łącząca się z pierwszym razem, aczkolwiek co tam taki stres... |
zuzia11 napisał/a: | ||
jak zaduzo sie kochają to ich boli gdzies wyczytałam:) |
Keeveek napisał/a: |
a co do wypowiedzi tej czarno białym tyłkiem na avatarze: ile szesnastolatka może wiedzieć o seksie? a skoro podchodzi do tego "zarowno fiutow jak i razy będzie dużo" to może jej przyszłośc zawodowa = prostytutka? mi by zależało aby mieć jedną partnerkę jak najdłużej.. |
PS: Gdzie ja się chwalę wiekiem? |
nasty_girl - Po prostu zabawne mi się wydaje, kiedy 15-latka robi z siebie weterankę seksu, jakby wszystkie (Ehhh... Trzeba mocno to trzeba ; P) fiuty świata miała już w rękach. |
Cytat: |
Różnica wieku? Mi i mojemu kochanemu to nie przeszkadza. Wszystko zależy od ludzi, a metryki wtedy nie mają wielkszego znaczenia. Wiem z doświadczenia, mój kochany jest ode mnie o 9 lat starszy Wink |
Laki napisał/a: |
I powinny miec jakas wiedze o zabezpieczeniach, a ostatnio na innym forum jakis szczyl zalamywal sie, ze jego dziewczyna zaszla z nim w ciaze, ale naszczescie dobrze sie skonczylo ![]() |