Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Jak kochają faceci?
Blanka - Sob 24 Gru, 2005 23:36
Temat postu: Jak kochają faceci?
Właśnie tak się zastanawiam...
1. Jak kochają?
2. Jak to ukazują?
3. Po czym to poznać?
4. Czy szybko się odkochują?
5. Czy szybko się zakochują?
6. Czym jest dla nich związek?
No nasi mężczyźni=D jak kochacie? Odpowiedzcie proszę.
Anonymous - Nie 25 Gru, 2005 01:12
Temat postu:
powiem o sobie, ale ja nie jestem prawdziwym okazem faceta z typowymi meskimi uczuciami, jestem ciepla klucha.
1. z oddaniem, szczerze, calym soba, ale tez logicznie, z umiarem
2. pocalunkami, dotykiem, slowami
3. po cieple w slowach, po duzym zainteresowaniu 2 osoba, po gotowosci do posiwecen, mniejszych czy tez wiekszych
4. zalezy, czasem kobieta potrafi zranic doglebnie, wtedy moje uczucia prysnely by w mgnieniu oka. zwykle wygasniecie milosci to proces, ktory trwa.
5. tak
6. ostoja, srodkiem, wokol ktorego krazy cale zycie, ale tez bolesnym i trudnym doznaniem, ktore wymaga poswiecen - tak latwo przy tym zapomniec o poczatku tego zdania :]
Shaunri - Nie 25 Gru, 2005 10:37
Temat postu:
1. Z zaangażowaniem zazwyczaj większym niż partnerka. Oddaniem, wiernością ; )
2. Słowami, chociaż to żadziej. Zazwyczaj czynami : )
3. Po tym co dany mężczyzna mówi, jak się wobec Ciebie zachowuje. Jeśli jest czuły, miły, uprzejmy (Podkreślam czuły), chce przebywać z tobą (No cóż, tutaj możnaby się sprzeczać, ale przy moim nieco domowym trybie życia sam fakt że chcę z daną kobietą przebywać jest zaskakującą oznaką zauroczenia ; ) ).
4. Zależy od osoby. Ja bardzo szybko. Nie tyle, że zapominam, bo wspomnienia zostają, ale "odkochać się" mogę z dnia na dzień.
5. Też zależy, osobiście uważam że stosunkowo długo. Pamiętać należy że wpierw jest zauroczenie drugą osobą, dopiero następstwem jest uczucie. Tak czy owak uważam że stosunkowo długo.
6. Przyjemnością?
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group