Na luzie... - Dzwonienie za darmo mozgol3 - Sro 28 Gru, 2005 18:24 Temat postu: Dzwonienie za darmo
Heja.
Mam pytanie .Czy zna ktoś sposób aby dzwonić z automatów i telefonów komórkowych za darmoche?Z góry dzieki
Pozdro. freyQa - Sro 28 Gru, 2005 19:13 Temat postu:
W tel. komórkowych są rózne usługi które uaktywniasz za jakąś sume pieniędzy i masz rozmowy za free... Zależy w jakiej sieci rozmawiasz.. DarkAngel - Czw 29 Gru, 2005 11:13 Temat postu:
Wiem, że w plusie czy w erze był jakiś numer blokujący odpłate połączeń na jakiś czas(mój kumpel tak miał tyle że przypadkiem) i po jakims miesiącu wróciło mu wszystko do normy. Ale tego numeru już nie ma chyba bo go zablokowali bo przecież kase na tym tracą. Na budki nie słyszałam o takim numerze. Anonymous - Czw 29 Gru, 2005 11:49 Temat postu:
polecam artykuł w nowej Agorze pt. ''Strach podnieść słuluchawke'' mozgol3 - Czw 29 Gru, 2005 12:26 Temat postu:
Ja mam telefon z Idei:( nasty_girl - Czw 29 Gru, 2005 21:22 Temat postu:
za darmo? za darmo to nie pogadasz, no chyba ze masz darmowe minuty, ale i tak zaplacisz wtedy abonament tak zeby im sie to zwrocilo, kupujesz pakiety, moze i tansze, ale tez placisz, nigdy nie ma tak zeby bylo calkiem za darmo ;p Kamix - Sro 04 Sty, 2006 19:31 Temat postu:
Ja dzwonilem z kolega zagranice z pewnego komunikatora jeszcze z pol roku temu, tylko nie moge sobie przypomnac nazwy, do polski tez sie dalo jednakze nie wszedzie, dzwonila sie za pomoca programu na komputerze, my konkretnie dzwonilismy do Wloch, jedyny minus to to ze po minucie automatycznie nas rozlaczalo no ale skoro za darmo za granice to warto bylo minutke porozmawiac a kiedy chcielismy gadac dluzej ponownie dzwonilismy fajna soprawa jesli ktos bedzie zainteresowany pobawic sie tym programem spytam jak on sie nazywal i Wam napisze.
P.S: A co do komorek, zapewne bedzie ciezko chyba ze cos wymyslicie hehe jak cos Wam przyjdzie do glowy obowiazkowo dajcie znac na forum Kinga - Sro 04 Sty, 2006 19:40 Temat postu:
Wszelkie oferty dla firm przynajmniej Idea ma takie ... sa bardzo ciekawe :>
Ze masz np rozmowy do jednego numeru za darmo ogolnie bardzo ciekawe
Ale to trzeba albo miec rodziców którzy maja firme albo bliskiego znajomego który by sie zgodzil ;> Bo sam chyba za mlody jestes jesczze nie ? nasty_girl - Sro 04 Sty, 2006 19:43 Temat postu:
no tak, ale abonament placisz, i na 99% jest on taki, ze po jakims czasie im sie to zwraca .. Kinga - Sro 04 Sty, 2006 19:54 Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
no tak, ale abonament placisz, i na 99% jest on taki, ze po jakims czasie im sie to zwraca ..
Oj nie jest tak zle :> naprawde nasty_girl - Sro 04 Sty, 2006 20:03 Temat postu:
nie mowie ze zle, ale tanio nie znaczy za darmo :d piepia - Sro 04 Sty, 2006 21:18 Temat postu:
program VoIP niestety zablokowali
Jest jeszcze Gizmo - tam masz iles centow i dzwonisz dopoki ci sie nie skoncza a pozniej musisz nowe konto zalozyc...