Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - ...

justa - Sro 04 Sty, 2006 18:30
Temat postu: ...
Mam pytanie, otóż pojawiają mi sie pryszcze, z ktorych po wycisnieciu wyplywa plyn, ktory zapachem przypomina wit. B. nie wiem czym to moze byc spowodowane, moze jakies wewnetrzne zmiany. prosze o odpowiedz
nasty_girl - Sro 04 Sty, 2006 18:37
Temat postu:
jak cos wyciskasz to cos musi wyjsc.. wprawdzie ani pryszczy, ani wycisnietych wagrow, i nic innego takiego nie wachalam, ale nie wydaje mi sie zeby cos bylo z toba nie tak..
Shaunri - Sro 04 Sty, 2006 18:49
Temat postu:
Normalne objawy dojrzewania, tak, są to zmiany na cerze spowodowane dojrzewaniem, nic nienormalnego, ale ze względu na coraz większą rzeszę męskiej Pci uganiającej się za tobą polecam dermatologa.
Martula - Sro 04 Sty, 2006 20:31
Temat postu:
Ja też mam taki płyn jak wyciskam sobie przyszcza,potem leci mi krew i do tego zarąbiście piecze!
Keeveek - Czw 05 Sty, 2006 08:27
Temat postu:
Martula, nom, bo od wyciskania palcami robią się infekcje. obmyj potem wodą utlenioną albo kremem antybakteryjnym
Martula - Czw 05 Sty, 2006 17:06
Temat postu:
Keeveek napisał/a:
Martula, nom, bo od wyciskania palcami robią się infekcje. obmyj potem wodą utlenioną albo kremem antybakteryjnym
Zawsze potem myję jakimś antybakteryjnym tonikiem Smile Ale u mnie żel punktowy nie działa Confused <A nawet lubię.Może wypróbować jakieś inne firmy?>
Shaunri - Czw 05 Sty, 2006 17:22
Temat postu:
Wybróbuj dermatologa... Toniki, żele itp. pierdoły dobiera się do cery, a nie według recepty pani Goździkowej...
nasty_girl - Czw 05 Sty, 2006 17:57
Temat postu:
tak samo spirytusem salicylowym, oraz tonikiem z alkoholem - szczypie wiec nie widze roznicy.. ;p
DarkAngel - Pią 06 Sty, 2006 20:24
Temat postu:
Ja zawsze wyciskałam przez chusteczke. Ale i tak wole iśc do kosmetyczki wypalić i na oczyszzcanie twarzy niż sama wyciskać, bo jak mi nie wyjdzie i krew będzie lecieć to mam takie ogromne strupy potem Confused
Shaunri - Pią 06 Sty, 2006 20:52
Temat postu:
Do postów powyżej - To dlatego że pryszczy nie powinno się wyciskać...
opętana - Pią 06 Sty, 2006 22:51
Temat postu:
dlaczego nie, niekiedy po wyciskaniu szybciej znika slad niz nic nie robiąc. No ale nie zawsze.
Shaunri - Pią 06 Sty, 2006 23:24
Temat postu:
"Niż nic nie robiąc" - Czy ja powiedziałem żeby nic nie robić?
Keeveek - Sob 07 Sty, 2006 11:11
Temat postu:
nieumiejętne wyciskanie wyprysków skórnych prowadzi do infekcji a także do zaropienia miejsca, w którym "wyskoczył" defekt skóry. Infekcja jest powodem zaczerwienienia skóry twarzy a także pieczenia a nawet puchnięcia.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group