Shaunri napisał/a: |
Jak znam życie to (Jak to zwykle bywa w SP, czy tam GIM) macie taki podział na dwie grupy w klasie... Z jednej strony Chłopcy, z innej dziewczyny... To skąd niby dziewczyny wiedzą o czym chłopaki gadają? Macie podsłuch zamontowany? Nie. Po prostu jeśli zaczynają memłać o seksie to mówią głośno - śmieją się itp.itd.
Nic wyjątkowego że uważacie że mówią tylko o seksie (Ha ha ha... Złote damy się znalazły...) PS: Jeśli takie nie jesteście to spotkacie w życiu jeszcze wiele dziewczyn/kobiet bardziej podniecających się seksem niż najbardziej napaleni chłopacy... |
Keeveek napisał/a: |
faceci nie mają oporów w rozmawianiu o seksie, o masturbacji, przyznają się do tego bez przypilania do ziemi. natomiast dziewczyny uważają ten temat za iście nienaturalny i jeśli rozmawiają na te tematy |
smutna napisał/a: |
ja tam zadna feministka nie jestem i bardzo szanuje chlopcow, ale oni maja jakis prostszy sposob myslenia. czesto zdarza sie im sprowadzac wszystko do jednego tematu. dziewczyny tez gadaja o tych sprawach to napenwo. ale po prostu chlopcy sa wzrokowcami i co zobacza to komentuja, a ze duzo z nich kupuje jakies sprosne gazetki to maja o czym gadac:P |
Ja, stoją na 10 razy wyższym poziomie niż internetowy szmelc. Tona penisów, pochw, nekrofilii, pedofilii, zoofilii - Na co to komu? |
"CKM'ie" - Taaaak, mówię o CKM'ie <spada z krzesła>. Kontynuacji rozmowy się nie podejmę, wyczuwam między nami sporą różnicę w IQ, przepraszam. |
Ja, stoją na 10 razy wyższym poziomie niż internetowy szmelc. Tona penisów, pochw, nekrofilii, pedofilii, zoofilii - Na co to komu? |
Ant0n napisał/a: | ||
nigdy nie waliles widzac blowjoba z koniem w roli glownej? |
i tu mamy dowod ze jednak chlopcy lubia dyskutowac na takie tematy:D |
Jak się potrafi z nimi gadać to się przyznają : P |
Słupek napisał/a: |
PS. nigdy nie stymulowałaś się widząc blowjoba z koniem w roli glównej? ![]() |
Laki napisał/a: |
Wiecie, ze wiecej kobiet w Wielkiej Brytanii ma wibratory niz pralki ![]() |
i tu mamy dowod ze jednak chlopcy lubia dyskutowac na takie tematy:D |
Słupek napisał/a: | ||||
Nie no, niezłe klimaty. Lubisz filmy o koniach? :mrgreen: |
Słupek - Ostatnio na innym forum zrodziła się kłótnia, że takie rzeczy są "NIENORMALNE!". Ja biedny jeden przeciwko wszystkim forumowiczom, ja mówię "Tak, myslałem o seksie", a oni "Nie, my nigdy!" O_o O w pytę, ciemnota światowa nadchodzi, ich dzieci po 18-tce będą się dowiadywać skąd się wzięły, skoro to taka siara rozmawiać o seksie O_o |
Słupek napisał/a: |
Zarzuć link na priv, poczytałbym |
no z tym ze trzeba by dzieciaki uswiadamiac to sie zgodze w 100% ale wine ponosi tu chyba szkola bo nie bardzo przygotowane sa te lekcje "przygotowania do zycia w rodzinie" ;] |
ale chodzi mi w tej chwili o to ze to chyba dobrze ze chlopcy jeszcze nie gadaja w ciaz jakie to fajne filmiki ogladali kiedy rodzicow nie bylo w domu jesli maja dopiero 11lat;] bo to chyba jeszcze nie odpowiedni czas;] |
Smutna napisał/a: |
ale chodzi mi w tej chwili o to ze to chyba dobrze ze chlopcy jeszcze nie gadaja w ciaz jakie to fajne filmiki ogladali kiedy rodzicow nie bylo w domu jesli maja dopiero 11lat;] bo to chyba jeszcze nie odpowiedni czas;] |
no i dobrze ze w tyieq wieq nie mysla o takich rzeczach:) przynajmniej nie bedzie neichcianych ciazy i mlodych matek ![]() ![]() |
i co uwazasz ze to normalne ze 11 latek chce uprawiac seks? |
ale jak bylam w 4kl to nie bardzo mialam o tym pojecie (jesli dobrze pamietam) |
No, tak, bo brak tematu seksu w szkole oznacza że to temat tabu. |
ok temat seksu nie ma byc tematem tabu!! |