Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - tycie

panienka_wierzba - Pią 11 Lip, 2003 12:51
Temat postu: tycie
Mam 13 lat, 163 cm. wzrostu i przed chwilą się wazyłam, waga wskazała 44,5 kg. moim zdaniem jest to za mało i chcę przytyć. Chcę osiągną moją starą wagę czyli 48 kg. ponieważ w czasie choroby schudłam do 43 kg. co moim zdaniem jest za mało. kto pomoże mi w łatwy i szybki, a przede wszystkim tani sposób przytyć? proszę raczej nie wymieniac mięs bo nie za bardzo lubie.
Tim - Pią 11 Lip, 2003 13:23
Temat postu:
jak chcesz przytyć to jedz dużo na noc Arrow ale kto by chciał przytyć Rolling Eyes
panienka_wierzba - Pią 11 Lip, 2003 15:44
Temat postu:
dzięki, ale nienawidze jeść na wieczór. a ja che przytyc, dam wam zdjęcie tu jak wyglądałam zanim schudłam, zdjęcie w stroju kąp. i se odejmiecie 6 kg. od zdjęcia Razz
deg - Pią 11 Lip, 2003 18:43
Temat postu:
Napisz, dlaczego schudłaś i jak szybko (ile to trwało).
panienka_wierzba - Sob 12 Lip, 2003 13:05
Temat postu:
byłam chora, miałam anginę, trwała ona około tygonia ( no tydzień) i schudłam w czasie niego chyba z 6 kg. schudłam przez chorobę, i że w czasie jej nie miałam apetytu i prawie nic nie jadłam.
panienka_wierzba - Sob 12 Lip, 2003 13:23
Temat postu:
kurcze, chciałam wstawic zdjęcie, a ja nie wiem jak się je wstawia, kto mi pomoże?
Marcinek - Nie 13 Lip, 2003 00:15
Temat postu:
Załóż sobie jakieś bezpłatne konto www, do którego nie trzeba używać FTP (najlepiej na interii) i tam wrzuć tą fotkę i nie będzie problemu ze wstawieniem fotki na forum.
panienka_wierzba - Nie 13 Lip, 2003 11:20
Temat postu:
dziękuję :*
Marcinek - Nie 13 Lip, 2003 15:57
Temat postu:
A gdybyś nie umiała to wyślij mi ją mailem na koral@simsomaniak.w.pl i ja ją wrzucę na jakiś serwerek.
panienka_wierzba - Pon 14 Lip, 2003 14:14
Temat postu:
dzięki dzięki dzięki dzięki, ja ci wyslle moje zdjęcie a ty je umieścisz na tym topiku ok?
Marcinek - Pon 14 Lip, 2003 15:02
Temat postu:
Pod tym linkiem możecie znaleźć zdjęcie panienki wierzby:
http://koral.piwko.pl/panienka_wierzba.htm
deg - Pon 14 Lip, 2003 20:12
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
byłam chora, miałam anginę, trwała ona około tygonia ( no tydzień) i schudłam w czasie niego chyba z 6 kg. schudłam przez chorobę, i że w czasie jej nie miałam apetytu i prawie nic nie jadłam.

To nie jest źle.
Jeśli teraz masz apetyt, to po prostu jedz normalnie, a powinnaś powolutku odzyskiwać dawną wagę.

BTW: dużo zeszczuplałaś przez anginę. Pamiętaj, że organizmowi walczącemu z chorobą trzeba pomóc dobrze się odżywiając - szybciej wówczas się wyleczysz. To bardzo trudne, gdy nie masz apetytu, postaraj się następnym razem! Smile
Iśka - Wto 15 Lip, 2003 16:09
Temat postu:
Koral napisał/a:
Pod tym linkiem możecie znaleźć zdjęcie panienki wierzby:
http://koral.piwko.pl/panienka_wierzba.htm

Koral, tyle, że tego zdjęcia nie widać ! W górnym lewym rogu pojawia się mały biały kwadracik z czerwonym krzeżykiem, jak na większości źle wstawionych zdjęć Razz
Marcinek - Wto 15 Lip, 2003 16:29
Temat postu:
hmm... u mnie wszystko działa, może to tylko u Ciebie :/
panienka_wierzba - Wto 29 Lip, 2003 18:38
Temat postu:
dziękuję wam wszystkim, jak na razie osiągnęłam wagę 46,5 czy 47 ale to dlatego że bardzo dużo sportu uprawiałam w ostatnim czasie, a tak to bym na pewno więcej ważyła, jak na razie taka waga mi starcza, jeszcze raz dzięki
xxx7 - Sro 30 Lip, 2003 19:57
Temat postu:
jedz więcej.. podjadaj między posiłkami.. nie uprawiaj sportow podczas których spalasz kalorie... tylko uważaj żebyś nie przesadziła.. nadwaga też nie upiększa!
panienka_wierzba - Czw 31 Lip, 2003 10:21
Temat postu:
jak na razie mi starcza, a bez sportu sie nigdy nie obejdę, kocham sppotr
Anonymous - Czw 28 Sie, 2003 00:44
Temat postu:
jej ta fotka przyprawia mnie o kompleksy Razz Jest ona robiona przed schudnieciem czy w jego trakcie??? A ja jestem płaska ... tzn. niby troche biustu jest Razz ale i tka wole to niż brzusia za dużo posiadać Rolling Eyes
panienka_wierzba - Czw 28 Sie, 2003 22:46
Temat postu:
przed schudnięciem, a niech ona cię nie przyprawia o kompleksy
Anonymous - Czw 28 Sie, 2003 23:19
Temat postu:
postaram się Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group