Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Prezencik?

Blanka - Sro 11 Sty, 2006 17:32
Temat postu: Prezencik?
Wiem, że walentynki daleko ... ale zastanawiam się co kupić chłopakowi na nie=). Na święta mu kupiłam bokserki z Atlantica ale teraz w sumie zupełenie pomysłu nie mam=). Macie jakieś ładne porpozycje (ma 16 lat)
Tana14 - Sro 11 Sty, 2006 18:38
Temat postu:
kup mu bokserki =) albo stanik uciesz się biggrin
Tak na powarznie może porostu kartkę Smile to też jest Smile ważne ze sie pamietało nie Smile albo kubek z serduszkiem czy z czyms tam biggrin niewiem Smile może ci pomogłam =) Choć wątpię Laughing
nasty_girl - Sro 11 Sty, 2006 19:56
Temat postu:
a ile z nim jestescie, itd? Wink
Blanka - Sro 11 Sty, 2006 22:46
Temat postu:
Jestem z nim niedługo w sumie bo 2 miesiące=)

No bokserki już mu kupiłam na gwiazdke=p a kartka to troche mało... kubek? No w sumie moglby byc- jeszcze pomysle.
Papierowa Tęcza - Sro 11 Sty, 2006 23:45
Temat postu:
Blanka napisał/a:
Jestem z nim niedługo w sumie bo 2 miesiące=)

No bokserki już mu kupiłam na gwiazdke=p a kartka to troche mało... kubek? No w sumie moglby byc- jeszcze pomysle.
zaleeezy od zainteresowan:

jezeli to typ sportsmana [albo fana jakiegos klubu nożnej] to może coś związane z jego ulubionym zespolem pilkarskim.
a może jakąś płytę? oo ja bym się np cieszył z płyty 'the best of' - Black Sabbath ^_^ - każdy lubi coś innego ;]

Wiadomo tylko, ze to nie są prezenty związane z tym świętem - dlatego może zwyczajnie daj mu coś od siebie Smile Kartka + całus = szczęście Wink

---

'Nie pozwól matko, by szargał Cię semicki pies...'

---
giraffka - Pon 23 Sty, 2006 18:33
Temat postu:
Ja swojemu ostatnio na jakas okazje dalam poduszke :] ale nie taka zwykla, bo kupilam specjalnie gladki material,jasnego koloru, nastepnie kupilam specjalny papier w sklepie komputerowym do naprasowanek, na ktorym nastepnie wydrukowalam swoje zdjecie z komputerka :] no i naprasowalam to na poduszke, a nastepnie farbami do papieru naskrobalam kilka milych slowek i gotowe :] strasznie sie ucieszyl :]
***kotek*** - Wto 24 Sty, 2006 18:14
Temat postu: ---prezencik---
Zalezy jaki on jest.Proponuje maskotke albo poduszke serduszko,albo kubek.Moze jeszcze jakas karteczke walentynkowa.
Keeveek - Sro 25 Sty, 2006 11:36
Temat postu:
bleee, już sobie wyobrażam tę zaślinioną poduszke Razz
giraffka - Czw 26 Sty, 2006 18:51
Temat postu:
Jaka znowu zasliniona Razz
Tana14 - Pią 27 Sty, 2006 19:20
Temat postu:
Keeveek napisał/a:
bleee, już sobie wyobrażam tę zaślinioną poduszke Razz
czemu ona niby ma być zaślinona ;/ nierozumiem ;D
opętana - Pią 27 Sty, 2006 20:10