Blanka napisał/a: |
Hm w sumie to zaczęłam myśleć o przyszłości...o tym co będzie za jakiś czas- krótszy no i dłuższy... Napiszcie może co bęziecie robili za...
5 godzin- 5 dni- 5 tygodni- 5 miesiecy- 5 lat- 15 lat- Jak będzie wyglądało wówczas wasze życie...jak sądzicie? |
Gdulcia napisał/a: |
Za...
5 godzin - Będę sobie smacznie chrapała ![]() 5 dni - Wyjadę sobie sama na wieś do rodzinki 5 tygodni - Oceny będą wystawione; Przestanę chodzić do szkoły. 5 miesięcy - Rozpocznę nowy etap w swoim życiu - Gimnazjum. 5 lat - Matura blisko . Ajjj... ![]() 15 lat - Będę torturować dzieci językami obcymi ![]() ![]() 20 lat - Założę własną szkołę języków obcych ii... poszukam sobie jakiegos dojrzałego inteligenta ![]() 40 lat - Będę rozwijać swoje zainteresowania i dbać o swój mały domek przy lesie oraz cieszyć się z życia ze swoim mężem i córką ![]() |
kicp napisał/a: |
5 miesiecy- będę miał już raczej dready |
Tremere napisał/a: | ||
Nie rób tego ;_; |
Tremere napisał/a: | ||
Nie rób tego ;_; |
kicp napisał/a: | ||||
a uargumentujesz to jakos? Wiem, niektorzy uwazaja, ze to pozerstwo-ale ja naprawde kocham reggae no i chcialem chociaz sprobowac ![]() |
Tremere napisał/a: |
Słupek - nie wierzę ci z tą zawodówką O_o osoba o twoim poziomie intelektualnym do zawodówki? ee.. O_o zmarnujesz sie O_o |
Słupek napisał/a: | ||
Po czym wnioskujesz ten mój poziom? Cytując pewną polską wokalistkę "Nawet mnie nie znasz" ![]() kicp> That's the point ![]() |
Tremere napisał/a: |
Oceniam po tym co widzę ;] |
kicp napisał/a: |
5 godzin- będę się szykował na imprezę
5 dni- będę opalał się leniwie w Italii 5 tygodni- zaczną się wakacje, kurde! 5 miesiecy- będę miał już raczej dready 5 lat- wyleją mnie ze studiów 15 lat- będę starym dziadem, i zacznę się poważnie zastanawiać nad samobójstwem |