INNE PYTANIA - Jedzenie choredusze - Pon 16 Sty, 2006 18:54 Temat postu: Jedzenie
od jakiegoś miesiąca mam problem z jedzeniem.. nigdy nie byłam gruba, ale mam skłonność do tycia i zawsze jak tylko zauwazyłam, ze przybywa mi troche ciałka, to zacyznalam i kontrolowac, ale ostatnio jest inaczej. jem coraz wiecej i juz brzuszek mi urosl i biodra zaczynaja nie wiem co robic, nie moge sie powstrzymac. boje sie, ze to wszystko moze miec podłoże w psychice, bo mam ostatnio bardzo duzo problemow i staram sie jakos sama siebie pocieszyc..
od paru dni czuje sie tez coraz bardziej zdolowana, ze przytylam, czuje sie taka gruba z kazdym dniem robie sie coraz wieksza. kilka razy nawet zwymiotowalam. nie chce wpasc w bulimie, duzo o tym czytalam i rozumiem to, ale nie moge byc gruba! to by bylo straszne!
pomocy, co mam robic?;/
wiem, ze wy to uznacie za glupie, ze powiecie ze jestem płytka idiotką, ale musialam gdzies o tym napisac. ~_Mała-Wredna_~ - Pon 16 Sty, 2006 19:32 Temat postu:
Ej!! nie martw się to napewno nic strasznego, moze to na zmiane pogody albo dlatego ze jest zima
Mysle ze najlepiej byłoby pojsc do lekarza
Pozdr =* Anonymous - Pon 16 Sty, 2006 20:59 Temat postu:
bo to tkwi w psychice
a jedynym sposobem jest ograniczenie jedzenia i cwiczenia, trudno. z reszta na zime czesto sie przybiera kilka kg aby stracic na lato ;] Shaunri - Pon 16 Sty, 2006 23:00 Temat postu:
Jesteś płytką idiotką ; )
To tak żartem, serio to nie widzę problemu - Skaczemy na rowerek i szru szru szru spalamy tłuszczyk. Masz problemy? Więcej jesz? To też więcej ćwicz, nie mów że psychika Ci nei pozwala ; ) ~_Mała-Wredna_~ - Pon 16 Sty, 2006 23:22 Temat postu:
Moim skromnym zdaniem nie masz racji Shaunri...moze ona naprawde nie ma ochoty cwiczyc...ja np. czasem tak mam...wiec wszystko jest mozliwe =) Shaunri - Wto 17 Sty, 2006 12:55 Temat postu:
Ma ochotę jeść, nie ma ochoty ćwiczyć - To jaką ona radę chce?!
PS: Załóż sobie plasterek odchudzający... Pfff... nasty_girl - Sro 18 Sty, 2006 16:26 Temat postu:
wiec tak, jest zima, chyba kazdy przybiera na wadze, naturalne zjawisko. moze masz okres? niektorzy tak maja, ze jak maja okres wiecej jedza? pozatym na depresje jest dobra czekolada, moze po prostu bylo ci smutno, i troszke za duzo jej zjadlas? a moze po prostu sama sobiewmawiasz ze jestes zagruba, pomysl czy to nie wina kompleksow, moze nie ma sie wcale czym przejmowac? opętana - Sro 18 Sty, 2006 17:19 Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Jesteś płytką idiotką ; )
To tak żartem
to skoncz w koncu z takimi zartami bo sie okaze ze to Ty jestes tym płytkim idiotą Shaunri - Sro 18 Sty, 2006 18:00 Temat postu:
opętana - nie widzę problemu, w przeciwieństwie do Ciebie. Autorka ma język, jak ją coś uraziło, to z chęcią przeproszę - adwokata nie potrzeba.