Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Home party :P

choredusze - Wto 24 Sty, 2006 15:16
Temat postu: Home party :P
otóż robię imprezę dużą, na około 40 osób.. będzie ona już w czwartek, a ja nie wiem wielu rzeczy, bo wcześniej nie robiłam imprez. :/
po pierwsze co z muzyką? Nie wiem co mam puszczać, bo ci którzy przyjdą słuchają różnej muzyki, jedni metalu, inni punku, inni techno czy hiphopu.. tak myślałam sobie, że bede puszczac techno, disco, discopolo:D i ruskie piosenki, bo na każdej imprezie na jakiej byłam taka muzyka właśnie leciała i przy niej sie najlepiej bawi, bo można potańczyć i w ogole. ale z drugiej storny obawiam się, ze niektorzy moga sie zle przy niej bawic, np. ci cos luchaja metalu czy punku. co robic?

innym problemem jest to, ze w moim domu nie ma taiego pokoju wktorym bym mogla pomiescic wszystkich. co robic? bo na parterze u mnie stoi komputer w dosyc obszernym pokoju, a obok ejst drugi pokoj.. moze zrobic w tych dwoch? ale cyz to nie ebdzie zle ze czesc osob bedzie w ejdnym a czesc drugim? chociaz z drugiej storny rpzeciez nikt nie ebdzie siedziec w miejscu:P eh
nasty_girl - Wto 24 Sty, 2006 16:56
Temat postu:
hehe ja to bym w zyciu nie sciagnela tylu ludzi do domu.. no ale jak tam chcesz. najlepiej puszczaj wszystkich rodzajow ktorych sluchaja, na przemian jakos, zeby nikt sie urazony nie czul, a co do pokoi, tak smiesznie ze polowa w jednym pokoju a polowa w drugim, jak juz sie decydujesz na tyle osob to sproboj zrobic zebyscie wszyscy razem byli. swoja droga musisz miec naprawde niezle te pokoje, u seby na imprezie 7 osob bylo, i to bylo problemem zeby wszyscy swobodnie mogli tanczyc.
choredusze - Wto 24 Sty, 2006 17:24
Temat postu:
u kolegi w nieduzej kanciapie (dwa pokoju) bylo jeszczer wiecej ludzi:D
nasty_girl - Wto 24 Sty, 2006 17:29
Temat postu:
chetnie bym zobaczyla zdjecie, jak to wygladalo po..
Shaunri - Wto 24 Sty, 2006 17:30
Temat postu:
Jeśli masz problem z pomieszczeniem wszystkich - zrzuc się na imprezkę w klubie - cenowo wyjdzie nieiwle drożej jak sama zrobisz, a masz zapewnione wszystko - muzykę, obsługę, miejsce, parkiet, stoliki. Jeśli już po przygotowaniach to ten sposób polecam na przyszłośc.

Muzyka? Na imprezę nie opłaca się puszczac muzyki typu metal, rock, punk, hip-hop (O ile chcecie tam potańczyc), rzuc kawałkami typu techno, disco.

A z pomieszczeniem? Nic nie poradzisz.
nasty_girl - Wto 24 Sty, 2006 17:33
Temat postu:
owszem, techno najlepsze, ale osoby ktore sluchaja punku metalu maja nieraz na techno alergie, a glupio zeby na imprezie w domu doszlo do jakis sprzeczek
Shaunri - Wto 24 Sty, 2006 18:27
Temat postu:
Nasty - Jak wyobrażasz sobie zabawę przy metalu? O heavy, czy death'ie nie wspominając... : /
opętana - Wto 24 Sty, 2006 18:28
Temat postu:
pogo! xD oo
TomcioMag - Wto 24 Sty, 2006 18:38
Temat postu:
no POGO POGO : d
nasty_girl - Wto 24 Sty, 2006 18:57
Temat postu:
no wlasnie, to smieszne skakanie, rzucanie sie o siebie itd zwane pogo. roznie sie ludzie bawia, jedni wola tak, inni inaczej, i uwierz mi, bardzo czesto ludzie ktorzy sluchaja metalu sa cieci na techno i na odwrot.. nietolerancja itd.
choredusze - Wto 24 Sty, 2006 21:02
Temat postu:
nasty: ta kanciapa wygladala bardoz... ciekawie:P kiedy juz zabawa sie skonczyla, bylo wybite okno w drzwiach, caly dywan oblany piwem, wszedzie puszki po piwie itd itd:P ale ja postaram sei zeby u mnie nie bylo czegos takiego, poza tmy to nie ebdzie zabawa na np. cala noc, tylko to ebdzie kilka godzin:)
Shaunri - Wto 24 Sty, 2006 21:02
Temat postu:
Ja słucham metalu - nienawidzę techno, disco itp. Ale na imprezie nie potrafię bawić sie przy czymś innym jak techno/disco...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group