Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Virgin&Doda ^^

Martula - Czw 26 Sty, 2006 11:26
Temat postu: Virgin&Doda ^^
Co sądzicie o Virgin??O Dodzie??Lubicie czy raczej nie?
Ja ześwirowałam na ich punkcie ^^ Doda jest pokręcona i za to ją lubię ^^ W nawet nie wiecie jak się cieszyłam jak dostali Tele Kamere ^^
Laughing Jakie ich piosenki lubicie??Ja lubię:
2 bajki
Znak Pokoju
Szafa
Dżaga(Nazywana przez mnie i mojego brata Drzazgą ^^)
Chłopczyku mój
Nie zawiedź mnie
Mam tylko Ciebie
Kolejność przypadkowa ^^
Pozdrawiam Martula
Ps.Na avku Doda ^^
Shaunri - Czw 26 Sty, 2006 14:48
Temat postu:
Doda jest głupsza od mojego buta od lewej nogi, ale głos ma... Niech sobie robi karierę, mi to nie przeszkadza, ale nigdy w życiu nie chcę słyszeć jej piosenki - Kretynizm do sześcianiu (Tekst... Wow.. Powala mnie na kolana głębia jej tekstów...). Może po prostu nie ten rodzaj muzyki.

Tak czy owak jak robi karierę, to niech robi.
opętana - Czw 26 Sty, 2006 15:34
Temat postu:
No jasne, i ten tekst jak dostała telekamere 'jaja jak berety!' ;<
Kolejna blondynka, nic ciekawego. Wiecznie pragnie byc zauważana ;] Kiedyś oglądałam jeden program, gdzie własnie była Ona...jesli w jej strone kierowane były b. miłe słowa, ogolnie sytuacja jej sprzyjała to sie smiała...ale kiedy ktoś powiedział coś co jej sie nie spodobało...hm wielce obrażona, juz nawet nie wydała z siebie 'śmiechu'. A jak sie zainteresowali kim innym to była obrażona, że to nie Ona jest w centrum uwagi.
Głos to nie wszystko.Nie lubie jej
Tremere - Czw 26 Sty, 2006 15:55
Temat postu:
Kretynka.
Niech się naje tą sławą, bo niedługo minie. Strzeliła jej sodówa do głowy. Pff, gwiazdeczka, typowa kilku-sezonówka.
Shaunri - Czw 26 Sty, 2006 17:24
Temat postu:
Tremere - ... Tylko że ona na tym zbija kasę, a ty nie ; )
giraffka - Czw 26 Sty, 2006 18:59
Temat postu:
Owszem, moze ona i glos ma, ale jak na osobe ktora utrzymuje ze ma zaj.. wysokie IQ zachowuje sie czasem gorzej niz moja 7-letnia kuzynka...
nasty_girl - Czw 26 Sty, 2006 19:04
Temat postu:
ja, jako osobe uwazam za dosc malo inteligentna osobe.. proboje sie na sile sprzedac, spiewa dobrze wiec lepiej by bylo jak by sie tego trzymala, moze i jej muzyki nie lubie, ale glos ma niezly, i nie widze nic dziwnego ze jej muzyke lubia..
Tremere - Czw 26 Sty, 2006 20:37
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Tremere - ... Tylko że ona na tym zbija kasę, a ty nie ; )

Gdybym miala zbijać forsę w ten sposób i za 5zł sprzedawać swoje cycki w internecie, to wolałabym siedzieć w z puszką pod kościołem.
Shaunri - Czw 26 Sty, 2006 22:17
Temat postu:
Tremere - Każdy ma swój sposób na życie - ja jej nie ganię, bo podziwiam sposób w jaki wykorzystuje swoje walory.[/b]
nasty_girl - Czw 26 Sty, 2006 23:16
Temat postu:
walory glosowe czy fizyczne?
TomcioMag - Czw 26 Sty, 2006 23:33
Temat postu:
doda jest sztuczna i brzydka... ii głupia jest ;/ tyle na jej temat...
Shaunri - Pią 27 Sty, 2006 08:18
Temat postu:
nasty - fizyczne i głosowe - głos ma, piersi też. Można na czymś uwiesić wzrok, a i do ucha coś wpada. Wykorzystuje to idealnie, i na tym trzepie porządną kasę.
nasty_girl - Pią 27 Sty, 2006 12:10
Temat postu:
co do jej wygladu, zero naturalnosci, gdybym ja zobaczyla bez makijazu wtedy bym dopiero sie zastanawiala czy jest ladna czy nie, a piersi.. ehh tez tylko silikony
Shaunri - Pią 27 Sty, 2006 12:44
Temat postu:
Silikony, nie silikony, wyglądają ładnie.
nasty_girl - Pią 27 Sty, 2006 12:45
Temat postu:
jescze niedawno gdzies pan mowil o naturalnosci.. <lol>
Shaunri - Pią 27 Sty, 2006 13:36
Temat postu:
Przecież nie mówię że bym się z nią gził - nie macałbym tych cycków, tylko patrzę na nie z daleka - Ja widzę różnicę, nie wiem jak ty.
nasty_girl - Pią 27 Sty, 2006 13:49
Temat postu:
a czy ja mowie cos, po prostu z twoich wypowiedzi sadzilam ze podobaja ci sie naturalne dziewczyny, a nie pol kilo tapety, silikon..
Shaunri - Pią 27 Sty, 2006 14:38
Temat postu:
Również nie powiedziałem że ona mi się podoba, ma ładne piersi - to powiedziałem. Jedno od drugiego można odróżnić, przynajmniej dla mnie znaczy to całkiem coś innego.

PS: Bez urazy, nie chce mi się znowu żreć...
nasty_girl - Pią 27 Sty, 2006 14:42
Temat postu:
a czy ktos sie chce klocic? tylko ciekawa bylam.. bo jej do naturalnej dziewczyny daleko. hehe
Shaunri - Pią 27 Sty, 2006 16:36
Temat postu:
Nigdy nie miałem okazji niczego z nią robić, wtedy by mi to przeszkadzało - Z daleka, niech sobie będzie. Zresztą nie mówimy o jej twarzy, a piersiach...
stokrotka+ - Pią 27 Sty, 2006 17:22
Temat postu:
owszem Doda ma bardzo łądny głos ,tylko sie za bardzo popisuje i wymądrza.
nara
P.S oglądałyście telekamery? jak odbierała statuetkę kompletnie sie wygłupiła
Shaunri - Pią 27 Sty, 2006 17:58
Temat postu:
stokrotka - Tak, oglądałam telekamerę, i uważam, że bardzo dobrze zrobiła - po co ma udawać, że jest mądrzejsza, niż jest naprawdę?
Tana14 - Pią 27 Sty, 2006 19:40
Temat postu:
Dody nie lubię osobiście ale przynajmniej śpiewa lepiej niż Mandaryna <Lol> hehehe… Ogólnie wydaje mi się że ona udaje że jest tak głupia albo naprawdę taka jest hehehe Telekamerę oglądałam i twierdze że tam tym bardziej ukazała nam jaka jest głupia ale luzik. Może jest i ładna tylko zobaczymy jak zmyje swoją maskę Wink Co do jej biustu nie interesuje mnie jej biust z sylikonem Wink wole moje biggrin
opętana - Pią 27 Sty, 2006 19:43
Temat postu:
Eee, wydaje mi sie, ze Ona nie tylko wtedy pokazała jaka jest głupia...ciagle to robi
Tremere - Pią 27 Sty, 2006 22:54
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
stokrotka - Tak, oglądałam telekamerę, i uważam, że bardzo dobrze zrobiła - po co ma udawać, że jest mądrzejsza, niż jest naprawdę?

Myślałam, że jesteś NIM Shocked
Nie no, Doda wcale nie jest GŁUPIA. Ona się na taką kreuje, wystarczy porównać ją sprzed 2 lat, a ją teraz.
A co do piersi - to nc, są duże, ale nago wcale nie prezentują się ładnie.
nasty_girl - Sob 28 Sty, 2006 08:06
Temat postu:
czasami tez mam wrazenie ze proboje z siebie tepa blondyneczke zrobic.. i nie rozumiem skad te ciagle porownania do mandaryny.. ;/
Shaunri - Sob 28 Sty, 2006 11:20
Temat postu:
Zmieniam pcie, od dzisiaj jestem pani Shaunri.

Jej piersi nago!? Jezu?! Gdzie?! Jak?!
JA mówiłam o jej piersiach w ubraniu - że się ładnie prezentują : )

nasty_girl - Nie miałam okazji z nią rozmawiać, a szkoda, ciekawa byłaby to konwersacja.... Wtedy mogłabym powiedzieć czy to mądre, czy to głupie...
nasty_girl - Sob 28 Sty, 2006 11:21
Temat postu:
IQ ma podobno wysokie.. czego nie widac, no mniejsza z tym i tak do prawdy nie dojdziemy.

a myslalam ze ogladales filmik z nia nago, ktory krazyl po necie, i dlatego tak jej piersi bronisz.. a czy ladnie w czyms wygladaja? widzialam ja w zaciasnej sukni.. nieciekawie
Tana14 - Sob 28 Sty, 2006 15:11
Temat postu:
A doda juz neiwie co robić by być bardziej sławna zwykłe koncerty itp jej nie wystarczają więc strzedaje swoje ciało do Playboya biggrin
nasty_girl - Sob 28 Sty, 2006 15:27
Temat postu:
akurat do zdjec w playboyu pozowalo wiele innych, i nikt na nich nie jechal, bardziej pokazala sie w jednym filmiku
Shaunri - Sob 28 Sty, 2006 15:53
Temat postu:
Pfff, nie róbmy z igły widły, bo do playboya to masa kobiet pozuje, i nikt na nie nie najeżdża.

Co do IQ Dody, to ja to odebrałam jako żart - 150... Kto w to uwierzył?
nasty_girl - Sob 28 Sty, 2006 16:08
Temat postu:
jak dla mnie to albo ona ma tyle ale robi z siebie glupia, albo jest to zart..
Tremere - Sob 28 Sty, 2006 19:24
Temat postu:
Albo przekupstwo Razz
nasty_girl - Sob 28 Sty, 2006 19:35
Temat postu:
watpie, zeby jej zalezalo na tym zeby mowiono jakie to ma wielkie IQ
giraffka - Pon 30 Sty, 2006 16:58
Temat postu:
A ja mysle ze jednak jej na tym zalezy troche, skoro w okresie kiedy w Polsce byl Test na inteligencje, wielokrotnie podkreslala jak wysokie IQ ona ma,jaka to madra nie jest mimo iz jest blondynka itp..
opętana - Pon 30 Sty, 2006 18:22
Temat postu:
w teorii to Ona moze i ma te iq wysokie, ale w praktyce.... e-e
Tremere - Pon 30 Sty, 2006 18:55
Temat postu:
No cóż, Doda może nas jeszcze zaskoczyć. Razz Może jakiś imicz kobiety inteligentnej? Kto wie.
giraffka - Pon 30 Sty, 2006 19:17
Temat postu:
<buhhahahaha> watpie szczerze, cuda rzadko sie zdarzaja :]
Shaunri - Pon 30 Sty, 2006 19:19
Temat postu:
Ja te jej słowa z testu inteligencji to brałem jako żart, nie wiem jak wy O_o
opętana - Pon 30 Sty, 2006 19:22
Temat postu:
ponoć głupi ma zawsze szczęście
DarkAngel - Wto 31 Sty, 2006 18:49
Temat postu:
Doda ma świetny głos. Zachowuje się tak jak się zachowuje bo chce mieć wokół siebie dużo szumu. I jej sie to udaje, ale nie przeszkadza mi to zbytnio. Niech sobie robi tę "kariere".
maggie1992 - Wto 31 Sty, 2006 19:25
Temat postu:
doda jest żałosna. Jej głupota i powierzchowność jest doskonale pokazywana u majewskiego (polecam!)
śpiewac nie UMIE bo każdy umie spiewac z pełnego czy nawet pół-playbacku. co do tele kamer to jej wizytówka z tekstem "nie mogłam wymyślec nic mądrego więc zaprezentuję wam uśmiech nr 10"chyba mówi o niej wiele. także jej "zbroja" jaką miała na pierwszym występię na tej że gali
A zespołu virgin nie muszę chyba komentować....ŻENADA na maxa.
DarkAngel - Wto 31 Sty, 2006 19:28
Temat postu:
maggie1992 napisał/a:
śpiewac nie UMIE bo każdy umie spiewac z pełnego czy nawet pół-playbacku.

Z tym się nie zgodze. Na sopocie nie można używać playbecku i nie używano. I właśnie na sopocie doda pokazała, że ma ten głos...
nasty_girl - Wto 31 Sty, 2006 20:56
Temat postu:
doda, co po raz kolejny mowie mi sie jako osoba nie podoba, uwazam ja za pusta, jej muzyka mi nie odpowiada.. ale glos ma naprawde dobry. skad pomysl z pol plejbekiem nie wiem, ale na pewno z nim nie spiewala.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group