cornelia napisał/a: |
jak tak to jaki rodzaj muzy tworzą depeche mode??Bo tez jestem raczej niezorientowana... |
kasia0001 napisał/a: |
ps. A dla mnie piosenki DoDy sie podobają.. gdyż są spoko i w ogóle ona jako jedna z nielicznych polaków ma ładny głos ![]() |
kasia0001 napisał/a: |
to jest pop.. tak ja przynajmniej sądze.. i nigdy bym nie powiedziala ze to rock ![]() ![]() ps. A dla mnie piosenki DoDy sie podobają.. gdyż są spoko i w ogóle ona jako jedna z nielicznych polaków ma ładny głos ![]() |
Napastnik napisał/a: |
Stawiać Dodę ponad Depechce Mode... o_O Albo to jakaś marnych lotów prowokacja, albo naprawde nie wiem co, to się po prostu w moim pustym baniaku nie mieści. Ja jakimś wielkim fanem Depeszów nie jestem, ale bez obrazy, to chyba trzeba wcale gustu nie mieć żeby stawiać Dodę wyżej od Depeche Mode. |
Natalie Hetfield napisał/a: |
O Dodzie zaraz wszyscy zapomną. |
Słupek napisał/a: |
Ja też uważam, że Doda szybko odejdzie w zapomnienie. Może i ma fanów, ale fani muzyki pop nie są jakoś szczególnie przywiązani do swoich idoli. Wczoraj Ivan i Delfin, dzisiaj Doda Elektroda, jutro juz coś całkiem innego. |
A Maryla Rodowicz i Krzysztof Krawczyk jakoś dalej nagrywają... ;] |
Dla Maryli należy się szacun i miejsce w Panteonie, bo nagrała kawałek z Grechutą ![]() |
A o Krawczyku nikt nie pamięta, póki go TVP2 w jakimś szmirowatym festiwalu nie pokaże. Wiecie, aż sie wzdrygnąłem na myśl, ze za -naście lat zamiast Krawczyka będą pokazywać jakiegoś Mezo, czy innego Donia jako nieprzemijającego (![]() |
Bo w końcu, która crazy trzynastka nie zna na pamięć piosenek Dody? ;] |
Cytat: |
Nikt nie pamięta? Przecież jak Krawczyk wydaje płyte to jest niewiadomo jakie wydarzenie w telewizji i radio zet ma kolejne 'przeboje' do puszczania przez następne pięć lat na swojej antenie. ;p |
Papierowa Tęcza napisał/a: |
ej tak z ciekawości.. Behemoth to black metal, death metal, trash metal, czy jakis inny? xD... bo ja sie gubie.. |