Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - walentynki

joasia1990 - Sob 04 Lut, 2006 14:34
Temat postu: walentynki
Dziewczyny co kupujecie swoim chlpakom na walentynki?
Anonymous - Sob 04 Lut, 2006 14:40
Temat postu:
nie chcial bym zeby moja dziewczyna cokolwiek kupowala mi na walentnki.
wole obecnosc, wspolnie spedzony dzien.
Mała - Pon 06 Lut, 2006 14:11
Temat postu:
podpisuje sie tez pod antonem
to komercyjen i przepelnione seksem swieto
my obchodzimy walentynki codziennie.
Smile a de mnie zeby nie bylo mu smutno dostanie zdjec kilka, taka sesja.
nasty_girl - Pon 06 Lut, 2006 14:18
Temat postu:
owszem, jak sie kogos kocha nie trzeba takiego swieta zeby okazywac swoje uczucia. co nie zmienia faktu ze jest to mile swieto. a i ja i on lubimy tak samo dawac i otrzymywac prezenty.
Keeveek - Pon 06 Lut, 2006 15:26
Temat postu:
niedawno mówiłaś o walentynkach zupełnie co innego Razz

walentynki to swój rodzaj.. legalnej prostytucji.. tak myślę.. "masz troche czekolady, chodź ze mną do łózka, tutaj troche biżuterii, chodź ze mną do łóżka.."
nasty_girl - Pon 06 Lut, 2006 15:43
Temat postu:
mowilam negatywnie o dawaniu sobie anonimowych walentynek, glupich podchodach itd... pozatym nie kazdym potrzebuje do tego czekolady, czy tam czego kto woli. niektorzy robia to z milosci. ;p i w walentynki, i nie w walentynki.
opętana - Pon 06 Lut, 2006 16:56
Temat postu:
tez bym chciała czekolade xD
hm, ja szczerze to jeszcze nie wiem czy cos dam, czy kartke wysle.Albo po prostu samo spotkanie;)
Tremere - Pon 06 Lut, 2006 18:46
Temat postu:
Zawszeni metale i samotni, spaśli ludzie. Bo nikt inny negatywnie się o walentynkach nie wypowiada B)
Żal mi was niektórych.
Mała - Pon 06 Lut, 2006 20:29
Temat postu:
nie jestem samotna, wrecz przeciwnie, uklada mi sie z mym facetem bardzo dobrze, wszak dopiero 8 miesiecy ale jednak. poza tym walentynki odbieram jak odbieram i wcale nie oznazca to ze nic nie czuje do mojego faceta, to nie tak. mam tysiac okazji do walentynek kiedy spedzamy razem czas
Shaunri - Pon 06 Lut, 2006 22:56
Temat postu:
Tremere - Z wzajemnością, patrz, ja uważam że to komrecyjne święto wymuszające od nas prezenty dla drugiej połówki nie z miłości, ale dlatego że "masy tak robią" - Czyli głupota goni głupotę.
Anonymous - Wto 07 Lut, 2006 13:28
Temat postu:
Tremere napisał/a:
Zawszeni metale i samotni, spaśli ludzie. Bo nikt inny negatywnie się o walentynkach nie wypowiada B)
Żal mi was niektórych.

wystarczy zlamane serce : D
mnie troche przykro, bo nie mam z kim spedzic walentynek ; ) bede musial umowic sie z Ksiega Mormona.
nasty_girl - Wto 07 Lut, 2006 18:59
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Tremere - Z wzajemnością, patrz, ja uważam że to komrecyjne święto wymuszające od nas prezenty dla drugiej połówki nie z miłości, ale dlatego że "masy tak robią" - Czyli głupota goni głupotę.

no fakt, niektorzy przypominaja sobie o "milosci" w to swieto.. ale sa tez osoby ktore potrafia dac cos od siebie w kazdy inny dzien, nie tylko w to swieto. i w tym ze ktos komus da prezent, lub nie olewa walentynek, bo to normalny dzien, nie znaczy ze na codzien nie okazuje uczuc.
Keeveek - Wto 07 Lut, 2006 19:06
Temat postu:
tak, tak.. tremere potrzebuje tego święta bo wtedy masa jej "koleżanek" wysyła jej anonimy a ona mysli że to od rzeszy jej wielbicieli, a sama jest antonimem zawszonego metala , to jest rudą blondynka z jajami biggrin

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group