Papierowa Tęcza napisał/a: |
Dobra... no ale co z tego wszystkiego? Fajnie, ze jestes na tym forum, jeno po co taka nadmierna wylewność? ;p Nieno - trza cenić ludzi, którzy nie wstydzą się mówić o sobie...
//edit// tak btw to moze i jestem nietolerancyjny ale masz u mnie minus za HH i Tekno ;p [no ale doobra.. jrockowych zje*ow tez trza gnebic (?) xD] |
choredusze napisał/a: |
ja mam lat 16 i nie mam celu w życiu oprócz tego żeby dotrwac do weekendu, a jak weekend minie czekam na następnego.
moim zainteresowaniem jest szukanie miłego chłopca ktory da mi cel w życiu. bla bla bla. moją biedą życiową jest choroba psychiczna polegająca na tym że chce mi sie plakac i mam wyrzuty sumienia kiedy zjem coś niezdrowego. i nie moge mieć chomika bo mi puchnie oko. dziękuję. |
TomcioMag napisał/a: |
Selena********* a w tej bajce byly smoki ? |
choredusze napisał/a: |
papierowa tecza: lol. nie wiedzialam ze na tym forum sa tacy ludzie, ktorym trzeba tlumaczyc tak proste rzeczy. ale ebde madra i wytlumacze.
no wiec moj poprzedni post był po to zeby sie ponabijac z seleny ktora zalozyla idiotyczny temat. wszystko co napisalam w tamtym poście to glupoty (moze z wyjatkiem tego ze mam 16 lat i ejstem uczulona na chomiki:P) |