Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Hmm. Czy one mają racje ?

monia7711 - Czw 02 Mar, 2006 20:45
Temat postu: Hmm. Czy one mają racje ?
Podobam się strasznie takiemu jednemu chlopakowi z mojej szkoly on tez mi sie podoba tylko ze jest odemnie nizszy czy to bardzo przyszkadza odpowiedzcie mi prosze to dlamnie wazne i to bardzo bo ja go kocham ale moje kolezaki mowia zebym sie z nim nie zadawala be z nizszym to nie. prosze o pomoc
The_Great_Vlad - Czw 02 Mar, 2006 21:22
Temat postu:
Jak jasna cholera Confused
Nie rozumiem jak mozna uskuteczniac takie kretynskie poglady. "nie rozmawiaj z nim bo jest nizszy"... Jesli juz z kims nie powinnas rozmawiac, to z tymi idiotkami.
Anonymous - Czw 02 Mar, 2006 21:24
Temat postu:
korzystaj
nasty_girl - Czw 02 Mar, 2006 23:41
Temat postu:
czy to bardzo przeszkadza, a komu? asce z 3b czy marcie z x klasy? co cie to obchodzi to tobie ma sie podobac nie innym.
pechowa ona - Pią 03 Mar, 2006 12:20
Temat postu:
Witam.. (:
No wiesz.. ;Pp Ja tez mam podobny problem (: I wiesz co Ci powiem.?! ZASTANÓW SIĘ ! Jeśli go naprawdę kochasz, to powinny Cię wogóle nie obchodzić głupie 'rady' Twoich koleżanek.. Czy to ważne, kto ma ile wzrostu ?! Kto ile waży ?! Jaki ma rozmiar buta..?! Chyba liczy się tylko to, co do siebie czujecie.. Przynajmniej takie jest moje zdanie. A jeśli doświadczałabyś z tego powodu uszczypliwych uwag, to właśnie wtedy powinnaś częściej i więcej się z nim pokazywać ! Zrobić na złość tym nie dojrzałym osobnikom..! Jeśli naprawdę się kochacie, to NIC, absolutnie NIC nie powinno Wam stanąć na drodze do szczęścia.. (:
Pozdrawiam i życze powodzenia ;*
opętana - Pią 03 Mar, 2006 14:08
Temat postu:
jakbys Go naprawde kochała to by Ci to nie przeszkadzało.
nasty_girl - Pią 03 Mar, 2006 15:03
Temat postu:
kochala? on sie jej podoba, nie sa razem bla bla bla, jest roznica miedzy kochaniem..
Shaunri - Pią 03 Mar, 2006 15:55
Temat postu:
"kochała" Nie no dobry żart <spada z krzesła> - On jej się podoba i ona chce z nim "nawiązać" kontakt bliższy niż ten wzrokowy - więc o kochaniu nie chrzańcie O_o

... Boże... Nie znasz go to co możesz o nim powiedzieć? I jakie może mieć znaczenie wzrost? No, chyba że dzielą was "dwie głowy" - To wtedy będzie musiał mieć stołek, a i w łóżku za wygodnie wam nie będzie...
opętana - Pią 03 Mar, 2006 20:53
Temat postu:
Cytat:
bo ja go kocham

nawiązuje tylko do tego co Ona pisze
ale raczej watpie w to, ze Ona moze Go kochac;|
Mroczny_jogurt - Pią 03 Mar, 2006 23:46
Temat postu:
moj facet jest ode mnoe o 30 cm wyzszy i co z tego? gowno ;]
opętana - Sob 04 Mar, 2006 11:43
Temat postu:
to co innego, ze jest wyzszy o 30 cm. Chłopak zazwyczaj jest wyzszy od dziewczyny.
Shaunri - Sob 04 Mar, 2006 12:33
Temat postu:
Właśnie o to chodzi, że chłopak wyższy od dziewczyny jest modny - moda... Ble...
Anonymous - Sob 04 Mar, 2006 12:54
Temat postu:
shaunri ile masz wzrostu? : D
opętana - Sob 04 Mar, 2006 13:42
Temat postu:
to jest moda? <loool>
Shaunri - Sob 04 Mar, 2006 14:01
Temat postu:
Tak, to jest moda - bo skoro ludzie się wstydzą, kiedy chłopak jest niższy od dziewczyny, to znaczy że społeczeństwo wywiera wpływ na ludzi, żeby chłopak był wyższy.

Anton - Coś koło 170 cm.
Anonymous - Sob 04 Mar, 2006 14:17
Temat postu:
a, rozumiem 8)
Tremere - Sob 04 Mar, 2006 18:51
Temat postu:
Wole wyzszego niz nizszego Shocked
giraffka - Nie 05 Mar, 2006 13:29
Temat postu:
Nie zgadzam sie ze chlopak jest z reguly wyzszy Razz teraz coraz wiecej widze par kiedy to dziewczyna ze tak powiem, goruje Razz np ja mialam kiedys nizszego chlopaka,potem co prawda wyrownal sie ze mna wzrostem,ale nigdy nie zwrocilam jakos na to uwagi,dopiero teraz, ogladajac nasze zdjecia Razz heh, teraz nie mam tego problemu, bo boy ma 198 Razz no coz, ja potrzebuje duzego biggrin mam 1,80 Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group