Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Przyjaźń, czy miłość? Co robić?
Spyder - Nie 05 Mar, 2006 19:11
Temat postu: Przyjaźń, czy miłość? Co robić?
Otóż poznałem jedną dziewczynę w szkółce językowej, bardzo mi się spodobała. Zagadałem do niej na gg, pisaliśmy do siebie dużo sms'ów. Bardzo się lubiliśmy ( i lubimy
) i raz poszliśmy do niej i gadaliśmy, było mi z nią bardzo miło. Odkryłem, że dla mnie, u niej bardziej liczy się charakter niż wygląd. (Ładna tez jest, ale przede wszystkim miła i kochana).
Od kiedy zaczął się 2 semestr ona wogóle nie ma czasu wejśc na gg, czy spotkać się ponieważ walczy o stypendium (2 kl. gimn.). Nie wiem co robić, jest mi trochę smutno, w moim życiu nie spotkałem lepszej dziewczyny.... a chciałbym się z nią spotykać. Ona nie ma teraz czasu, a w wakacje też jej nie będzie, ponieważ jedzie za granicę na jakieś półtora miesiąca
Jestem smutny i załamany, poradźcie mi co robić
Z góry dziękuję za wszystkie dosyć mile i sensowne odpowiedzi.
Ma... - Nie 05 Mar, 2006 21:12
Temat postu:
Oceń sytuację czy jej na Tobie zależy?? Byc moze to tylko taki pretekst że nie ma czasu... Jeśli się mylę to może poprostu ,,wpadnij'' oczywiście ,,przez przypadek'' na nią wyczaj o której wraca albo coś i wtedy pogadaj zaproponuj spotkanie....
nasty_girl - Nie 05 Mar, 2006 21:15
Temat postu:
porozmawiaj z nia, powiedz o co chodzi... a jezeli bedzie miala ochote to zawsze chociaz troszke czasu znajdzie. tylko czy chce..
Shaunri - Nie 05 Mar, 2006 22:23
Temat postu:
Załóżmy że jednak nie kłamie i naprawdę nie może...
... Poczekaj, albo powiedz że chciałbyś się spotkać częściej, nic więcej nie zrobisz.
PS: A co do "Przyjaźń, czy miłość" - to czasami przyjaźń więcej warta jest od miłości.
scorpo27 - Czw 16 Mar, 2006 00:19
Temat postu:
Odpuść, wiem, że Ci zależy, ale daj jej czas na jej sprawy. Bądź cierpliwy i konsekwentnie pytaj ją o spotkanie lub tylko o rozmowe na gg przez kilka minut. Musisz to sprytnie wyważyć, by nie być nachalnym. Powodzenia.
Ta sytuacja do złudzenia przypomina moją sprzed paru lat. Wtedy mi takie postępowanie pomogło.
Spyder - Sob 18 Mar, 2006 20:06
Temat postu:
Dzięki wszystkim za wypowiedzi..... Choć teraz smutny jestem bo nawet z nią porozmawiać nie mogę bo komórka się zepsula, a domowego nie mialem, nie wiem pod którym numerem mieszka, wogóle to jakoś się tak dzieje nie po mojej myśli..
Shaunri - Sob 18 Mar, 2006 20:21
Temat postu:
Spyder - Poczekaj, spokojnie. Nie ma się co spieszyć - Pamiętaj że ona również może za Tobą tęsknić. Wierz mi - wiele rzeczy jest inaczej niż Ci się wydaje, a do jej głowy nigdy nie wejdziesz...
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group