P>S> Te zdjęcia nie są moje autorstwa nie znam tej osoby i jakbyco to sory za wszystko mialam je tylko rozslawaic The_Great_Vlad - Czw 09 Mar, 2006 17:35 Temat postu:
Jestes pusta, kolezanka tez. poziomka - Czw 09 Mar, 2006 17:57 Temat postu:
chyba raczej ty owłosiony potworze wyswiadczam jej tylko przysluge a to juz nie twoja sprawa!! The_Great_Vlad - Czw 09 Mar, 2006 17:59 Temat postu:
Moze i nie moja, ale jak jestescie takie odwazne, to podeslijcie linka tej babce...
Swoja droga, zakladanie takich tematow i oczernianie w nich kogos jest zachowaniem godnym, jak to ujelas, "owlosionego potwora". Tremere - Czw 09 Mar, 2006 20:27 Temat postu:
poziomka, wstaw swoje foty, pośmieję się z ciebie. A uwierz - mogę.
Jak dla mnie, to dziewczyna wcale nie jest brzydka. Ale o gustach się nie dyskutuje, szczególnie z tak pustą dziewoją. Wiesz, wieś bym obraziła, gdybym nazwała cie wieśniarą. - -' nasty_girl - Pią 10 Mar, 2006 07:34 Temat postu:
brzydsze sa te dwie z nia <lol>. kolezanka poprosi zebys z mostu skoczyla tez to zrobisz? bo przysluge robisz, a to twoja sprawa? poziomka - Pią 10 Mar, 2006 14:02 Temat postu:
nie nie skocze ale wasza sprawa to nie jest i nie gadam z idiotami Anonymous - Pią 10 Mar, 2006 14:24 Temat postu:
tego nie wiem, ale z madrzejszymi tez nie powinnas wdawac sie w dyskusje. Tremere - Pią 10 Mar, 2006 15:36 Temat postu:
poziomka napisał/a:
nie nie skocze ale wasza sprawa to nie jest i nie gadam z idiotami
a kto tu jest idiotą? ty dajesz zdjecia jakiejs dziewuchy zeby ja osmieszyc.
to powiem ci ze siebie osmieszylas i wlasnie ty wyszlas na kretynkę.