Dzieci OnLine
INNE PYTANIA - krwawienie podczas stosunku
Anonymous - Nie 13 Lip, 2003 16:46
Temat postu: krwawienie podczas stosunku
czy ktos mi moze powiedziec co to znaczy jak występuje krwawienie podczas stosunkó mój adres email tituta@go2.pl
deg - Pon 14 Lip, 2003 19:01
Temat postu:
Hej!
Krawienie może pojawić się podczas pierszego stosunku i ewentualnie podczas kilku następnych (szczególnie, gdy nie odczekasz kilku dni po pierwszym stosunku) - to efekty "walki" z błoną dziewiczą.
Jeśli natomiast współżyjesz od pewnego już czasu i nagle pojawiło się krwawienie, powinnaś zgłosić się do ginekologa, ponieważ to dość niepokojący objaw. Przyczyn może być wiele - od całkiem błahych po naprawdę poważne.
Jeśli masz więcej pytań - pisz śmiało. Kopię tego postu wysyłam Ci e-mailem.
Gościówa - Pią 18 Lip, 2003 18:04
Temat postu: krwawienie
Krwawienie może wystąpić podczas pierwszego stosunku. Gdy błona dziewicza jest gruba może tak sie stać podczas pierwszych kilku stosunków. Ale gdy już współżyłas wiele razy i mimo to krwawisz nalezy zgłosić sie do ginekologa może to być powazna choroba lub błachostka ...może twoja pochwa Wydziela za mało śluzu i członek rani twoje delikatne ciało...ale w razie czego idź do ginekologa...jeśli to nawet będzie taka błachostka jak mówiłam to on ci przynajmniej przepisze pożądne kremy i lekarstwa
W końcu stosunek powinien być przyjemnością a nie bólem
deg - Pią 18 Lip, 2003 18:34
Temat postu:
Nawet w przypadku, gdy w pochwie nie ma wiele śluzu, wtedy członek nie powinien powodować ran czy otarć.
W takim przypadku seks z pewnością przyjemnością nie jest i warto popracować nad grą wstępną a w ostateczności użyć żelu nawilżającego (np. K-Y dostępnego w sex-shopach i aptece).
Alice_10 - Sro 27 Sie, 2003 18:53
Temat postu:
krwawienie to oznaka ze twoja blona dziewczenca zostala przebita
deg - Czw 28 Sie, 2003 19:08
Temat postu:
Niekoniecznie.
To może też być znak czegoś niedobrego...
BTW: Po moim poście Anna się już nie odezwała, więc pewnie sprawa jest już nieaktualna
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group