Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Syfy

KkAaSsIiAa - Czw 16 Mar, 2006 14:57
Temat postu: Syfy
Od jakiegoś czasu między i nad biustem "wyskakują" mi jakieś syfy, pryszcze. Nie wiem co z tym zrobić. Jakieś sugestie? Co na to poradzić? Nie wyglada to dobrze Neutral
Shaunri - Czw 16 Mar, 2006 16:43
Temat postu:
Doktor zajączek radzi - dermatolog (Taki lekarz od chorób skórnych) - On pomoże... Na pewno pomoże lepiej niż dzieciaki z forum.
Kamikaze - Pon 08 Maj, 2006 17:44
Temat postu:
nic nie rób też takie mam albo poprostu kup se peeling a jak niemasz pieniedzy to moge porzyczyc, kiedy oddasz?
Paluch - Pon 10 Lip, 2006 00:37
Temat postu:
polece Ci unikalna formule ktora sam przetestowalem, mi pomogla ale kazdy jest inny. po pierwsze rano prszemywaj spirytusem salicylowym i zaczerwienione smaruj kremem (nie sluchaj tu opinie ze kram "duzi" itp bo to bzdura) wieczorem smaruja taka mascia jak Davercin ( w aptece cos kolo 5 zl) ale przed posmarowaniem ta mascia przetrzyj skÓre spirytusem salicylowym tak zeby byla odblokowana i sterylna, calkiem mozliwe ze problem tkwi w twojej wodzie w domu, moze byc za mocno chlorowana, na wszelki wypadek po kąpieli takze przetrzyj spirytusem, wyproboj i powiedz efekt:] ja od kiedy tak zaczołem robic juz po niepelnym miesiacu mam czysta cere na twarzy :] zawsze sie cos zdarzy ale nie w takiej skali jak kiedys :]

Wiem, że jesteś nowym użytkownikiem, dlatego informuję Cię, abyś nie odnawiał starych tematów. Osoba, która go utworzył zapewne w ciągu 4 miesięcy poradziła sobie z tym problem i ponownie tu nie zajrzy..

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group