Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Czy to miesiączka? Plis odp.

Kladia - Sob 18 Mar, 2006 20:00
Temat postu: Czy to miesiączka? Plis odp.
Cześć!
Mam 12 lat i 7 miesięcy. 25 lutego zauważyłam na bieliżnie czerwoną plamę.
Czerwoną bieliznę miałam przez 3 dni. Czy to była pierwsza miesiączka?????????
Błagam odpowiedzcie!!!!!!!!!!!!! CZEKAM.
Szczypiorex - Sob 18 Mar, 2006 20:32
Temat postu:
Na to wygląda, ale przecież to chyba nic strasznego...
kasia0001 - Sob 18 Mar, 2006 21:06
Temat postu:
nOo chyba tak ;p tego ja nie wiem dokładnie. A tak wogle to miesiączka trwa od 3 do 7 dni przeciętnie więc to bardzo możliwe.. chyba już jesteś między nami kobietkami ;p pOOzdroo 3maj sie ;p
nasty_girl - Sob 18 Mar, 2006 21:16
Temat postu:
no i tak chodzilas 3 dni, nie przejmujac sie plama, i dopiero sie teraz zastanawiasz czy to byl okres?
askawtn - Sob 18 Mar, 2006 21:34
Temat postu:
Matko, Nasty, ale Ty sie wszystkiego czepiasz! Może się przejmowała, tylko nie wiedziała, że istnieje to forum (spójż na datę zalogowania), dlatego tu nie pisała....Wrrrr....
Shaunri - Sob 18 Mar, 2006 21:38
Temat postu:
askawtn - Nie wierzę że istnieje jeszcze tak czarna masa, żeby nie wiedziała co zrobić jak będzie miała miesiączkę - juz w sp grzmi się o tym, w tę i wewtę tak głośno, że nawet ja - chłopak bym rozpoznał swoja miesiączkę....
askawtn - Sob 18 Mar, 2006 21:59
Temat postu:
No widzisz, na przykładzie założycielki tematu, najwyraźniej istnieje taka carna masa, jak to określiłeś :]
monia7711 - Sob 18 Mar, 2006 22:02
Temat postu:
Napewno tak Smile
kasia0001 - Sob 18 Mar, 2006 22:42
Temat postu:
co tak Shaunri do Nasty zdania tak sie dołańczasz... w kazdym temacie.. co ty ogonek?
Shaunri - Nie 19 Mar, 2006 09:28
Temat postu:
"dołańczam" się bo Nasty to jedna z osób które wykazują jeszcze obecność mózgu w głowie...
nasty_girl - Nie 19 Mar, 2006 10:47
Temat postu:
ohoho. to mnie shunari zadziwiles;)

wiesz asktown to forum nie jest jedynym miejscem, gdzie mozna znalesc odpowiedz na pytanie, sa jescze inne fora, strony gdzie mogla by poczytac o miesiaczce, kolezanka, a juz najpewniejsza byla by mama, i na mame czy kolezanke nie musiala tyle czekac. sory, ale wiesz dla mnie to dziwne, zeby przejmowac sie czyms i nic z tym nie robic. jak dostalas pierwszy raz okres, to co zrobilas? czekalas az sie skonczy?
Keeveek - Nie 19 Mar, 2006 11:57
Temat postu:
shaunri napisał/a:
Nasty to jedna z osób które wykazują jeszcze obecność mózgu w głowie...

nasty_girl napisał/a:
ohoho. to mnie shunari zadziwiles;)

(...) znalesc (...) mogla by (...) byla by (...) sory (...)

n/c
nasty_girl - Nie 19 Mar, 2006 12:12
Temat postu:
nie bardzo cie rozumiem <lol>
Keeveek - Nie 19 Mar, 2006 12:13
Temat postu:
sjp.pwn.pl Wink

a shunari na pewno jest z Ciebie dumny :]
nasty_girl - Nie 19 Mar, 2006 12:41
Temat postu:
ok, mam problemy z pisaniem na komputerze, jestem wzrokowcem, jak sobie napisze na kartce mi cos niepasuje, na komputerze tak nie mam, po prostu nie zauwazam takich bledow, ale to nie swiadczy ze nie mysle. popatrz na siebie, masz z kazdego przedmiotu 4,5? to tak jak by ci ktos powiedzial: masz 2 z fizyki, to juz na pewno mozgu nie uzywasz, kazdy czego nie potrafi, ma z czyms problem, i to jest normalne, moze u niektorych jest to zbyt razace, ale tym jak pisze przed komputerem sie nie przejmuje, wazniejsze dla mnie jest to ze piszac wypracowania itd duzego bledu nie zrobie.
Kladia - Nie 19 Mar, 2006 13:30
Temat postu:
POWIEDZIAŁAM KOLEŻANCE O TYM. ONA MIEŁA OKRES 1,5 MIESIĄCA PRZE DE MNĄ.
MAMIE TEŻ POWIEDZIAŁAM ALE ONA POWIEDZIŁAŻE NA PEWNO JAKIEŚ OBJAWY PIERWSZEGO OKRESU. A WCZEŚNIEJ TU NIE PISAŁAM PONIEWĄŻ NIE WIEDZIAŁM O TEJ STRONIE. A TEJ CZERWONEJ PLAMY NIE MIAŁAM CAŁY CZAS. TYLKO PRZEZ CAŁY DZIEŃ KREW MI LECIAŁA.
nasty_girl - Nie 19 Mar, 2006 13:47
Temat postu:
no to caly czas ci krew leciala, ale nie bylo plamy, tak? bo tak rozumiem to co napisalas..

no i jak ci mama i kolezanka powiedziala, to czego ty od nas oczekujesz?
Kladia - Nie 19 Mar, 2006 13:50
Temat postu:
KREW MI LECIAŁA PRZEZ 3 DNI. CODZIENNIE ZMIENIAŁAM BIELIZNĘ. ALE GDY MI KREW LECIAŁA TO BIELIZNA MI SIE BRUDZIŁA.
ROZUMIESZ???????????
Keeveek - Nie 19 Mar, 2006 15:22
Temat postu:
moja rada: nie noś bielizny [nie będzie się brudzić]
nasty_girl - Nie 19 Mar, 2006 15:52
Temat postu:
Kladia napisał/a:
A TEJ CZERWONEJ PLAMY NIE MIAŁAM CAŁY CZAS. TYLKO PRZEZ CAŁY DZIEŃ KREW MI LECIAŁA.

no ale przez te 3 dni mialas, bo jesli lecialo, to trudno zebys nie miala. <lol> i najlepiej spodnice, po co spodnie maja sie brudzic.. Neutral
Shaunri - Nie 19 Mar, 2006 16:04
Temat postu:
Przecież to logiczne... Jakby mi z [cenzura] przez trzy dni krew leciała to też bym się nie przejął. "To tylko draśnięcie" Pewnie bym pomyślał.
ania94 - Nie 16 Kwi, 2006 22:40
Temat postu: :)
no napewno:) to dostałaś miesiączkę w datę moich urodzin biggrinbiggrinbiggrin
kasia0001 - Pon 17 Kwi, 2006 12:23
Temat postu:
noo i co z tego że może dostała miesiaczke w twoje urodziny? Confused uważasz too za za prezent ? Laughing xD
Sissa11 - Sro 06 Gru, 2006 20:04
Temat postu:
Jejku czy mysicie sie z niej naśmiewać? Klaudio,myślę,ze to była twoja pierwsza miesiaczka,bo co miało niby być innego? Smile

Patrz na daty!!! Temat zamykam.
Słupek - Sro 06 Gru, 2006 20:05
Temat postu:
Data! Data! Data!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group