Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Dwa fronty...

zozol_ek - Nie 19 Mar, 2006 10:53
Temat postu: Dwa fronty...
Mam małe pytanko. Co myślicie o grze na tzw. "dwa fronty"? Czy to nie jest nie fer? Bo ja nie mogę się zdecydować. Po prostu mam problem, którego chłopaka wybrać. Oni o sobie nie wiedzą... HELP!!! Czy jak już zaczęłam tą gierke to muszę ją skończyć??
nasty_girl - Nie 19 Mar, 2006 11:01
Temat postu:
jak masz taki problem, to zapomnij o nich obu. nie wiesz ktorego wybrac, na zadnym ci nie zalezy... przeciez nie chodzi o to zeby chlopaka tylko miec.
zozol_ek - Nie 19 Mar, 2006 11:03
Temat postu:
Zależy mi na obu. Tyle że jeden mieszka daleko ode mnie... I nie chcę go zostawić tak drastycznie...
nasty_girl - Nie 19 Mar, 2006 11:06
Temat postu:
zalezy? moze powiesz ze kochasz obu? <lol> ja ci mowie, ze ktorego nie wybierzesz, to pewnie i tak po paru tyg bedziecie miec siebie dosyc, i tak sie skonczy.
Shaunri - Nie 19 Mar, 2006 11:34
Temat postu:
Bierz obu, chociaż rozrywki trochę będziesz miec.
zozol_ek - Nie 19 Mar, 2006 14:54
Temat postu:
Dzięki, też takmyślałam, rady tylko potrzebowałam Razz
Mała - Pon 20 Mar, 2006 15:32
Temat postu:
a przecie pan Bog nie powiedzial ze nie mozna kochac dwoch?
nie wybieram sobie tylko CIebie bede kochac.
wszystko mozliwe.
Słupek - Nie 02 Kwi, 2006 15:14
Temat postu:
Ostatnio w Angorze był ciekawy artykuł, że "modne" są teraz takie łancuchy powiązań (np. kobieta ma męża i drugiego mężczyznę o którym mąż wie, ten mężczyzna poza tą mężatką ma jeszcze jedną kobietę, itd.).

Jak ci Twoi faceci też chcą tak mieć (w co wątpię) to droga wolna,ale jeśli jesteś z dwoma i taisz ten fakt przed nimi, to to jest zwyczajne świństwo. Jak juz napisała nasty, zapomnij o obu.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group