Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - Dziwne i to bardzo... POMÓ¯CIE
sami10 - Czw 23 Mar, 2006 12:14
Temat postu: Dziwne i to bardzo... POMÓ¯CIE
10-16marca- okres
20 marca- dziwne krwawienie
21 marca- czysto
22 marca- krwawienie, które sie trzyma do dzi¶. to krwawienie jest baaaaardzo obfite
O co chodzi? okres po paru dniach? Co to mo¿e byæ?
P.S. Od 2,5 miesi±ca sie odchudzam. schud³am 6 kg. mo¿e to od tego?
PISZCIE! PLISKA!
Kladia - Czw 23 Mar, 2006 16:11
Temat postu:
No niewiem . Mo¿e to skutek odchudzania???
Powinna¶ skonsultowaæ sie z mam±.
nasty_girl - Czw 23 Mar, 2006 17:32
Temat postu:
po pierwsze masz 12 lat, w tym wieku sie dzieja przerozne dziwaczne rzeczy z okresem, raz za szybko, raz za pozno, raz za dlugo, raz za krotko itd itp. pozatym sa inne czynniki, ktore na to wplywaja, jest ich wiele, ale miedzy innymi zmiana wagi, dlatego nie powinnas sie tym tak martwic.
Szczypiorex - Czw 23 Mar, 2006 21:32
Temat postu:
Po 2 masz 12 lat i nie powinna¶ siê odchudzaæ[!!!] no chyba ze wa¿ysz 120kg
W tym wieku jeszcze siê rozwijasz... (trzeba rozró¿niaæ zdrow± dietê i æwiczenia od ograniczania jedzenia) Dobra koniec straszenia
A co do miesi±czki to tak jak powiedzia³a poprzedniczka, z cz³owiekiem w okresie dorastania dziej± siê przedziwne rzeczy. Ja my¶lê, ¿e jest to spowodowane dorastaniem a nie miesi±czk±
ale mimo wszystko warto pogadaæ z mam±...
nasty_girl - Czw 23 Mar, 2006 21:34
Temat postu:
ja widzialam zdjecie, i nie sadze zeby jej jakie kolwiek odchudzanie bylo potrzebne;/
sami10 - Pi± 24 Mar, 2006 18:35
Temat postu:
Nie chcia³am zawk³adaæ niepotrzebnie nowego w±tku:
Nigdy nie mia³am tak obfitego okresu. Co godzine zmieniam podaskê, która prawie mi przeciek³a. Ci±gle mi s³abo i krêci mi sie w g³owie.
Najgorsze jest to ¿e moja mama ma to serdecznie w *****
Przyjació³ka mówi³a mi, ¿e to mo¿e byæ krwotok
Shaunri - Pi± 24 Mar, 2006 19:29
Temat postu:
sami - Si±d¼ okrakiem na monitorze to Ciê zbadam. Poczekaj... taaaa.... Jeszcze chwilê, muszê uzyskaæ próbkê, oooo... Patrzcie. Niestety na wyniki badañ musisz poczekaæ tydzieñ.
monia7711 - Nie 26 Mar, 2006 15:14
Temat postu:
Powinna¶ z tym koniecznie i¶c do ginekologa ale tak poza tym to jednak powinna¶ równie¿ przestañ siê odchudzaæ bo jestes w wieku kiedy twoj organizm sie dopiero krztaltuje i nawet nie wiesz jak bedziesz wygl±dac potem .. to by bylo na tyle
Julien - Sro 24 Maj, 2006 20:14
Temat postu:
Od odchudzania ZANIKA okres a nie POJAWIA SIÊ wtedy, gdy nie trzeba
wg mnie jest to kwestia dojrzewania...
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group