Dzieci OnLine
Gry i programy komputerowe - Literaki w kurniku...
Anonymous - Nie 13 Lip, 2003 19:44
Temat postu: Literaki w kurniku...
Od kilku miesięcy gram w literaki na stronie www.kurnik.pl Gra polega na układaniu wyrazów z kolorowych płytek poprzez wykładanie ich na planszę. Za każdy wyraz gracz dostaje określoną ilość punktów. Na planszy są różne premie np. kiedy ułożymy płytkę niebieskiego koloru na niebieskim polu ilość punktów zostanie pomnożona przez trzy. Można grać towarzysko lub rankingowo. Niektóre pokoje dla zaawansowanych, takie jak wilamowo i wodziany oderują możliwość rozgrywania partii drabinkowych. Literaki są grą online, w związku z czym gramy nie z komputerem, a z żywymi przeciwnikami. Polecam wszystkim tą grę
[/url]
Marcinek - Nie 13 Lip, 2003 20:41
Temat postu:
Znam tą grę i również gorąco polecam!
Kamix - Czw 07 Sie, 2003 13:40
Temat postu:
No fajna gra ale ja tam wole warcaby fajnie sie gra w nie z moja dziewczyna :-))
Gościówa - Pią 08 Sie, 2003 21:33
Temat postu: literaki
Tak Literaki to coś w stylu starej, dobrej gry: Scrable. Również polecam tą gre, bardzo fajna. Jest tam również czat dzięki któremu podczas gry można rozmawiać z przeciwnikami. Dobra zabawa podczas której można sie dużo nauczyc i poznac nowych ludzi !!!
Gladiatorpl - Wto 02 Wrz, 2003 19:11
Temat postu:
heh tez to znam moja siostra caly czas w to gra
Kamix - Wto 02 Wrz, 2003 20:23
Temat postu:
hehe przyznaj sie sam czasami pogrywasz
P.S: Pozdrów siorke
Gladiatorpl - Wto 02 Wrz, 2003 21:38
Temat postu:
nie ja nie pogrywam w tą gierkę
Tisiana - Nie 28 Wrz, 2003 14:44
Temat postu:
Ja też gram w literaki na kurniku...ale są tam też inne bardzo fajne gry...według mnie literaki nei są najlepsze...ale też fajne...podobne do scrabble...
Kamix - Nie 28 Wrz, 2003 20:18
Temat postu:
ej wytlumaczcie mi o co tak w tych literakach chodzi hehe bo mam malego bracholka ciotecznego chce pograc ale ja niewiem zabardzo o co tam chodzi
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group