Dzieci OnLine
INNE PYTANIA - ciagla kolka
dziewczyneczka - Pon 08 Maj, 2006 16:48
Temat postu: ciagla kolka
Witam.
Od jakiegos miesiaca borykam sie problemem ciaglej kolki.
Natychmiast po wyjsciu na dwor dostaje ja , ale zawsze tylko w jeden bok (w okolicy bioder). Czasami ustepuje, ale wtedy czuje "ociezalosc" na zoladku. Gdy wracam i wchodze do domu niczym dotknieciem czarodziejskiej rozdzki kolka znika. Oprocz tego nie wyczuwam w tych miejscach guzow itp. ani bolu.
Prosze o odpowiedz co to moze byc.
Kamikaze - Pon 08 Maj, 2006 17:31
Temat postu:
najlepiej zebys poszla do lekarza chociaz jesli cos to moge spytac mamy, jest lekarką
dziisaj też miałam kolke ale w szkole ale to chyba niema nic wspolnego
dziewczyneczka - Pon 08 Maj, 2006 17:59
Temat postu:
Kamikaze problem tym ze ja mam co chwile kolke to zy tymialas raz w szkole niczego nie zmienia. Dlatego prosze cie jesli moglabys zapytac mame.
joasia1990 - Pon 08 Maj, 2006 18:01
Temat postu:
zeby ktokolwiek mogl ci pomoc to musisz dokladniej okreslic miejsce i rodzaj bolu
Kamikaze - Pon 08 Maj, 2006 18:34
Temat postu:
spytam ale muszę to jutro zrobić bo wyjscia niemam bo na dyżur się wybrała jakieś 10 min temu a dopiero teraz czytam o tym
dziewczyneczka - Pon 08 Maj, 2006 19:39
Temat postu:
bol pojawai sie po obydwu stronach brzucha.
Czasami dokladnie pod zebrami, a czasmi troche nizej.
Bol jest identyczny jak przy kolce
P.S. dzieki za zainteresowanie;)
joasia1990 - Pon 08 Maj, 2006 21:29
Temat postu:
moim zdaniem to nic groznego. ja tez tak kiedys mialam. po prostu miesnie cie bola w tym miejscu. wiem ze to troche dziwne ze tak za kazdym razem kiedy wychodzisz ale naprawde to sie zdarza. jak bardzo sie tym przejmujesz to powiedz mamie i idz do lekarza a napewno rozwieje twoje watpliwosci
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group