Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Co z tym okresem??

tina151 - Wto 09 Maj, 2006 17:45
Temat postu: Co z tym okresem??
Mam 15 lat. Pierwsza miesiaczke dostałam w wieku 13 lat. Zawsze miałam okres bardzo regularny, puzniej 2 razy dostałam o wiele puzniej niz miałam a teraz od 2 miesiecy wogóle nie mam. Nie rozumiem co sie dzieje??? W ciazy na pewno nie jestem!!!! Jezeli ktos mogłby napisac mi czy to sie zdaza czy to raczej jest cos powaznego byłabym wdzieczna. Z gory dziekuje.
joasia1990 - Wto 09 Maj, 2006 18:59
Temat postu:
nie musisz sie martwic. miesiaczkujesz dopiero od 2 lat wiec twoje miesiaczki moga byc nieregularne nawet jesli wczesniej wszystko bylo ok Wink ja tez tak czasami mam.

no chyba ze sie odchydzasz to wtedy moze byc cosik nie tak z tego powodu.
asiak1313 - Wto 09 Maj, 2006 21:40
Temat postu:
ja miesiaczkuje od roku.
tylko u mnie bylo odwrotnie- miesiaczka byla i sie nie konczyla w ogole (czasami trwala miesiac). ale mysle ze jak masz juz okres 2 lata to to jest juz duzo...
dlatego jak nie mialas dwa miesiace to ja na twoim miejscu wybralabym sie do lekarze. takie jest moje zdanie,
pozdrawiam
Gdulcia - Sro 10 Maj, 2006 19:44
Temat postu:
Miesiączkuję od 5 klasy i zazwyczaj miałam okres tak co 2 miesiące , a teraz trochę się martwię bo nie mam juz chyba z PÓŁ ROKU! To strasznie dużo czasu. To normalne?
Kamikaze - Sro 10 Maj, 2006 22:21
Temat postu:
tak, jest to normalne, gdyż minie trochę czasu aż będzie się powtarzał co tyle ile powinien. Ja raz niemiałąm przez dwa miesiące a teraz półtora miesiąca niemam i jest to normalne biggrin Po kilku latach zaczniesz normalnie miesiączkować i będzie git Mr. Green
Gdulcia - Czw 11 Maj, 2006 10:16
Temat postu:
Nie no, może nie tak całkiem git Mr. Green Wcale mi się nie uśmiecha perspektywa comiesięcznego wydawania kasy na podpaski i bólów brzucha Wink
Blanka - Pią 12 Maj, 2006 23:24
Temat postu:
A ja bym się sprzeczała, czy to całkiem normalne. Może za dużo stresu? Zbyt ostra dieta? Nie minimalizujmy problemów... trza na zimne dmuchać... zapytaj lekarza.
Gdulcia - Sob 13 Maj, 2006 10:36
Temat postu:
Żadnych diet nie stosuję , ale z tym stresem to prawda. Strasznie zabiegana jestem. Chciałabym mieć taki jeden dzień, żebym nie miała NIC do zrobienia i niczym nie musiała się martwić Crying or Very sad
MaGdUrKa94 - Sob 18 Lis, 2006 17:38
Temat postu:
Ja też nie miałam okresu 2 miesiące Smile A ostatnio dostałam Wink Spoko,to nic wielkiego! Pierwsze okresy są nieregularne.
Nikita - Nie 19 Lis, 2006 10:56
Temat postu:
Proszę cię, patrz na daty. W każdych tematach piszesz to samo, a na dodatek odnawiasz mase tematów sprzed paru miesięcy.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group