Dzieci OnLine

Na luzie... - Ile godzin w necie?

Adrian5 - Sro 24 Maj, 2006 08:57
Temat postu: Ile godzin w necie?
Hej !
Ile czasu spędzacie dziennie w sieci?
Czy 2 godziny to nie przegięcie?
Dandżer - Sro 24 Maj, 2006 09:22
Temat postu:
czase zdarzy się że z 5 Wink Wink Wink Wink
Nikita - Sro 24 Maj, 2006 14:58
Temat postu:
Ja dziennie internetuję jakąś godzinę. Czasem, gdy mam więcej wolnego czasu to po 2, 3, ale z przerwami Wink
Czy 2 godziny to przegięcie? Ale o co dokładniej chodzi..?
kicp - Czw 25 Maj, 2006 17:24
Temat postu:
za duzo.
Słupek - Czw 25 Maj, 2006 17:45
Temat postu:
Oj, to zależy czy gry on-line także uznajemy za czas w Internecie. W takiego Guild Wars, to zdarzyło mi się grać w soboty nawet 7-8 godzin. Do tego dzień bez gazety.pl, joemonstera, paru innych stronek i for, to dzień stracony. W skrócie, tak jak poprzednik, siędze za dużo.
kicp - Czw 25 Maj, 2006 19:32
Temat postu:
Dokladnie - codziennie activescores, nhl, nba, na dodatek x for, kilka serwisow informacyjnych, do tego zagadam sie na gg, zachce mi sie w cos pograc...
Gdulcia - Czw 25 Maj, 2006 22:14
Temat postu:
Ja natomiast nie mam "godzinnych statystyk" co do siedzenia na kompie. Zdarza się , że przez tydzień nie używam, a dzień później siedzę 5 godzin.

Co do spędzania wolnego czasu na komputezre:

Gry: wcale
Muzyka : czasami
Internet: bardzo często (najczęściej na forum Dzieci Online Wink )
Jakieś własne zajęcia: często (porządkuję, tworze programy nauczania, plany treningów na wakacje, itp.)
Nikita - Pią 26 Maj, 2006 09:28
Temat postu:
Hmmm.. Ja przy kompie najczęściej rozmawiam na gg słuchając przy tym muzyki. Później wchodzę na nasze DO i zaglądam na bloga. Następnie sprawdzam pocztę jak nie zapomnę i przeglądam różne portale, m.in. onet i gazeta.pl.
kasia0001 - Nie 18 Cze, 2006 21:40
Temat postu:
ja w niedziele tak jak ta bo padal deszcz siedze za dlugo.. bo nawet caly dzien z przerwami a tak w dni powszednie to ok. 1 lub troche dluzej chociaz i tak sądze ze za dlugo bo powinnam wcale nie siedziec w necie bo to tylko z nudy ;/ a jak sie co$ ciekawego w moim zyciu dzieje to nawet w miesiac czasami zagladne i szkoda ze tych dni jest tak malo ;/
piotrek1992 - Wto 20 Cze, 2006 21:49
Temat postu:
Ja swój "netowy" czas spędzam na CRX forum i portalach z muzą. Zajmuje mi to ok. 3 godz. dziennie. No i jeszcze w tle gg oraz muza Smile Smile
Papierowa Tęcza - Sro 21 Cze, 2006 17:06
Temat postu:
tlen, jmusic, photoshop, zdjęcia, strony, newsy na ACP, fructo... no tak kolor 6 h dziennie xD

no i wizyty na mangaforum =D
BigBrad - Pią 23 Cze, 2006 18:50
Temat postu:
Tak a ja bardzo długo przesiaduję w Necie, kilkanascie nieraz godzin biggrin
A tu małe podsumowanie Arrow

Ego_centryczna - Pią 23 Cze, 2006 19:57
Temat postu:
To i ja się wypowiem, jednocześnie wzbudzając przerażenie:
mam włączonego kompa praktycznie od powrotu ze szkoły /ok. godziny 16-17/ do położenia się spać, czyli 2-3 w nocy ;p W wakacje to się zmieni, ale tylko w ten sposób, że włączę kompa koło południa, a wyłączę koło północy Razz Oczywiście z internetem ciągle jestem połączona.
Przerażeni?! biggrin
Słupek - Pią 23 Cze, 2006 20:04
Temat postu:
Ego_centryczna napisał/a:
Przerażeni?! biggrin

A skądże Mr. Green U mnie często komputer pracuje całą dobę. Przed chwilą sprawdziłem, że ostatni raz włączałem go 2 dni, 3 godziny i 34 minuty temu. Kto lepszy? Mr. Green
Nikita - Pią 23 Cze, 2006 20:10
Temat postu:
hmm .. bardziej jestem przerażona stanem twoich oczów Razz
nie pozwoliłabym sobie na takie marnowanie czasu..
Ego_centryczna - Pią 23 Cze, 2006 20:17
Temat postu:
Słupek napisał/a:
ostatni raz włączałem go 2 dni, 3 godziny i 34 minuty temu. Kto lepszy?

Przy takim wyniku wysiadam, ech, ech, o ja nieszczęśliwa, ech, ech Razz
Cytat:
bardziej jestem przerażona stanem twoich oczów

Jak już to "oczu" Wink i czyich? moich czy Słupka? ;p bo moje mają się całkiem dobrze.
Słupek - Pią 23 Cze, 2006 20:27
Temat postu:
Nikita napisał/a:
hmm .. bardziej jestem przerażona stanem twoich oczów Razz
nie pozwoliłabym sobie na takie marnowanie czasu..

Czasu? Jak już to prądu, bo większość czasu komp po prostu stoi włączony i nic na nim nie robię. A oczka mimo usilnych starań mam w porządku (poza tym, ze czasem w nocy mnie pieką).

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group