Dzieci OnLine

Na luzie... - WAKACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P-Star - Nie 11 Cze, 2006 20:36
Temat postu: WAKACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakie są wasze plany na wakacje?????Moje kiepskie zostaje w domu na kolonie jechać nie mogę bo mi mama nie pozwala Crying or Very sad Jak ją namówić na jakiś wyjazd Question
Gdulcia - Nie 11 Cze, 2006 22:13
Temat postu:
Moje plany na wakacje:

1. Sport. Trzeba w końcu zrobić coś ze swoją figurą. Jogging, basen, rower. Dla przyjemności jazda konna.

2. Wyjazd do Irlandii. Czasowo przebywa tam Marzena (moja 26-letnia ciocia) z rodziną i zaoferowali mi azyl Smile Bardzo chciałabym tam pojechać, ponieważ to piękny kraj i mogłabym się w końcu uwolnić spod czujnego wzroku rodziców, trochę się usamodzielnić i zaszaleć (Marzena to straszna imprezowiczka i "równiacha"). Żeby tylko rodzice się zgodzili Confused
Ego_centryczna - Nie 11 Cze, 2006 22:19
Temat postu:
P-Star, z Twojego profilu dowiedziałam się, że masz 7 lat. I moim zdaniem w tym wieku nie jest jakieś specjalnie dziwne, że Twoja mama nie chce się jeszcze zgodzić na kolonie - wiadomo - martwi się na pewno o Ciebie i o to, że coś Ci się stanie, kiedy nie będziesz pod jej opieką.
A wakacje w domu mogą być całkiem ciekawe ; ) Ja w Twoim wieku nigdzie się nie wybierałam, bo bałam się, że będzie tam jedzenie, którego nie zaakceptuję i będę chodziła głodna Razz Dlatego zawsze spędzałam wakacje w domu, bawiłam się z rówieśnikami i nie nudziłam się wcale : )
A teraz.. teraz to inna sprawa Wink
Słupek - Nie 11 Cze, 2006 22:36
Temat postu:
Ja coś czuję, ze zostanę w domu. No, chyba że mi sie trafi jakiś wyjazd do UK albo Szwecji (co prawda TIRem jak już, ale zawsze Razz). Wiem, ze trochę netowych znajomych ma ochgote przyjechać na Wybrzeże, wiec moze w końcu coponiektórych poznam osobiście.
Keeveek - Pon 12 Cze, 2006 06:38
Temat postu:
Ego_centryczna napisał/a:
P-Star, z Twojego profilu dowiedziałam się, że masz 7 lat. I moim zdaniem w tym wieku nie jest jakieś specjalnie dziwne, że Twoja mama nie chce się jeszcze zgodzić na kolonie - wiadomo - martwi się na pewno o Ciebie i o to, że coś Ci się stanie, kiedy nie będziesz pod jej opieką.
A wakacje w domu mogą być całkiem ciekawe ; ) Ja w Twoim wieku nigdzie się nie wybierałam, bo bałam się, że będzie tam jedzenie, którego nie zaakceptuję i będę chodziła głodna Razz Dlatego zawsze spędzałam wakacje w domu, bawiłam się z rówieśnikami i nie nudziłam się wcale : )
A teraz.. teraz to inna sprawa Wink

Czy Ty byłaś na jakimś głodzie pisząc tego posta? biggrin emanująca radość, spokój, ba, nawet konstruktywna rada tutaj się znalazła! aż dziw! Razz

ja oczywiście wakacje spędzę wyrywając laski, pędząc bimber, paląc wioski, rąbiąc dziewice i tak dalej.
Ego_centryczna - Pon 12 Cze, 2006 16:58
Temat postu:
To wracamy do normalności.. Razz
W wakacje będę uprawiała sado-maso, będę tańczyła na stole w trakcie szatańskich imprez.. a innym na urządzanie takich orgii nie zezwalam, bo będą konsekwencje! Razz
kicp - Pon 12 Cze, 2006 23:03
Temat postu:
a ja się wreszcie wyśpię.
nasty_girl - Wto 13 Cze, 2006 16:16
Temat postu:
kicp napisał/a:
a ja się wreszcie wyśpię.

o tak, przydalo by sie Wink
P-Star - Wto 13 Cze, 2006 17:53
Temat postu:
Nie mam 7 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shocked
Ego_centryczna - Sro 14 Cze, 2006 00:16
Temat postu:
Jeśli nie 7 to ile? bo przepraszam bardzo, ale ktoś kto jest urodzony w 1999 roku ewidentnie ma 7 lat, już nie patrzę na dzień urodzenia, tylko na rocznik Razz
Keeveek - Sro 14 Cze, 2006 06:39
Temat postu:
P-Star napisał/a:
Nie mam 7 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shocked

biorąc pod uwagę poziom Twojej wypowiedzi dałbym Ci nie bez kozery cztery Razz
Słupek - Sro 14 Cze, 2006 10:46
Temat postu:
Proszę, niech ktoś wytnie te wykrzykniki, bo mnie zaraz ch... strzeli. Taki delikatny jestem Razz
Oczywiście moderatorów nie ma, więc moze sama zainteresowana się pofatyguje i z edytuje swoje posty.
Marcia10 - Sob 17 Cze, 2006 20:02
Temat postu:
Też siem trochę zdziwiłam, ze P-Star ma 7 lat (według tego co o sobie napisała).

A ja wakacje...spedzam:
1. Nad morzem (być może biggrin)
2. W Złocieńcu (to juz bardziej realne)
3. Na plaży w Przyjezierzu
4. No i of course w moim rodzinnym mieście - Mogilnie.

Co do 4 punktu to tak jak pewno wiekszosc uzytkownikow bede spać dopoki ktorys z czlonkow rodzinki mnie nie obudzi :]
kasia0001 - Nie 18 Cze, 2006 21:19
Temat postu:
A ja miałam jechać do Francji, Hiszpanii i Danii i coo nie wypalilo Evil or Very Mad no i jade tylko do Białegostoku do kumplów, kumpelek i 2 sióstr ;] i tyle.. bedzie faza ;]]
Nikita - Pią 23 Cze, 2006 19:24
Temat postu:
Moje plany na wakacje? Hmm .. narazie wyglądają tak: już w tą niedzielę wyjeżdzam do rodziny, do Wadowic Wink Odpocznę i spędzę czas z rodzinką. Od razu mówię, że nie będę miała dostępu do internetu i może mnie nie być na forum jakieś max. 2 tyg. Wink
Myślę, że 3/4 wakacji spędze jednak w domu. Będę jeździć jedynie na basen i na jakieś koncerty i wyjścia ze znajomymi. Może aż tak nudno nie będzie. Very Happy
TomcioMag - Nie 25 Cze, 2006 13:42
Temat postu:
moje plany na wakacje:

od czasu do czasu wypad nad jeziorko z kolegami
troche nauki na rowerze :p
moze wypad gdzies w polske
piotrek1992 - Nie 25 Cze, 2006 20:49
Temat postu:
A ja będę robił jarzmo u mnie we wiosce Laughing No i wybieram sie na 2 tyg do babki do kraka no i do qzyna do tarnowa. Fajnie się zapowiada Cool Cool
Tana14 - Sob 08 Lip, 2006 19:19
Temat postu:
Ja jade do Jarkowic na kolonie i tylko tam biggrin starzy nie mają forsy na rodzinny wyjazd biggrin
Siora ma ślub wiec ... sie wie nie ;d
Monik - Sro 26 Lip, 2006 18:49
Temat postu:
Ja już byłam Cool W Bułgarii, w Primorsku (miasto w Bułgarii Smile ) Wink
P-Star, to skoro nie 7, to ile masz lat? Bo w Twoim profilu napisane jest, że urodziłaś się w 1999 roku...
P-Star - Wto 01 Sie, 2006 12:12
Temat postu: OMG
Jest to tak moja [cenzura] siora weszłan na to forum korzystając z mojego nicku a hasło znała bo zapisałam sobie w moim pamiętniczku do którego zaglądała Embarassed . A z tym Profilem to tak jak się rejerstrowałam to zaznaczony był fok 1989 ale potem wziełam w myszce to do kręcenia i przesunał sie rok !!! Exclamation
monia7711 - Wto 01 Sie, 2006 17:17
Temat postu:
Ja byłam 2 tygodnie w Muszynie, potem tydzień w Warszawie. A teraz się kisze w domku .. bleeee ;/
Marcia10 - Wto 01 Sie, 2006 21:31
Temat postu:
A ja sobie własnie siedze przed kompem w Złociencu :] Dzisiaj bylam w Ustroniu Morskim ale zbytnio sie nie kompalam bo tam jest rozkwit sinicy Sad
nasty_girl - Wto 15 Sie, 2006 13:56
Temat postu:
złocieniec? kolo cieszyna drawskiego? to bylam tam..
a tak pozatym to wczoraj wróciłam z wakacji.. czas szybko mijał, i za 2 tyg znow początek roku..
Marcia10 - Wto 15 Sie, 2006 15:49
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
złocieniec? kolo cieszyna drawskiego? to bylam tam..
a tak pozatym to wczoraj wróciłam z wakacji.. czas szybko mijał, i za 2 tyg znow początek roku..

Po prostu Cieszyno. Oczywiscie, ze tak. W jeziorze Cieszyno dwa razy sie kompałam. biggrin

Bylam w Złocieńcu czy w Cieszynie? I kiedy?
Inversja - Sro 16 Sie, 2006 03:14
Temat postu:
za 9 dni wracam z tego cholernego Chicago.

Najgorsze wakacje w moim zyciu nigdy wiecej czegos takiego .
Nikita - Sro 16 Sie, 2006 08:51
Temat postu:
Wiem jak to jest, gdy się tęskni za kimś bliskim : )
Żadne Chicago tego nie zastąpi.
Inversja - Pią 18 Sie, 2006 02:09
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Wiem jak to jest, gdy się tęskni za kimś bliskim : )
Żadne Chicago tego nie zastąpi.

: P

ee tam nie przesadzaj az tak bardzo nie tesknie ale no ja chce do fanaberi !! : (

(www.fanaberia.bytom.pl) : P
smutna - Pią 18 Sie, 2006 15:58
Temat postu:
a ja chcialabym powtorzyc jeszcze raz te same wakacje przynajmnhiej niektore momenty z wakacji...bylam i na pn i na pd wiec odwiedzilam glowne kurorty wakacyjne:P (czyli mjorze i gory) a teraz pozostaje juz tylko czekac na 4wrzesnia;(
kasia0001 - Sob 19 Sie, 2006 11:17
Temat postu:
dla mnie najlepszy to byl lipiec i poczatek sierpnia.. poprostu tak szybko minelo.. bylo cudownie biggrin ..chociaz w sierpniu tez bylo fajnie bo za granica bylam biggrin ..i znowu szkola ;/ w sumie tak troche mi do niej sie chce... bo dawno nie widzialam wszystkich kochanych osobek.. i te schizy na przerwac Mr. Green
Nikita - Sob 19 Sie, 2006 12:18
Temat postu:
łeeee, a ja cały sierpień ślencze w domu, buu ^^ chce już początek roku! ; )
smutna - Sob 19 Sie, 2006 16:52
Temat postu:
no co ty... i kolejne 10miesiecy w oczekiwaniu na WAKACJE :>
Laki - Sob 19 Sie, 2006 21:30
Temat postu:
A ja caly lipiec i sierpien w domu :-( Zato poczatek wakacji byl [cenzura].
Anonymous - Sob 19 Sie, 2006 22:52
Temat postu:
A ja właśnie wrociłem z Korei pd. Super kraj!!! maja tam takie stare buddyjskie światynie i inne azjatyckie zabytki, jak jeszcze kiedys korea byla okuipowana przez Japonie to wybudowali. Jak bedziecie mogli to koiniecznie jedźcie!
Marcia10 - Nie 20 Sie, 2006 11:34
Temat postu:
Hhes, daj na bilet biggrin Ale to moze byc ciekawe.
PS napraw klawiatre
Laki - Pon 21 Sie, 2006 00:55
Temat postu:
mietek, Nie moze] sie oduczyc po powrocie Mr. Green
BTW:Niech nikt nie kasuje tego posta, bo sie wkurze, ciagle znikaja Mr. Green

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group