Gry i programy komputerowe - Gdzie znależć... Marcia10 - Sro 21 Cze, 2006 17:00 Temat postu: Gdzie znależć...
Mam kolejne pytanie. Kto pomógłby mi szukać strony, na ktorej moglabym sciagnac grę Heros (...) IV ?? To dość ważne!!! Easy Rider - Sro 21 Cze, 2006 17:14 Temat postu:
Czy ktos pomoze mi znalezc parking, na ktorym moglbym legalnie ukrasc jakis dobry samochod? Słupek - Sro 21 Cze, 2006 18:02 Temat postu:
A co mi tam, ściągaj:
Źródło 1 Źródło 2
...Just kiddin'
A teraz mi powiedz, że Cię nie stać, to zaśmieję Ci się prosto w twarz. 42 zł na Gram, to są naprawdę grosze. Papierowa Tęcza - Sro 21 Cze, 2006 23:12 Temat postu:
torrent, dc++ albo inny p2p - ciekawe czy chociaz wiesz co to znaczy Marcia10 - Nie 25 Cze, 2006 15:11 Temat postu:
Papierowa Tęcza napisał/a:
torrent, dc++ albo inny p2p - ciekawe czy chociaz wiesz co to znaczy
Prosze bardzo oto link gdzie mozesz sciagnac heros IV :-) podzielony on jest na kilka czesci które musisz sciagnac do jednego folderu pozniej tylko rozpakowac i napawac sie radoscia z posiadania tej gry. Troszki to sciaganie Ci zajmnie ale chyba warto :-).
Polecam pobierac programem typu flashGet wyłączenie komputera nie bedzie powodowalo konca sciagania :-).
=================
Dodane chwile pozniej: sorki ale to Heros V :-) Marcia10 - Nie 30 Lip, 2006 17:13 Temat postu:
Wiesz, przez FlashGeta też czasem sciagam. Nie wiem dlaczego moj brat woli sciagac w Bit Comecie. Dzięki.