Moda, Uroda, Wygląd - Nogi.. ***kotek*** - Pią 23 Cze, 2006 17:34 Temat postu: Nogi..
Było wiele podobnych tematów.....
Własnie - golenie nog,mam ich bardzo duzo(wloskow),wstydze ich sie pokazywac,chodzic w krotkich spodniach np. na w-f.Mowilam o tym mamie ale mama mi mowila ze potem mi odrosna wieksze (blle,ble,ble)A ja nie wiem czy je mam golic.W podobnych tematach bylo tez o takim czyms ze mozno w dlugich spodnaich chodzic ale nie lubie w lecie bo jest strasznie goraco.Jesli golic to czym najlpiej i najtaniej?A jesli nie to co zrobic? Ego_centryczna - Pią 23 Cze, 2006 20:01 Temat postu: Re: Nogi..
***kotek*** napisał/a:
golenie nog,mam ich bardzo duzo
Czyli ile masz tych nóg, jeśli bardzo dużo? : P asiak1313 - Pią 23 Cze, 2006 20:58 Temat postu:
ojj.. ja miałam baaardzo dużo włosków... mam brązowe włosy, wiec na nogach byly jeszcze bardziej intensywnego koloru niz na glowie
i zgolilam. moze i odrosna, ale jesli golisz regularnie, np. co dwa dni podczas kapieli to ich nie widac i nie musisz sie wstydzic. takie jest moje zdanie
pozdrawiam nasty_girl - Sob 24 Cze, 2006 17:10 Temat postu:
nie golic, bo odrosna gorsze, tak mozna by bylo na wiele rzeczy patrzyc, i nie robic nic, bo wiązą się z jakąś wadą... najlepsze podejscie, powiedz jej ze nie obchodzi cie jakie odrosna, albo po prostu ogol i nie przejmuj sie nia, no a jak nie chcesz zeby byly mocniejsze to uzyj depilatora/pianki do depilacji Gdulcia - Sob 24 Cze, 2006 18:45 Temat postu:
Ja golę już od dłuższego czasu jednorazówką i jest OK
Gdy powiedziałam mamie, że chcę golić nogi, trajkotała o to samo xP
Nie posłuchałam jej oczywiście.
Piankami, żelami czy kremami niestety nie mogę golić nóg, bo mam uczulenie.
Radzę sprawdzić na małym kawałku skóry. Jeśli przez 24h nic Ci się nie podzieje, to możesz spokojnie golić. Mój błąd polegał na tym, że wysmarowałam od razu całe nogi, a potem myślałam, że shlack mnie trafi, tak swędziało Słupek - Nie 25 Cze, 2006 17:25 Temat postu: http://snopes.com/oldwives/hairgrow.asp
Jak się okazuje, twierdzenie, ze włosy po zgoleniu odrastają grubsze jest tylko przesądem I proszę mi tu nie mówić, ze Snopes jest niewiarygodny, bo oni z bardzo dobrym skutkiem zajmuja się dementowaniem legend miejskich i mądrości ludowych. nasty_girl - Nie 25 Cze, 2006 20:01 Temat postu:
to ogol sobie nogi pare razy, i zobaczysz ze jednak jest w tym prawda, tez kiedys myslalam, a co tam, ale teraz, kiedy uzywam depilatora widze roznice.. Słupek - Nie 25 Cze, 2006 21:06 Temat postu:
Może sobie wmawiasz
A nóg sobie nie ogolę bo to dla mnie gejowskie Mogę ogolić pachy, głowę, genitalia, co sobie życzysz, ale nóg nie ogolę kasia0001 - Nie 25 Cze, 2006 21:15 Temat postu:
Moja mama chyba do tej pory nie wie, że golę nogi a robię to dosyć długo.. nawet nie pamiętam jak to długo trwa ;]]. Co tam sie przejmujesz mamą ;]] one tak zawsze by gadaly ;]] zgol i z glowy;]] a to co z tego, że odrosną grubsze i ciemniejsze.. chyba tak lepiej niż być " małpą " ? Zobaczysz przyzwyczisz sie ;]]