Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - GINEKOLOG (dla dziewczyn)

Mon!śka - Pon 03 Lip, 2006 12:03
Temat postu: GINEKOLOG (dla dziewczyn)
witam!
mam pewien problem. w środku cyklu, wtedy, kiedy pojawia się śluz, u mnie pojawił się śluz z krwią. na początku myślałam, że zaczyna mi się okres... jednak za kilka dni było normalnie a potem dostałam okres. w następnym cyklu sytuacja się powtórzyła... kolejny był normalny (bez krwi), ale teraz znowu... postanowiłam iść z tym do ginekologa... ale trochę się boję... jak myślicie co to może być? może któraś z Was miała podobną sytuację? czy lekarz będzie mnie badał? muszę napisać o tym, że się onanizuję... czy lekarz może mnie o to zapytać? przecież spalę się ze wstydu... czy to mogło mieć coś wpólnego z moimi dolegliwościami? moja mastrubacja polega tylko na pobudzaniu łechtaczki... tak mi wstyd... czy lekarz będzie mnie o to pytał? co mi jest?

proszę o szybką odpowiedź...
Ego_centryczna - Pon 03 Lip, 2006 12:52
Temat postu:
Nie wiem, co jest z tym śluzem. Ale co do ginekologa.. to jest po prostu lekarz, może spytać o różne rzeczy, choć nie sądzę, by masturbacja miała coś wspólnego z takimi dolegliwościami. Jednakże nawet jeśli lekarz o to spyta, to nie ma co się wstydzić, bo to zachowanie normalne w okresie dojrzewania.
Keeveek - Pon 03 Lip, 2006 15:48
Temat postu:
nie sądzę, by masturbacja miała wpływ na to, jak wygląda Twój okres. No chyba, że sobie coś rozorałaś paznokciem. Jak długo miesiączkujesz?
Mary-Kate - Pon 03 Lip, 2006 16:33
Temat postu:
Ej Keeveek skad ty tyle wiesz na te "nasze tematy"?????

A co do ginekologa to bylas juz kiedys?? Bo jesli nie badz prygotowana ze moze ci tam zagladac i to badac!
Keeveek - Pon 03 Lip, 2006 16:37
Temat postu:
Bowiem chodzę do szkoły i mam biologię z bardzo uroczą panią ;p

a co do wizyty u ginekologa, to chyba nie jest takie straszne że TAM spojrzy i TO zbada :O nie wiem w jakich domach uczono was aż tak wielkiej wstrzemięźliwości..
Mary-Kate - Pon 03 Lip, 2006 16:39
Temat postu:
a ty byles u ginekologa?? uwierz mi ze to nie jest przyjemne! W moim przypadka wkladal mi tam wacik do uszu zeby zbadac sluz
Keeveek - Pon 03 Lip, 2006 16:40
Temat postu:
to STRASZNE!

tylko, że on widział TYSIĄCE takich rzeczy jak Twoje i na pewno go to nie kręci, wiesz? ja tylko współczuję jego żonie, że on i na widok jej łona się nie podnieca :/
Mary-Kate - Pon 03 Lip, 2006 16:41
Temat postu:
nie kaZDY ginekolog to facet, ja bylam u kobitki!

i mowie ci ze to troche bolalo wiec sie tak nie wymadrzaj!
Keeveek - Pon 03 Lip, 2006 16:43
Temat postu:
ach, och, bolało, swędziało! to nie chodź też do dentysty, na USG, na szczepienia, na prześwietlenia, bo to wszystko jest takie bolesne i przykre Sad
Mary-Kate - Pon 03 Lip, 2006 16:44
Temat postu:
nie kloc sie ze mna! ja ci tlko mowie jak jest
Shaunri - Pon 03 Lip, 2006 20:32
Temat postu:
Tylko że on ma rację, nakręcacie się tym ginekologiem "bo tam mówią inni" - Nic nie wiesz jak nie byłaś. A skoro Nic nie wiesz, bo nie byłaś - to idź i sama się dowiedz.

Lubisz szczepienia? Nie, a chodzisz. Lekarza nie trzeba lubić. Coś Ci jest - on ma sprawdzić co. Wierz mi, nie zgwałci cię, się, ani niczego co jest w pokoju, nie wyrosną mu ogromne pazury ani Cię nie porwie - po prostu zbada.

btw to masturbacja nie ma nic wspólnego z okresem - Tak samo petting, seks i tak dalej (No, chyba że seks bez zabezpieczenia : P).
Mary-Kate - Sro 05 Lip, 2006 15:37
Temat postu:
Shaunri- ale ja wlasnie bylam u ginekologa i tak bylo!
ach, och! a kazal Ci się zboczeniec rozebrać?!

[ Dodano: Sro 05 Lip, 2006 14:41 ]
TO NIE BYL FACET nie pojmujecie tego??
Blanka - Sro 05 Lip, 2006 23:32
Temat postu:
Ale laska ty nie rozumiesz! Chyba nie myślałaś, że pójdziesz do ginekologa, a on zrobi Ci dobrze? Sory za wyrażenie ale piszesz choćbyś naprawdę tak myślała. I co nas obchodzi, ze byłaś u ginekologa i cię bolało? Te a myślisz jak bolą rany po operacji albo Chodźby leczenie kanałowe? Co, może łaskocze?

A co za różnica, czy facet? Faceci właśnie są delikatniejsi.
Shaunri - Sro 05 Lip, 2006 23:46
Temat postu:
A na szczepienia chodzą z uśmiechem, tak?

Boli, bo ma boleć, a to że boli akurat miedzy nogami - Dziewczyny dziewictwo tracą teraz w wieku 13 lat - A się boją że je jakiś przystojniak w mundurku podotyka ; )?
Inversja - Czw 06 Lip, 2006 02:44
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
A na szczepienia chodzą z uśmiechem, tak?

ja tam szczepienia lubie ; P
Keeveek - Czw 06 Lip, 2006 08:49
Temat postu:
To jest chore jak teraz rodzice w domu sobie i swoim dzieciakom wpajają jacy to lekarze są źli, zboczeni, krzywdę robią, wszczepiają metalowe implanty zagłuszające sygnały telefonii komórkowej i nie można potem esemesow pisać, gwałcą wacikami, ooo!
Blanka - Czw 06 Lip, 2006 15:44
Temat postu:
Ta... wogole to nie wiem po co chodzic do tego lekarza, on przeciez ino krzywde robi, nie? Ludzie...lekarze są be, lepiej zdechnąc niż iść do lekarza, bo on...zrobi ci niesamowita krzywde... zbada cię!
Ego_centryczna - Czw 06 Lip, 2006 16:31
Temat postu:
Mnie wychowano w poczuciu, że lekarz to dopiero wtedy jak umierasz z bólu, ale przedtem? badania kontrolne? no pooo cooo.. przecież to niepotrzebne. I wiele innych osób też mogło być wychowanych właśnie tak. A potem mamy do czynienia z dziewczętami bojącymi się ginekologów ;p
angel - Sob 02 Wrz, 2006 10:28
Temat postu:
raczej sie nie skapnie że sie masturbujesz no chyba że mu powiesz;) pozdr

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group