Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Opętanie

kilk - Wto 25 Lip, 2006 12:35
Temat postu: Opętanie
Ostatnio oglądałam film "Egzorcyzmy Emilli Rose". I mam takie pytanie czy dziecko np 5 lat może być opętanie przez demony albo szatana ?

I jeszcze coś czy jesli 5 lentnia dziewczynka zaczyna w pewnym momencie krzyczeć i płakać na środku pokoju bo ,,zgubiła się jej jakaś mała laleczka jest normalne (ta lalka lezy gdzies na polce)
Słupek - Wto 25 Lip, 2006 12:50
Temat postu: Re: Opętanie
kilk napisał/a:
Ostatnio oglądałam film "Egzorcyzmy Emilli Rose". I mam takie pytanie czy dziecko np 5 lat może być opętanie przez demony albo szatana ?

Każde dziecko 5-letnie to diabeł wcielony Twisted Evil Nic ci nie poradzę tutaj, bo jestem ateistą i w demony nie wierzę. Najlepiej zadzwoń do kurii, bo wątpię, zeby ktoś tu był znawcą tematu.
Nikita - Wto 25 Lip, 2006 14:36
Temat postu:
Czy 5-letnie dziecko możezostać opętane? Zdaje mi się, że tak, ale pewna nie jestem..

Cytat:
I jeszcze coś czy jesli 5 lentnia dziewczynka zaczyna w pewnym momencie krzyczeć i płakać na środku pokoju bo ,,zgubiła się jej jakaś mała laleczka jest normalne (ta lalka lezy gdzies na polce)

Czy jest normalne? Hmm..Dzieci w tym wieku płaczą pod byle pretekstem, czasem swoim płaczem chcą zwrócić na siebie uwagę, a czasem po prostu są rozdrażnione i błaha rzecz może je doprowadzić do płaczu, krzyku. Mogą też zapomnieć gdzie położyły ostatnio lalkę i zdaje im się, że ją zgubiły i zaczyna się płacz. Wink
Jeśli jednak sytuacja jest taka, że dziecko płacze non stop, boi się czegoś, miewa koszmary i budzi się w nocy to najpierw należy skonsultować się z psychologiem, bo powodem takich sytuacji nie musi być od razu jakieś opętanie...
Jeśli szukasz fachowych porad na temat opętań, egzorcyzmów to wątpię, żeby ktoś tu na forum zdołał ci ich udzielić...
Słupek - Wto 25 Lip, 2006 15:13
Temat postu:
Nikita napisał/a:

Jeśli szukasz fachowych porad na temat opętań, egzorcyzmów to wątpię, żeby ktoś tu na forum zdołał ci ich udzielić...

Znaczy sie, ja mogę przyzwać szatana po ugodowej cenie.

To miało być dowcipne? : P
opętana - Wto 25 Lip, 2006 20:29
Temat postu:
Tak, to najwidoczniej ja byłam opętana od małego bo wiecznie płakałam.
Przecież gdy dziecko płacze, bo nie wie gdzie ma swoją lalke nie znaczy, że opętał ją jakiś belzebub czy ktos. Moze nie widzi tej lalki i płacze. To normalne.

Eh, za dużo filmów.
Keeveek - Pią 28 Lip, 2006 12:08
Temat postu:
Zaryzykowałbym stwierdzenie że pięcioletnie dziecko może zostać opętane co najwyżej przez pokemony, chociaz jakby nie patrzeć to też są demony i dzieło szatana i w ogóle trzeba tego zakazac!
kilk - Pon 31 Lip, 2006 18:05
Temat postu:
Myśle że można już zamknac ten temat.
Dieki wszystkim za odpowiedzi Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group