Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Zakochana w przyjacielu

Kika - Sob 29 Lip, 2006 11:19
Temat postu: Zakochana w przyjacielu
Wszystko mi się pier.... Rok temu pewnien chłopak poprosił mnie o chodzenie, ale ja nie zgodziłam sie, bo ??? Jestem głupia. On znalazł sobie inną i chodzą do tej pory, jednak teraz zdałam sobię sprawę, ze tak naprawde ja go kocham. Powiedziałam mu o tym ale on powiedzial ze jest juz zapoźno. Mam w nim przyjaciela, zwiezam mu sie i jest super, ale ja chce czegos wiecej. Pozatym pokłóciłam sie z psiapsiulą i chyba ją straciłam na zawsze. Jedyne co mnie trzyma teraz przy checi do zycia to bardzo dobre kontakty z moja mama. Wczoraj miałam już myśli samobojcze, jednak zdałam sobie sprawe ze to nic nie zmieni. Niewiem co mam zrobic. POZCIE MI !!!!
monia7711 - Sob 29 Lip, 2006 11:28
Temat postu:
Jeśli chodzi o twojego przyjaciela to poczekaj. Jeżeli wczesniej chciał z tobą chodzić to może za jakiś czas zrozumie, ze kocha Cię ponownie i wtedy będziecie szczęśliwi. Przyjaciółka straciłaś ja na zawsze ?? Jesteś tego pewna, bo ja nie ! Napewmno sie pogodzicie i bedziecie ze soba bardzo szczesliwe. Zycie jest naprawde wspaniałe. A toje kontakty z mamą. Ciesz się nimi to naprawde wspaniałe Smile Pozdrowienia
Shaleniec - Sob 29 Lip, 2006 12:27
Temat postu:
dziewczyna to nie żona, zawsze można zerwaćRazz jeśli on cos do ciebie czuje to na pewno nie wytryzma dlugo z ta dziewczyną, zerwie i tyle. najlepiej to czekaj, rozmawiaj z przyjacielem i pokazuj mu, ze moze na ciebie liczyc i ze bylabys dla niego wymarzona:D
a co do przyjaciolki to poprostu ją przepros, wyjasnijcie wszystko sobie. powinna wybaczyc Smile
zazdroszcze kontaktow z mamą.. ja ze swoją nie potrafię rozmawiac :/
Blejdi - Sob 29 Lip, 2006 22:26
Temat postu:
Myślicie, że chłopak nie ma uczuć? Zawiódł się na Tobie, pewnie nieźle to przeżywał. Kocha inną, najlepiej się nie wtrącać - chcesz żeby nie był szczęśliwy? Jeśli jest mu dobrze, to go zostaw.

Znajdź inny obiekt westchnień, jeśli Ci się nie uda, to po prostu czekaj. Zostawi tamtą - wtedy ty wkroczysz do akcji.
Shaunri - Nie 30 Lip, 2006 11:08
Temat postu:
Blejdi - Nie, facet to taki mały zwierzak, jak pies, tylko mniej puchaty i nieco większy.

Po pierwsze poczekaj do pierwszej komuni świętej (Ave "psiapsuła").

A tak poza tym, to "wczoraj nawet miałąm myśli samobójcze" - A może po prostu nasłuchałaś się, że w takiej sytuacji tak powinno być i sobie to uroiłaś?

A jeśli już o jakąś radę chodzi, to poczekaj, poczekaj, poczekaj, a potem może jeszcze trochę poczekaj...
monia7711 - Pon 31 Lip, 2006 12:35
Temat postu:
Shauri ... Powiedz mi ile mozna czekać tak bezczynnie ??? Moim zdaniem Kika powinna zakręcic się koło tego kolesia już teraz i odbić go tej dziewczynie. Może to nie będzie bardzo miłe, ale skoro go kocha to co jej szkodzi .. ??
Ego_centryczna - Pon 31 Lip, 2006 12:43
Temat postu:
Monia, wyśmienicie rozumiesz czytany tekst, jak kiedyś uda Ci się być w szkole średniej to na pewno zdasz maturę śpiewająco /zakładając, że fałszujesz niemiłosiernie/

Kika, jak masz dobre kontakty z mamą, to z nią pogadaj, bo niby jak ktoś z nas ma Ci pomóc skoro niewiele obchodzisz nas wszystkich i każdego z osobna?
monia7711 - Pon 31 Lip, 2006 12:45
Temat postu:
Ego_centryczna nie bardzo rozumiem co miałas na myśli ...
Ego_centryczna - Pon 31 Lip, 2006 12:50
Temat postu:
Dobrze, będę łaskawa i powiem wprost: zupełnie nie zrozumiałaś tego, co czytasz. Przeczytaj jeszcze raz to, co napisał Shaunri, bo moja łaskawość na tym się kończy i nie będę tego tłumaczyła.
rotorvator - Wto 01 Sie, 2006 13:49
Temat postu:
nie wchodź z butami w jego związek. skoro go "kochasz" to chcesz dla niego dobrze. a najwidoczniej z tą dziewczyną jest mu dobrze.
więc daj sobie spokój.
nie wolno być egoistką... Cool
Sissa11 - Pią 10 Lis, 2006 23:06
Temat postu:
Blejdi napisał/a:
Myślicie, że chłopak nie ma uczuć? Zawiódł się na Tobie, pewnie nieźle to przeżywał. Kocha inną, najlepiej się nie wtrącać - chcesz żeby nie był szczęśliwy? Jeśli jest mu dobrze, to go zostaw.

Znajdź inny obiekt westchnień, jeśli Ci się nie uda, to po prostu czekaj. Zostawi tamtą - wtedy ty wkroczysz do akcji.

Uważam tak samo.
opętana - Pią 10 Lis, 2006 23:27
Temat postu:
i co z tego?
Nikita - Sob 11 Lis, 2006 20:13
Temat postu:
Data. Zamykam temat.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group