Ale on w jakis sposób się o tym dowiedział i ..............................................................
 Ale on w jakis sposób się o tym dowiedział i ..............................................................
| pokeman napisał/a: | 
| Kiedyś napisałem jej na kartce ,że ślicznie wygląda gdy się wścieka na uczniów. | 
| pokeman napisał/a: | 
| Pożyczałem jej książki o podróżnikach | 
| Shaunri napisał/a: | 
| Żeby Ci przybliżyć sytuację powiem, że przez wszystkie trzy lata przebyłego gimnazjum moją uwagę zwróciła nauczycielka od Polskiego - I co z tego że śniła mi się po nocach, jak to i tak było po prostu na zasadzie "Podoba mi się, ale co z tego?" - Potem urodziła dziecko ; )[/b] | 

| Shaunri napisał/a: | 
| Słupek - A gdzie Ty tam u niego widzisz miłostkę? Spodobała mu się nauczycielka, i tyle, ona zapewne jego zachowanie odbiera jako podlizywanie się pod ocenę, od, tyle. | 
 A, i jeszcze coś do tego młodego. Nie podrywaj już pani, bo jeszcze ją wsadzą za pedofilię i najwyżej będziesz mógł na widzeniu ją odwiedzić
 A, i jeszcze coś do tego młodego. Nie podrywaj już pani, bo jeszcze ją wsadzą za pedofilię i najwyżej będziesz mógł na widzeniu ją odwiedzić