Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - wspolny czas

smutna - Czw 03 Sie, 2006 13:08
Temat postu: wspolny czas
nie wiem gdzie zalozyc ten temat, ale dotyczy on zwiazkow partnerskich wiec napisze to tu. mianowicie chcialaby zapytac jak spedzacie ciekawie czas ze swoja "druga polowka"? mysle o takich co dziennych spotkaniach?!bo od jakiegos czasu zastanawiam sie nad jakimis ciekawymi formami spedzania czasu pomimo tego, ze nigdy nie nudze sie z moim chlopakiem i widzimy sie co dziennie od roku... chcialabym jednak jakos to urozmaicic nasze co dzienne spotkania bez zadnych dodatkowych kosztow (typu kino itd)
Monik - Czw 03 Sie, 2006 13:16
Temat postu:
Hm... Możecie np. iść poszaleć na placu zabaw Wink Tak trochę zdziecinnieć na chwilę Wink Oprócz tego to do parku na spacer, usiąść gdzieś na jakiejś ławeczce... Smile Może to nie jest zbyt ciekawe czy oryginalne, ale zawsze cos Very Happy
Shaunri - Czw 03 Sie, 2006 21:57
Temat postu:
Monik - Myślę że siedzenie na ławce mają już opracowane.

Wyjdźcie rano, idźcie za miasto przed siebie, dojdziecie gdzie was nogi poniosą. Jedyne o czym musicie pamiętać, to żeby stosunkowo wcześnie zacząć wracać, inaczej może się skończyć autobusem z najbliższego "miasteczka".

^
|
|

Sprawdzone, rozrywka na wiele, wiele dni, o ile lubicie chodzić.
smutna - Nie 06 Sie, 2006 15:41
Temat postu:
i wszyscy inni tylko siedza ze swoimi ukochanymi osobami przed tv?
Nikita - Nie 06 Sie, 2006 15:46
Temat postu:
Że niby co? To miało pyć pytanie? ;p
smutna - Nie 06 Sie, 2006 15:50
Temat postu:
no bo pyt czy spedzacie jakos ciekawie i oryginalnie czas ze swoja bliska osoba... a tu nhikt za bardzo sie nie udziela;)
Nikita - Nie 06 Sie, 2006 16:00
Temat postu:
Wiadomo, że fajnie pójść z bliską osobą na basen, do kawiarni na ciacho, czy na fajny film do kina, ale ty chcesz bez żadnych dodatkowych kosztów, więc pomysłów jest o wiele mniej. Razz
Marcia10 - Nie 06 Sie, 2006 21:27
Temat postu:
A ja tam w ogole nie mam swojej "drugiej polowki" biggrin wiec ci niestety nie moge odpowiedziec. Ale mysle ze powinniscie chodzic na spacery, na basen, moze pograc w pilke, do cukierni itp.
opętana - Nie 06 Sie, 2006 22:11
Temat postu:
dlaczego powinni?
monia7711 - Pon 07 Sie, 2006 12:25
Temat postu:
Ja też swojej polówki nie mam, ale proponuje sie powygłupiać idzcie na spacer w jakies extremalne miejsce i zacznijcie robic cos niebezpiecznego, jednak uwazajcie na siebie. To was zblizy i sprawi ze bedziecie się smieć w niebogłosy np biegnac ze reke z jakiejs duzej gory. Smile
smutna - Pon 07 Sie, 2006 23:14
Temat postu:
no ja ze swoim misiakiem moge siedziec godzinami i mi sie nie nudzi;) Love wsumie juz miesiac spedzamy ze soba cale dnie i jest zawsze o czym gadac i co robic:) ale przydaloby sie cos extremanego dla odmiany. jednak nei mam zadnych pomyslow co by to moglo byc:( bo wkoncu ile mozna ogladac filmy, gadulic i sie wyglupiac:P?
joasia1990 - Wto 08 Sie, 2006 09:39
Temat postu:
Jesli naprawde do siebie pasujecie to nie musisz sie martwic o brak pomyslów Wink Z czasem przyjda same Wink ja ze swoim kochanie jestesmy juz prawie 8 miesiecy i jeszcze nigdy sie nie nudzilismy, z kazdym dniem jest coraz ciekawiej a pomysly same sie rodza Wink (bez skojarzen) chociaz musze przyznac ze po miesiacu bycia razem tez sie zastanawialam jak moznaby urozmaicic nasze spotkania bo wydawalo mi sie ze jesli tego nie zrobimy to bedzie nudno. jednak okazalo sie to niepotrzebne Very Happy
Shaleniec - Wto 08 Sie, 2006 11:55
Temat postu:
mozna se pojsc na zakupy, hehe Razz albo do jakiegos giga supermarketu, tam zawsze jest co robic i 3 godizny zleca zanim sie wyjdzie:P
glupie, wiem Razz
Laki - Wto 08 Sie, 2006 12:00
Temat postu:
Shaleniec napisał/a:
mozna se pojsc na zakupy, hehe Razz albo do jakiegos giga supermarketu, 3 godizny zleca zanim sie wyjdzie:P
Hehe i cala kaska tez Mr. Green
Anonymous - Wto 08 Sie, 2006 12:02
Temat postu:
Shaleniec napisał/a:
mozna se pojsc na zakupy, hehe Razz albo do jakiegos giga supermarketu, tam zawsze jest co robic i 3 godizny zleca zanim sie wyjdzie:P
glupie, wiem Razz

Prawdziwy facet nie lubi supermarketow! Kolejna "feministka" co by chciala swoim facetem rrządzic i go zmuszac doi glupot.
smutna - Wto 08 Sie, 2006 17:46
Temat postu:
taa... ja nie mowie ze sie nudze bo jestesmy ze soba ponad rok i nigdy nudno nie bylo;) ale myslalam ze moze ktos z was ma jakies ciekawe pomysly na spedzanie wolnego czasu:) hihi nawet nie wiem czego oczekiwalam:) ale jakby ktos na cos ciekawego wpadl to bylabym wdzieczna:P buZZiaKi
monia7711 - Wto 08 Sie, 2006 18:47
Temat postu:
Ja już się raz wypowiadziałam, ale teraz wpadł mi do głowy taki fajny pomysł. Mozecie przy tym dobrze się bawić i np. zarobić na nastepną randkę. Mozecie wyprowadzać psy somsiadow na spacerki. Dobrze się przy tym będziecie bawić i zarobicie Smile
Nikita - Wto 08 Sie, 2006 18:48
Temat postu:
Tak, tak, o ile mają miłych sąsiadów z psem. Wink
Luthien - Sro 09 Sie, 2006 10:59
Temat postu:
ja najczesciej na miescie,
czasem na jakichs hustawkach
no a czasem w domu
to juz zalezy od pogody
i od tego jaki mamy nastroj.
smutna - Sro 09 Sie, 2006 11:28
Temat postu:
i co w tym miescie mozna robic? wsumie jesli mieszskasz w jakims wiekszym miescie to napewno cos sie znajdzie. ja jestem w troszke gorszej sytuacji bo pomimo tego ze moje miasto jest niby miastem turystycznym to jest dosc male i nie ma tu zadnych atrakcji;/
Luthien - Sro 09 Sie, 2006 21:16
Temat postu:
y moje miasto
mozna nazwac "prawie jak wies"
ale na szczescie sa miejsca takie jak
park, mosir i osiedla
gdzie sa lawki i mozna porozmawiac
i sa place zabaw
gdzie demoralizujemy male dzieci
i siejemy agresje oraz przemoc.
juz wiesz?
smutna - Sro 09 Sie, 2006 23:19
Temat postu:
no to widze ze mieszkamy w podobnym miejscu:D hee ale przesiadywanie na lawkach mi sie znnudzilo spedzilam tam pewnie polowe mojego zycia:P hihi no i teraz wiekszosc czasu spedzam w domq ub czasem wybuiore sie na jakiegos spacerka... dlatego szukam jakiegos urozmaicenia:P
opętana - Czw 10 Sie, 2006 01:24
Temat postu:
obojetnie co robicie powinno Wam sprawiac radosc...robcie po prostu to co lubicie..
rotorvator - Pią 11 Sie, 2006 12:22
Temat postu:
generalnie to zależy od tego co on i ty lubicie. bo nie wypada jeździć na rowerach po świecie, gdy się tego nie lubi. nie pasuje tez iść na pizzę, gdy laska się odchudza.
a sprawdzone to mam koncerty i imprezy tematyczne (indie, rock&roll night).

btw. osobiście odradzam chodzenie na pizzę.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group