| aneta007 napisał/a: | 
| A JAKIE SĄ TE SKŁADNIKI TEJ DOMOWEJ MIESZANKI? PLIS P0OWIEDZCIE MI | 

ja obecnie uzywam masci ktrora nie jest zbyt tania(40zl) ale dostaje ja od dermatologa i sama bez konsultacji nie radzilabym jej uzywac... jezeli masz wiecej "przmilych" krosteczek to moze udaj sie dermatologa a on Ci poradzi co bedzie dla Ciebie najlepsze
 ja obecnie uzywam masci ktrora nie jest zbyt tania(40zl) ale dostaje ja od dermatologa i sama bez konsultacji nie radzilabym jej uzywac... jezeli masz wiecej "przmilych" krosteczek to moze udaj sie dermatologa a on Ci poradzi co bedzie dla Ciebie najlepsze  wiec trzymaj sie cieplutko i miej nadzieje ze to kiedys minie ( ja sie zawsze tego trzymam
 wiec trzymaj sie cieplutko i miej nadzieje ze to kiedys minie ( ja sie zawsze tego trzymam  
   )
 )      Działa najbardziej w sensie psychologicznym: wydaje mi się, że pomaga, bo go używam
 Działa najbardziej w sensie psychologicznym: wydaje mi się, że pomaga, bo go używam  Ale serio, trochę pomogło... : )
 Ale serio, trochę pomogło... : )      Nie popadaj w paranoję przez 'kilka krostek'^^ , po prostu kup sobie 1-2 produkty (proponuję żel do mycia twarzy i krem nawilżający) i problem z głowy.
  Nie popadaj w paranoję przez 'kilka krostek'^^ , po prostu kup sobie 1-2 produkty (proponuję żel do mycia twarzy i krem nawilżający) i problem z głowy.

| Cytat: | 
| Jeśli kosmetyki nie pomogą i trądzik się rozwinie, zamiast do kosmetyczki idź do dermatologa | 

ja akurat nie mam problemów z takimi sprawami jak pryszcze bo mi rzadko wyskakuja ale wiem ze dziala po moich kolezankch itp.
 ja akurat nie mam problemów z takimi sprawami jak pryszcze bo mi rzadko wyskakuja ale wiem ze dziala po moich kolezankch itp.