Dzieci OnLine

Do śmiechu - Po sygnale zostaw wiadomość...

Iśka - Pią 18 Lip, 2003 15:16
Temat postu: Po sygnale zostaw wiadomość...
Po sygnale zostaw wiadomość... czyli co można powiedzieć komuś z kim nie chce się rozmawiać biggrin :

1) ...Jeżeli masz złą wiadomość, nagraj ją teraz. Jeśli wiadomość jest dobra, zaczekaj na sygnał...

2) To NIE JEST sekretarka automatyczna. Tu telepatyczny rejestrator myśli. Po usłyszeniu sygnału proszę pomyśleć o swoim nazwiski, numerze telefonu i sprawie, w jakiej dzwonicie, a my pomyślimy, czy do was oddzwonić.

3) Cześć. Oto odpowiedzi na nagrane w zeszłym tygodniu pytania. Podaję w kolejności ich napływania: "Tak", "Być może", "O siódmej", "Byłam", "Podaj mi ten numer", "Anna", Na pewno", "Sam".Jeśli któreś z nich pasuje do twojego pytania, możesz ją śmiało wybrać. W razie wątpliwości zostaw kolejną wiadomość.

4) Tu gorąca linia psychiatryczna. Jeśli twój problem to impulsywność, walnij w klawisz z cyfrą 1. Jeśli masz kompleks niższości, niech ktoś lepszy wciśnie za ciebie klawisz 2. Jeżeli masz rozdwojenie jaźni, wciśnij klawisze 3 i 4 jednocześnie. Jeśli cierpisz na manie prześladowczą, naciśnij 5, ale skąd wiesz co wtedy się stanie ? Gdy twój problem to schizofremia, głosy same ci podpowiedzą, który klawisz należy nacisnąć. Jeśli zaś cierpisz na psychozę maniakalno-depresyjną, to i tak nikt z tobą nie będzie gadał. W pozostałych przypadkach zostaw wiadomość po usłyszeniu sygnału.

5) Cześć. Prawdopodobnie jestem w domu, ale unikam rozmowy z kimś, kogo nie lubię. Zostaw wiadomość - jeśli nie oddzwonię, to znaczy, że mowa była o tobie.

6) Cześć. Prawdopodobnie jestem w domu, ale nie chce mi się odebrać. Jeżeli chcesz przeklinać, to dobrze radzę, zacznij teraz, a skończ po usłyszeniu sygnału.

7) Cześć. Automatyczna sekretarka jesty zepsuta. Mówi lodówka. Po usłyszeniu sygnału zostaw wiadomość. Kiedy tylko ją spiszę, przeczepię ją sobie magnesem na drzwiach.
Iśka - Pią 18 Lip, 2003 15:27
Temat postu:
I coś jeszcze, ale tym razem SMS-y:

1) Error 404:
SMS not found.

2) Jesteś piękna, zmysłowa, pociągajęca...
Sorry, pomyliłem numery !

3) PSTRYK! bzzzzzzzzszszszszszszszszszszzszszsz PSTRYK!
Właśnie odkurzyliśmy twój telefon !

4) KONSTANTYNOPOLITANECZKA...
Jeżeli w ciągu 20 sekund nie podasz dłuższego słowa w języku polskim, to wyłączymy ci telefon !

5) ***************************************
Co się tak gapisz ? Sniegu w lipcu nie widziałeś ?

6) Gdy wszystko idzie źle, gdy przepełnia cię ból i rozpacz, gdy łzy płyną po twoich policzkach, wówczas chcę być przy Tobie.
Sprzedawca Chusteczek
Anonymous - Czw 07 Sie, 2003 10:38
Temat postu: Opinnia
No żarty to ty masz nie złe! biggrin
demolek - Pią 24 Paź, 2003 21:16
Temat postu:
hehe dobre Wink
Alice_10 - Pią 24 Paź, 2003 21:57
Temat postu:
hihihihi hehehehe...hahahaha ! przy pierwszym 7 jest najlepsze!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group