Dzieci OnLine
O Forum - Posty
Monik - Wto 15 Sie, 2006 19:17
Temat postu: Posty
Mam takie pytanko.
W pewnym temacie napisałam posta, a po kilku dniach chciałam w tym samym temacie napisać kolejnego, oddzielnego, ale nie dałam rady tego zrobić. Wyszło tak, że był ten stary post, pod nim Dodano data i kolejny post. Widziałam w niektórych tematach, że posty tego samego użytkownika były dwa razy, zamiast Dodano.
Nie chodzi mi o nabijanie postów, bo czy będę miała jeden post mniej czy więcej to mi nie zrobi różnicy, ale chciałabym po prostu (z osobistych powodów
) napisać je oddzielnie. Jak można to zrobić? Jeśli będzie trzeba, podam linki do tych tematów, na których były te dwa oddzielne posty.
Z góry thx
Pozdrodwionka
Nikita - Wto 15 Sie, 2006 20:08
Temat postu:
Nie da się napisać post pod swoim postem. A że gdzieś kiedyś tak widziałaś to pewnie dlatego, że pomiędzy postami został jakiś usunięty i był post pod postem tego samego użytkownika.
Hmm, podaj te tematy i coś się wymyśli.
nasty_girl - Wto 15 Sie, 2006 20:23
Temat postu:
zamiast dodac nowego, dalas edytuj.. no i w sumie jesli chcialaś post pod postem to tak powinnaś robić..
Słupek - Wto 15 Sie, 2006 21:54
Temat postu: Re: Posty
A po co takie coś? Jeśli chcesz, by po prostu było wiadomo, ze coś dopisałaś, to wytnij treść starego posta, skasuj ten post, zrób nowy post ze starymi i nowymi informacjami. Wtedy post będzie się pokazywał jako nowy.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group