Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Mam okres. Kiedy urosną mi piersi?

Aga002 - Pią 25 Sie, 2006 13:24
Temat postu: Mam okres. Kiedy urosną mi piersi?
5 dni temu dostałam okres. Piersi mam 75AA , więc jak wiecie, to prawie nic Sad
Aż dziwne, że okres dostałam nie mając biustu Neutral Mam pytanie: czy od pierwszej miesiączki piersi rosną szybciej i mogą mi niedługo urosnąć Question Exclamation
Laki - Pią 25 Sie, 2006 13:28
Temat postu:
A jednak dostalas miesiaczki Razz
Aga002 - Pią 25 Sie, 2006 13:54
Temat postu:
a ja tam nie wiem Razz jak wszyscy mowia ze tak to chyba tak Very Happy
nasty_girl - Pią 25 Sie, 2006 13:59
Temat postu:
nie tyle od pierwszej miesiączki, ale jeśli dostałaś ją oznacza to że dojrzewasz, a to się wiąże z urośnięciem biustu.
smutna - Pią 25 Sie, 2006 15:29
Temat postu:
pozostaje ci cierpliwie czekac;)) dobrze wiesz ze to nie bedzie tak ze obudzisz sie rano z bisutem "D" heh... wszystko ma swoj czas... skoro dostalas okres to jestes juz prawdziwa kobieta a jak dobrze wiesz kobiety maja piersi wiec zapewne cos sie juz w twoim ciele dzieje i beda sie powiekszaly... biggrin
Shaunri - Pią 25 Sie, 2006 17:07
Temat postu:
NIE-KO-NIECZ-NIE - Dziewczyny pocieszają, ja spojrzę realistycznie. Niekoniecznie twoje piersi muszą urosnąć. Może się okazać że dorosną do rozmiaru D, a może się okazać ze będziesz "skazana" na B na całe życie (Skazana w cudzysłowiu ze względu na moje osobiste upodobania).
Słupek - Pią 25 Sie, 2006 17:38
Temat postu:
Shaunri> Rozumiem, że nie chciałeś dziewczyny doprowadzić do depresji, ale uczciwość nakazuje powiedzieć, że może nawet tego B nie będzie miała :p
Monik - Pią 25 Sie, 2006 17:39
Temat postu:
Aga, skoro masz 75AA no to coś już masz, nie? Razz Troszkę urosło Razz Ale tak jak to napisał Shaunri, możesz zatrzymać się na B. Ale to nic strasznego! Sławne kobiety też tak mają. Nie wszystkie mają silikonowe olbrzymy jak Doda Mr. Green Np.: Shakira, Keira Knightley, Cameron Diaz... I jakoś żyją. A do tego mają tłumy fanek i fanów. Na powodzenie też nie narzekają, bo jestem pewna, że nie ma na świecie chociaż jednego mężczyzny który marzy, aby być mężem np. Cameron. Biust w niczym nie przeszkadza Razz Jest nawet takie powiedzenie: Małe jest piękne...
Shaunri - Pią 25 Sie, 2006 19:59
Temat postu:
"biust w niczym nie przeszkadza" Spojrzenie zakompleksionych nastolatek - czemu biust B ma w czymś przeszkadzać? Jedni lubią babcię, inni teściową, jednym podoba się D, innym B, a jeszcze innym faceci O_o
joasia1990 - Pią 25 Sie, 2006 20:08
Temat postu:
Moja kuzynka dostała okres jak była prawie całkiem płaska a po roku miała już miseczke B. Ale kazda kobieta jest inna wiec moze zdarzyć sie tak ze pozostana takie jakie masz teraz a moze byc tak ze urosna ci az do miseczki D. Roznie to bywa.
Aga002 - Pią 25 Sie, 2006 21:17
Temat postu:
no napewno nie zostana takie jak mam bo zadna kobieta nie ma tak ze nie ma biustu. a D w zyciu nie chcialabym miec Shocked wygladac jak doda !! OMG !! ja chcialabym miec duze B lub male C jak bede dorosla. W tym wieku chcialabym miec przynajmniej najmniejszy stanik z miseczkami, a potem juz wiekszy oczywiscie Smile
Laki - Pią 25 Sie, 2006 21:27
Temat postu:
Doda niema wielkiego biustu, ona ma w sam raz. Spojrzcie na Ewe Sonet Razz Niemartw sie Aga002, kolezanki z mojej klasy tez maja maly biust, tzn. wogole niemaja, a dziewczyny z klasy mojego brata(6 klasa wtedy)mialy juz spore piersi.
Aga002 - Pią 25 Sie, 2006 21:32
Temat postu:
doda sobie juz drugi raz powiekszyla Very Happy
Laki - Pią 25 Sie, 2006 21:44
Temat postu:
Ty tez powiekszaj Mr. Green nieprzejmuj sie, narazie jestes mloda Very Happy
joasia1990 - Pią 25 Sie, 2006 21:48
Temat postu:
Aga002 napisał/a:
bo zadna kobieta nie ma tak ze nie ma biustu

i tu sie myslisz. jest wiele takich kobiet
Aga002 - Pią 25 Sie, 2006 21:50
Temat postu:
w zyciu nie widzialam "kobiety niedorozwoja" <lol>
Laki - Pią 25 Sie, 2006 21:55
Temat postu:
Ja widzialem, na oko miala 25 lat, chodzila toples na plazy, a piersi miala(niemiala wcale), faceci maja wieksze od niej Razz
Aga002 - Pią 25 Sie, 2006 21:58
Temat postu:
OMG! Very Happy
joasia1990 - Pią 25 Sie, 2006 22:05
Temat postu:
Aga002 napisał/a:
w zyciu nie widzialam "kobiety niedorozwoja" <lol>

bo po prostu nie zwracasz na to uwagi. a poza tym tego na pierwszy rzut oka nie widac, bo takie kobiety nosza staniki push-up. uwierz mi ze nawet ty noszac taki stanik mozesz miec miseczke B.

jak chcesz sie przekonac ze sa takie kobiety to wejdz na strony o chirurgicznym powiekszaniu piersi. tam sa zdjecia kobiet przed i po operacji. zobaczysz ze wiele z nich ma mniejsze piersi niz ty teraz.

a jesli chcesz zobaczyc to "na zywo" to przejdz sie na basen i przygladaj sie dokladnie pania. z pozoru wydaje sie ze ze wszystkimi jest ok ale jak wspmonialam sa to tylko pozory, bo przeciez mozna juz kupic strój kapielowy push-up. noszac taki wydaje sie ze masz duzy biust ale jak sie poruszasz albo wychodzisz z wody to czesto miseczki od stroju troche odstaja i stojac z boku mozesz zauwazyc ze taka kobieta jest plaska.

i co niedowiarku?
Aga002 - Pią 25 Sie, 2006 22:12
Temat postu:
ale ja nie mam nawet tak duzych piersi zeby zalozyc stanik z miseczkami!! juz to pisalam!! tylko takie maja push-up. a w ogóle nie chcialabym byc jak nienormalna ze jednego dnia mam duzy biust a jak juz zdejme ten push-up to mam mniejsze <lol>
joasia1990 - Pią 25 Sie, 2006 22:21
Temat postu:
Aga002 napisał/a:
ale ja nie mam nawet tak duzych piersi zeby zalozyc stanik z miseczkami!! juz to pisalam!! tylko takie maja push-up. a w ogóle nie chcialabym byc jak nienormalna ze jednego dnia mam duzy biust a jak juz zdejme ten push-up to mam mniejsze <lol>

doskonale ie rozumiem bo sama to przerabialam. jeszcze pol roku temu mialam taki sam problem jak ty. dokladnie taki sam Wink mama mowila mi ze przeciez mozna kupic taki stanik. ale ja sie ciagle klucilam ze na mnie takich nie ma, ze mam jeszcze do nich za male piersi i takie tam Smile

dopiero po kilku namowach mamy przekonalam sie jaka bylam glupia.

pochodzilam troche po sklepach (wlasciwei to caly dzien zszedl Wink ) i znalazlam nawet kilka stanikow ktore byly na mnie dobre Smile

jak wlozysz do stanika taka specjalna poduszeczke (ale tylko pod spod piersi nie na gore) to wydaje sie ze ta miseczka w staniku jest pelna Wink

niestety dopasowac taki stanik wcale nie jest latwo. chociaz jak dojdziesz do wprawy to na pierwszy rzut oka bedziesz wiedziala czy bedzie ci dobry Wink
Aga002 - Pią 25 Sie, 2006 22:35
Temat postu:
oki dziex. a ile masz lat jesli mozna wiedziec Razz i to chyba bedzie glupio wygladac jesli w jeden dzien ubiore ten push-up i bede miec wieksze piersi a w nastpeny dzien zdejme go i bede miec mniejsze :\ aha i mam pytanko nie do tematu: jak sie zdobywa te gwiazdki, ktore sa pod nickiem?
i jak mierzylam stroj bikini usztywniany, to byly w nim takie poduszeczki ale on mi odstawal, a byl taki ladny Sad ale pewnie w przyszle wakacje bedzie mi juz dobry Razz
joasia1990 - Pią 25 Sie, 2006 22:48
Temat postu:
Aga002 napisał/a:
a ile masz lat jesli mozna wiedziec

a październiku koncze 16 Wink

Aga002 napisał/a:
to chyba bedzie glupio wygladac jesli w jeden dzien ubiore ten push-up i bede miec wieksze piersi a w nastpeny dzien zdejme go i bede miec mniejsze

jeśli zdecydujesz sie na taki stanik to musisz go niestety nosic codzienne. ale mozna sie przyzwyczaic Wink

i jesze jedno: najlepiej kupic taki stanik zima kiedy nosi sie grubsze bluzki i swetry. jak go zalozysz pod sweter to bedzie tylko troszke widac ze cos tam masz (wiec nie bedzie to takie podejrzane Wink ) a po jakims czasie (np po miesiacu), jak wszyscy sie przyzwyczaja ze spod tego sweterka wylaniaja sie kobiece ksztalty, zacznij nosic bardziej obcisle bluzeczki Smile

Aga002 napisał/a:
jak sie zdobywa te gwiazdki, ktore sa pod nickiem?

to jest zalezne od ilosci napisanych postow.

30 postów - 1 gwiazdka - Debiutant
60 postów - 2 gwiazdki - Junior
200 postów - 3 gwiazdki - Dociekliwy
300 postów - 4 gwiazdki - Dyskutant
500 postow - 5 gwiazdek - Aktywista

Aga002 napisał/a:
jak mierzylam stroj bikini usztywniany, to byly w nim takie poduszeczki ale on mi odstawal, a byl taki ladny

bo musisz sobie dobrac odpowiedni. najlepsze sa z firmy Feba, ale kosztuja okolo 100zl. mozna je kupic w sklepach Triumph. sa naprawde swietne. i nikt nie zauwazy ze masz male piersi Wink
Aga002 - Pią 25 Sie, 2006 22:56
Temat postu:
dzieki Smile ale stanik tzreba prac i co ja zaloze ?? Very Happy
joasia1990 - Pią 25 Sie, 2006 23:14
Temat postu:
Aga002 napisał/a:
dzieki ale stanik tzreba prac i co ja zaloze ??

to kup 2 Very Happy
Aga002 - Pią 25 Sie, 2006 23:18
Temat postu:
xD sie zobaczy. na razie bede sie z mama rozgladac za takimi Razz
smutna - Pią 25 Sie, 2006 23:29
Temat postu:
wkoncu male to piekne:D wiec nie przejmuj sie ze masz maly biust:P hihi a jesli chcesz wiedziec jaki bedzie to najlepiej spojrz na mame:> zazwyczaj jest tak ze corka ma mniej wiecej podobnej wielkosci do matki;] tak slyszalam... i wsumie patrzac po moich znajomych to sie sprawdza:P wiec czekaj cierpliwie;*
Aga002 - Pią 25 Sie, 2006 23:34
Temat postu:
tez to slyszalam Razz moja mama ma duze B
smutna - Pią 25 Sie, 2006 23:51
Temat postu:
no wiec nie ma sie czym przejmowac... wszystko w swoim czasie;) za niedlugo powinny zaczac sie powiekszac;) a jesli nawet nie urosna do gigantycznych rozmiarow to znam wielu chlopakow ktorzy wola male piersi wiec jakiegos adoratora napewno sobie znajdziesz bez problemu Razz
Aga002 - Pią 25 Sie, 2006 23:56
Temat postu:
Smile oki

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group